Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Οι δύο κατηγορούμενοι με απόφαση του ΜΟΔ Αμφίσσης αποφυλακίστηκαν από τις φυλακές Μαλανδρίνου

Αποφυλάκιση για Κορκονέα, Σαραλιώτη

Ελεύθεροι, αλλά περιορισμένοι εντός των ορίων της πόλης της Αμφισσας, είναι από χθες οι ειδικοί φρουροί και κατηγορούμενοι για τον θάνατο του μαθητή Αλέξ. Γρηγορόπουλου, Επ. Κορκονέας και Βασ. Σαραλιώτης.
Οι δύο κατηγορούμενοι με απόφαση του ΜΟΔ Αμφίσσης αποφυλακίστηκαν από τις φυλακές Μαλανδρίνου
Οι κατηγορούμενοι αποφυλακίστηκαν στις 6 το πρωί από τις φυλακές Μαλανδρίνου και πλέον θα διαμένουν, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, σε σπίτι το οποίο θα μισθώσουν στην Αμφισσα.
Οι συνήγοροι της οικογένειας Γρηγορόπουλου, Ζωή και Νικ. Κωνσταντόπουλος, δήλωσαν σχετικά με την αποφυλάκιση των δύο ανδρών: «Εχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας αποκαλύπτεται η αλήθεια για τη δολοφονία του Αλέξανδρου και τίποτε δεν μπορεί να τη συσκοτίσει.
Η υπερασπιστική τακτική του κατηγορουμένου κ. Κορκονέα, για χαλκευμένη κατηγορία από τη μητέρα του παιδιού, κ. Τσαλικιάν, αλλα και οι συνεχείς προσβολές τόσο της μνήμης του νεκρού όσο και των οικείων του, δεν αποπροσανατολίζουν κανέναν, απεναντίας προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Ο,τι και να κάνουν οι κατηγορούμενοι, η δίκη θα τελειώσει, θα λογοδοτήσουν για την πράξη τους και θα υπάρξει δικαίωση για τη μνήμη του μικρού Αλέξανδρου που έχει πια συμβολική-ιστορική ένταξη στη ζωή μας».
Οι τακτικοί δικαστές, μέλη της σύνθεσης του ΜΟΔ Αμφίσσης, είχαν αποδεχθεί ομόφωνα τη σχετική εισαγγελική εισήγηση, σύμφωνα με την οποία για τους δύο κατηγορούμενους ορίζεται: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων της πόλης της Αμφισσας, όπου διεξάγεται η δίκη, διαμονή εντός της Αμφισσας σε δηλωθείσα διεύθυνση και εμφάνισή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφισσας δύο φορές την ημέρα, στις 8 το πρωί και στις 10 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου