Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ-ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
θάλαμος νοσηλείας
Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόναςΗ Κυβέρνηση, οι δυνάμεις καταστολής και ο αστικός κόσμος που υπερασπίζονται απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αποτελούν τον πραγματικό εσωτερικό εχθρό του κόσμου της εργασίας.   
Στην νέα τρομοκρατική επίδειξη του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης προσήχθησαν 34 φοιτητές και φοιτήτριες μέλη φοιτητικών συλλόγων, καθώς και μέλη της ΚΕΔΔΕ, που ζητούσαν να συναντήσουν τον υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να μεταφέρουν τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων, υπέρ του δίκαιου αιτήματος του κρατούμενου Νίκου Ρωμανού να συνεχίσει κανονικά τις σπουδές του.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, όσοι βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, σε απόσταση από την είσοδο του χώρου του υπουργείου, περικυκλώθηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ και οδηγήθηκαν σε κλούβα των ΜΑΤ για να οδηγηθούν στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ. Σκοπός της συνάντησης ήταν να σχηματιστεί αντιπροσωπεία που να δει τον υπουργό Δικαιοσύνης για το δίκαιο αίτημα του κρατούμενου Νίκου Ρωμανού.
Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων!
Την άρση του ουσιαστικά στρατιωτικού νόμου που απαγορεύει τις διαδηλώσεις.
Ο Νίκος Ρωμανός πρέπει να κερδίσει και να δικαιωθεί το δίκαιο αίτημα του.
Όπως επίσης πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των Σύρων Προσφύγων.
Δεν είναι δυνατόν ο εργαζόμενος λαός μας να ανέχεται να συζητούν αμέριμνα οι κυβερνήσεις των Σαμαρά-Βενιζέλου και του Νταβούτογλου τη νέα μοιρασιά της περιοχής, όπου οι αστικές τους τάξεις έχουν στρατηγικής σημασίας συμφέροντα.  Κυβερνήσεις που συμφώνησαν, έπαιξαν και παίζουν ρόλο στη διεξαγωγή του εμφυλίου στην Συρία, που συνεργάζονται στην κατασταλτική αντιμετώπιση των προσφυγικών κυμάτων ενώ οι ίδιες συνέβαλαν να δημιουργηθούν.     
Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία να βγουν μαζικά και μαζικά στο δρόμο.
Έτσι τιμούμε τις εξεγέρσεις του χθες.
Σηκώνοντας τις σημαίες της Αντίστασης-Ρήξης-Ανατροπής της αστικής πολιτικής και της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μην περάσουν τα νέα Μνημόνια, τα νέα πιο σκληρά αντεργατικά μέτρα.
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ-Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου