Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Σοβαρός κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος για τους φαντάρους στο Φυλάκιο Γέφυρας Κήπων

Ούτε αυτό πια δε μπορεί να κάνει ο Στρατός για τους φαντάρους που υπηρετούν στη πιο μακρινή άκρη της χώρας. Στην επιστολή καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ‏ αποκαλύπτεται ο απίστευτος βαθμός αδιαφορίας για τους φαντάρους που αντίθετα από τα βύσματα τους πέταξαν στον Έβρο. Και μάλιστα εκεί, στη Γέφυρα των Κήπων. Πιο μακριά δεν έχει…
Οι υπουργοί και οι Αρχηγοί των Επιτελείων δεν ξεχνούν να βγάζουν φωτογραφίες, για να στολίσουν το άλμπουμ των δημοσίων σχέσεων τους, αλλά οι συνάδελφοι στρατευμένοι αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρό κίνδυνο για την ακεραιότητα και την ίδια την ζωή τους.  Διαβάζουμε:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
*      Description: https://dub125.mail.live.com/ol/clear.gifDescription: https://dub125.mail.live.com/ol/clear.gifDescription: https://dub125.mail.live.com/ol/clear.gifΉμαστε στρατιώτες και υπηρετούμε στον Έβρο. Το πρόβλημα που θέλουμε να αναφέρουμε αφορά το φυλάκιο Ε.Φ. Γέφυρας. Όσοι έχουμε υπηρεσία πάνω στη γέφυρα (είτε αρχή είτε όριο) αναγκαζόμαστε να διανύουμε μια απόσταση περίπου 700-800 μέτρα με τα πόδια, με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
*       Ο δρόμος που οδηγεί από το φυλάκιο Ε.Φ γέφυρας για να μεταβούμε πάνω στη γέφυρα είναι επαρχιακός, στενός και χωρίς φώτα.
*       Υπάρχει καθημερινά ο κίνδυνος να γίνουμε θύματα κάποιου μεθυσμένου οδηγού ή κάποιου απρόσεχτου οδηγού που μπορεί να μας χτυπήσει και το πρόβλημα είναι ότι βρισκόμαστε εκτός του φυλακίου για εκτέλεση υπηρεσίας.
*       Αυτό που είναι πρέπον είναι να υπάρχει όχημα (καναδέζα) προκειμένου να μας οδηγήσει με ασφάλεια πάνω στη γέφυρα για την εκτέλεση της υπηρεσίας μας.
*       Το θέμα χρήζει ιδιαίτερης σημασίας και γι’ αυτό το αναφέρουμε και θα θέλαμε να πάρει δημοσιότητα.
Άραγε η Ταξιαρχία, η Μεραρχία και το ΓΕΣ συνειδητοποιούν τον κίνδυνο;
Αντιλαμβάνονται ότι είναι υποχρεωμένοι να λάβουν μέτρα και να δώσουν άμεσα λύση;
Ή πρέπει πρώρα να σημειωθεί κάποιο ατύχημα;
Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου