Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2014: OI ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ-H "'ΘΕΣΜΙΚΗ' ΕΑΑΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ, Ο ΥΕΘΑ Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Σε μια εποχή που η ηγεσία της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας είναι κλεισμένη στη φυλακή και ο εισαγγελέας τους στέλνει να δικαστούν με ένα τεράστιο πόρισμα που αποκαλύπτει δολοφονίες, κλοπές, προστασία σε μαγαζιά, ξυλοδαρμούς, βιασμούς και εκμετάλλευση γυναικών, διατυπώνοντας σαφείς υπόνοιες για το βαρύ οπλισμό τους, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ζητά την στήριξη της Χρυσής Αυγής!
Δεν πρόκειται για καταγγελία αντιφασίστα αγωνιστή, αλλά για ανακοίνωση της “θεσμικής” Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού για την συνάντηση που είχε με την Χρυσή Αυγή, και πιο συγκεκριμένα με τους ευρωβουλευτές της και άλλα στελέχη της, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η δράση της ναζιστικής συμμορίας στον στρατό, η επιρροή της τόσο στους εν ενεργεία όσο και στους απόστρατους ένστολους, ενώ η συμμετοχή των Στρατηγών Επιτήδειου και Συνοδινού στα ευρωψηφοδέλτια της Χ.Α. απέδειξαν περίτρανα ότι τα κενά περιεχομένου Πορίσματα των Επιτελείων επί υπουργίας Δ.Αβραμόππουλου, ήταν αποπροσανατολιστικά και συνέβαλαν στην απόκρυψη της  φασιστικής διείσδυσής. Και κυρίως της ενσωματωμένης δράσης των ΝΑΖΙ στις Ειδικές Δυνάμεις και τις Λέσχες Εφέδρων. Επιπλέον, αποδεικνύεται η πραγματική ιδεολογική και πολιτική συνέχεια μεταξύ ΝΔ-Χρυσής Αυγής, που ιδιαίτερα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων εκδηλώνεται και μέσα από τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων, ενώ το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο διατηρεί διαύλους επικοινωνίας-συντονισμού δράσης με την ηγεσία της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας, έγκλειστης σήμερα στις φυλακές. Χαρακτηριστικό επεισόδιο αποτελούν οι Γιορτές Μίσους για το Γράμμο-Βίτσι που διοργανώνουν οι Απόστρατοι Στρατιωτικοί της Ε.Α.Α.Σ. με την συμμετοχή βουλευτών της ΝΔ όπως οι Στ. Κωνσταντινίδης-Ζ. Τζηκαλάγιας (παλιότερα συμμετείχαν πέντε βουλευτές της ΝΔ ­ οι Νίκος Κορτσάρης, Ανέστης Αγγελής, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Mιχάλης Παπαδόπουλος αλλά και ο νομάρχης Φλώρινας, Παύλος Αλτίνης,  ενώ συχγαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Ψωμιάδης)    ο κ. Ανδρέας. νυν μητροπολίτης Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, υπέρτιμος και έξαρχος Βορείου Ηπείρου, σημειώνοντας τη μαζική παρουσία «αγωνιστών» της Χρυσής Αυγής, καθώς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Χρήστου Παππά (επίσης υπήρχαν πανό που έγραφαν «Zήτω ο βασιλεύς Κωνσταντίνος», ενώ κυκλοφόρησαν προκηρύξεις του κόμματος «Πρώτη Γραμμή» του Κώστα Πλεύρη με το σύνθημα «Λευτεριά στη Βόρεια Μακεδονία»)!
Όμως η πλήρη σύμπνοια των επικίνδυνων Απόστρατων και των ΝΑΖΙ παρουσιάζεται και στα ζητήματα τους, καθώς καταγράφεται σφοδρή καταδίκη του Συνδικαλισμού [και γιατί δεν θέλουν να χάσουν την κηδεμονία των ενστόλων, που αναζητούν μορφές συνδικαλιστικής έκφρασης]  και ομοφωνία στα συντεχνιακά ζητήματα, διαγράφοντας το γεγονός ότι αυτά ήρθαν στο προσκήνιο διαμέσου της συνδικαλιστικής δραστηριοποίησης των εν ενεργεία στρατιωτικών.
Φυσικά, από τη μεταξύ τους συνάντηση λείπει οποιαδήποτε κριτική στα θανατηφόρα δυστυχήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις, η σχέση με το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και την κλιμάκωση των ασκήσεων με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ισραήλ, ενώ καταγράφεται ομοφωνία στην εφαρμογή των δογμάτων άμυνας/ασφάλειας που προβλέπουν την καταστολή του εχθρού λαού ως ασύμμετρη απειλή από Στρατιωτικές δυνάμεις και την κλιμάκωση του πολέμου κατά των μεταναστών.
Η ανακοίνωση της ΕΑΑΣ τα λέει όλα: «πραγματοποιήθηκε την 31η Οκτωβρίου 2014 συνάντηση του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με τη Χρυσή Αυγή. Η συνάντηση, διάρκειας περίπου μίας ώρας, έλαβε χώρα στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου εκ μέρους της παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων Ανχης ε.α. κ. Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι Ευρωβουλευτές Αντγοι ε.α. κκ. Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός, και ο Διευθυντής Προσωπικού του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α. κ. Δημήτριος Βλαχόπουλος. […]Τα θέματα που αναπτύχθηκαν και ζητήθηκε η στήριξη και άποψη της Χ.Α., αφορούσαν κυρίως την πλήρη υλοποίηση της απόφασης 2192/14 της Ολομέλειας του ΣτΕ, το νέο μισθολόγιο, τα Μετοχικά Ταμεία, την απένταξη μερισμάτων και βοηθημάτων (ΕΚΟΕΜ) από το συνυπολογισμό στις μηνιαίες συντάξιμες αποδοχές, την ενεργοποίηση του Ενιαίου Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΕΤΕΘΑ), την αναγνώριση του ειδικού εργασιακού καθεστώτος των Στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α. που απορρέει από το Σύνταγμα και το ΜΗ χαρακτηρισμό τους με τον απαξιωτικό όρο «ένστολοι». Επίσης ζητήθηκε η θέση και το πρόγραμμα της Χ.Α. για την Άμυνα, για το συνδικαλισμό στις ΕΔ και το ρόλο τους ως Δύναμη Αποτροπής και Ασφάλειας των Ευρωπαϊκών συνόρων. Οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι της Χ.Α. δήλωσαν ότι συντάσσονται επακριβώς με όλα τα τεθέντα θέματα της Ε.Α.Α.Σ. και παρουσίασαν μέρος των θέσεων του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου για την Άμυνα όπου υπάρχουν οι σχετικές αναφορές. Ιδιαίτερη μνεία έκαναν για την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, για το θέμα της περιουσίας του πρώην ΤΕΘΑ, όπου δήλωσαν την πλήρη αντίθεσή τους για απόδοση στο ΤΑΙΠΕΔ, άνευ προηγούμενης διαβούλευσης με το ΥΠΕΘΑ και εκμετάλλευσής της επ’ ωφελεία των Στελεχών των Ε.Δ. Επίσης εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους για συνδικαλισμό στις Ε.Δ. καθώς θεωρούν ότι αυτό θα αποτελέσει την αρχή της διάλυσής τους, ενώ δήλωσαν κατηγορηματικά ότι συμφωνούν με την κατάργηση του απαξιωτικού όρου «ένστολοι» και αποδέχονται πλήρως το ρόλο των ΕΔ ως δύναμη αποτροπής και ασφάλειας των Ελληνικών (Ευρωπαϊκών ) συνόρων».
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας πότε θα αποφασίσει να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτά τα επικίνδυνα γεγονότα;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ. επικ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου