Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

σαμαράς

ΝΔ: «εκτροπή» η απαγόρευση συναθροίσεων

«Αντιδημοκρατική εκτροπή της κυβέρνησης του μνημονίου» χαρακτήριζε με ανακοίνωσή της η ΝΔ την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ να απαγορεύσει “κάθε δημόσια, υπαίθρια, συνάθροιση ή πορεία»… τo 2011.

Μάλιστα η «φωνή του ακροδεξιού περιβάλλοντος Σαμαρά», το γνωστό site Antinews, κοσμούσε τότε τα άρθρα του με φωτογραφίες από τη δράση της αστυνομίας στην χούντα, την οποία παρομοίαζε με τη διακυβέρνηση Παπανδρέου.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε τότε λόγο για «εποχές της Χούντας», προσθέτοντας και την εξής φράση: «Κύριοι της Κυβέρνησης, δέσατε τη χώρα με το Μνημόνιο και τώρα αφαιρούνται από τους πολίτες κατοχυρωμένα Συνταγματικά δικαιώματα».
Όσο για το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε εκδώσει στις 9 Φεβρουαρίου του 2011 την παρακάτω ανακοίνωση
«Η Ν.Δ. ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρ. Παπουτσή, να παραιτηθεί.
Η αποκάλυψη της Ν.Δ. για τη σημερινή απόφαση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, με την οποία αποφασίστηκε “η απαγόρευση για λόγους δημόσιας ασφάλειας και διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής”, όχι μόνο της κίνησης και της στάθμευσης γεωργικών μηχανημάτων – από της 8ης πρωινής της Τετάρτης, 9/2 έως και την 8η πρωινή της Παρασκευής, 11/2…- αλλά και της “κάθε δημόσιας, υπαίθριας, συνάθροισης ή πορείας (!!!)”, επιβεβαίωσε την επικίνδυνη και αντιδημοκρατική εκτροπή της κυβέρνησης του Μνημονίου.http://info-war.gr/2013/07/%CE%BD%CE%B4-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8C/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου