Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Κοροϊδία η "νομοθετική παρέμβαση" Αθανασίου για Ρωμανό


gennimatasΟλοκληρώθηκε η έκτακτη συνέντευξη τύπου του υπουργού Δικαιοσύνης Αθανασίου για το ζήτημα της απεργίας πείνας του Ρωμανού η οποία δεν φαίνεται να δίνει διέξοδο στην μέχρι τώρα κατάσταση.
Ο υπουργός έθεσε το θέμα (και πάλι) της αδυναμίας του να παρέμβει στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου και προέταξε τους τυπικούς λόγους της απόφασης (την αρνητική εισήγηση του εφέτη – ανακριτή). Ορθώς για τον υπουργό τα δύο Συμβούλια -των Φυλακών Κορυδαλλού και το Πλημμελιοδικών- δεν έδωσαν άδεια, εφ’όσον έτσι εισηγήθηκε ο ανακριτής. Αφού ο Ρωμανός δεν είναι μόνο κατάδικος (για ληστεία), αλλά και υπόδικος (για τρομοκρατία).
Παρά το γεγονός ότι στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο υπουργός απέφευγε να πάρει θέση σχδόν για οτιδήποτε, η νομοθετική παρέμβαση που προέταξε αφορά εν τέλει (με διάφορες πιθανόν παραλλαγές που δεν εξήγησε καν) την εξ αποστάσεως παρακολούθηση με τηλεδιάσκεψη. Αυτή την πρόταση δηλαδή που ο Ρωμανός έχει απορρίψει, και με τη σημερινή επιστολή, αλλά έχει χαρακτηρίσει και ο πρόεδρος των ΤΕΙ Πειραιά ανεφάρμοστη. Επίσης ακόμη και αυτή η παρέμβαση θα εξεταστεί το αν και πως θα ληφθεί, αφού γυρίσει ο (επίσης αρμόδιος) υπουργός παιδείας, κ. Λοβέρδος που βρίσκεται στην Κίνα!!! Και θα γυρίσει σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 Δεέκμβρη!!!

Ο υπουργός τέλος συνέχισε να ρίχνει λάδι στην φωτιά, παρά τις αντίθετες προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, προτρέπτοντας τους οικείους του Ρωμανού να του πουν να σταματήσει μέχρι να δει τι θα κάνουν και «οι από πάνω». Ισχυρίστηκε επίσης ότι χαίρει άκρας υγείας, και ότι σιζίτεται με υγρή τροφή(!!!)

Φρούδες οι ελπίδες λοιπόν και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
http://www.toperiodiko.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD/

7 σχόλια:

  1. Είναι δυνατό να συζητιέται αν τρομοκράτης θα βγαίνει έξω;
    Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to mono pou tromokratise itan oi tsepes twn trapezitwn. vlaka. poion tromokratise?ton aplo ergati pou douleuei 10 ores gia ena kommati psomi?

      Διαγραφή
    2. Μάθε πρώτα ελληνική γραφή αμόρφωτε και μετά γράψε. Υπάρχει και σχολείο δεύτερης ευκαιρίας αν τα καταφέρεις.

      Διαγραφή
    3. e nai otan lipei i epixeirimatologia arxizei to kirigma gia ta greeklish. pitsirika asxoloume me c++ 10 xronia twra. greeklish tha grafw mia zwi!Niwsto. pou tha mou peis gia sxoleio. exw teliwsei kai panepistimio edo kai xronia k douleuw k vgazw osa dn tha vgaleis esi se 10 zwes!ektos ama klironomiseis ton patera sou pou exei trapeza profanos

      Διαγραφή
    4. Το θέμα είναι γιατί εσύ συνεχίζεις να ταυτίζεσαι με την ακροδεξιά κυβέρνηση και την φωλιά του εθνικισμού, το ΔΙΚΤΥΟ 21

      Διαγραφή
  2. Μα τι λες: οι τρομοκράτες, οι διαπλεκόμενοι μιζαδόροι των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μας κυβερνούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυτοί το ίδιο παράνομοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή