Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Διοικητές μονάδων της Νοβοροσίας και της Ουκρανίας μιλούν για τον πόλεμο και την ειρήνη-ΒΙΝΤΕΟ

Μεταφράσαμε και υποτιτλίσαμε το παρακάτω βίντεο που παρουσιάζει τον ηγέτη των μονάδων της Νοβοροσίας που μάχονται στο αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ να συνομιλεί με Ουκρανούς στρατιώτες κι αξιωματικούς. Νομίζουμε πώς δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πολλά. Και από αυτό το βίντεο γίνεται πασιφανές ότι ο ουκρανικός στρατός δεν κατανοεί τον λόγο για τον οποίο πολεμάει στα εδάφη του Ντονμπάς. Ο Ουκρανός διοικητής δεν έχει τίποτα να πει στον αντίπαλό του, όταν αυτός του επισημαίνει τους βομβαρδισμούς των αμάχων απ’ τον ουκρανικό στρατό, πέραν του ότι «εκτελούν εντολές ανωτέρων». 

Εμφανής η αμηχανία του όπως κι η ηθική ανωτερότητα των υπερασπιστών της περιοχής του Ντονμπάς απέναντι στο απολυταρχικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ουκρανία.

(για να εμφανιστούν οι ελληνικοί υπότιτλοι θα πρέπει να επιλέξετε CC ή το εικονίδιο με τις γραμμές κάτω δεξιά στην οθόνη)
http://solidarityantifascistukraine.wordpress.com/2014/12/27/%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου