Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΡΥΠΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΑ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ: ΟΥΕ ΨΗΦΟ, ΟΥΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΑ

Ζητούν πίσω όλα τα είδη ένδυσης-υπόδησης Πλέον γενικεύουν τη χορήγηση μεταχειρισμένων ειδών στους νεοσύλλεκτους συναδέλφους

Κανένας φαντάρος να μην επιστρέψει τίποτε-Μας ανήκουν!


Ο "ναύτης που βγήκε στη στεριά" επιστρέφει τον Ιούλιο στην θάλασσα του Σκαραμαγκά-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ!


Image
Από τον Ιούλιο ο “ναύτης που βγήκε στην στεριά” όχι για περιπολία όπως τραγούδαγε η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού, αλλά στην Τρίπολη για εκπαίδευση στα “πεζικά” επιστρέφει εκεί που ανήκει. Στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Κανελλόπουλος για ναυτική εκπαίδευση και στον Πόρο. Εκεί που αν δεν το γνωρίζετε το ΠΝ μαθαίνει …κολύμπι σε νεοσύλλεκτους που δεν ξέρουν ! Ναι ,υπάρχει κι αυτό.

Οι αντιρρήσεις του ΓΕΕΘΑ κάμφθηκαν πολύ εύκολα με βασικό επιχείρημα το κόστος. Κάθε νεοσύλλεκτος ναύτης κόστιζε περίπου 80 ευρώ επιπλέον την ημέρα για να εκπαιδευτεί στην Τρίπολη στο … “επ΄ ώμου” και στο “παρουσιάστε”. Και την ίδια στιγμή το ΠΝ δεν προλάβαινε να του μάθει τι πρέπει να κάνει και πως να κινηθεί σε μία έκτακτη ανάγκη πάνω σ΄ ένα πολεμικό πλοίο. Γιατί ως γνωστόν ναύτες στρατεύσιμοι επέστρεψαν στα πλοία.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΕΔ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. Ο, ΤΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!


“Ξήλωσαν” τον διοικητή της ΛΑΕΔ νευρίασε ο Βενιζέλος
Γιατί “απέλυσαν” τον διοικητή της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων; Αν κρίνουμε από τα οικονομικά αποτελέσματα της ΛΑΕΔ, που είναι εξαιρετικά όχι μόνο δεν υπήρχε λόγος αντικατάστασής του, αλλά μάλλον θα έπρεπε να του πουν κι ένα μπράβο. Όμως χωρίς να τον έχουν προετοιμάσει του έστειλαν το χαρτί που έλεγε ότι αντικαθίσταται από κάποιον απόστρατο. Τι πλήρωσε; Ότι τοποθετήθηκε στη θέση επί Βενιζέλου και άρα έπρεπε να φύγει. Από το γραφείο του Βενιζέλου έκαναν φασαρία στο Πενταγωνο αλλά με τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει τώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν το τράβηξαν μέχρι τέλους.http://armynews.gr/?p=21612

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ DEFENCENET ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ;

“Σφάζονται” Μουρούτης – Παπαδημούλης στην ποδιά χρυσαυγίτικου σάϊτ!!!
http://armynews.gr/?p=21641

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...

Νεοναζί ΞΕΘΑΨΑΝ Ουκρανούς SS πεσόντες ΄στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μετέφεραν τις σωρούς σε εκκλησία, έψαλαν νεκρώσιμη ακολουθία και τους έθαψαν με τιμητικά αγήματα ντυμένα με ...γνήσιες Χιτλερικές στολές.


ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!

Οι Electric Litany ακυρώνουν συναυλίες σε Βόλο και Πειραιά: «Αξίζετε το μεσαίωνα που έχετε επιλέξει»

Οι Electric Litany ακυρώνουν συναυλίες σε Βόλο και Πειραιά: «Αξίζετε το μεσαίωνα που έχετε επιλέξει»
Μια από τις πιο σημαντικές ελληνικές (κατά το ήμισυ) μπάντες, με τον Αλέξανδρο Μιάρη στα: φωνητικά, κιθάρες, πιάνο, synths, τσέλο, ακυρώνει τις συναυλίες της σε Πειραιά και Βόλο, λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων, στέλνοντας δυνατό αντιναζιστικό μήνυμα.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Μερικές σκέψεις καθώς εκτός από μπάντα είμαστε και άνθρωποι.  Στην ερχόμενη περιοδεία οι Electric Litany ΔΕΝ θα παίξουν σε Πειραιά και Βόλο λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων τα οποία έδειξαν ότι η πλειοψηφία των πολιτών σε αυτές τις 2 πόλεις αξίζουν τον μεσαίωνα που έχουν επιλέξει. Κουράγιο στη μειονότητα των υγιών ανθρώπων του Πειραιά και Βόλου. Επίσης δηλώνουμε τον πλήρη αποτροπιασμό μας για τον κάθε ένα που ψήφισε τους Ναζί της Χρυσής Αυγής. Είστε όλοι πλέον γελοίοι μα και επικίνδυνοι. Καθ ψήφος σας είναι και ένα μαχαίρι».

John Lennon’s “Imagine”, Made Into A Comic Strip

Amazing comic by Pablo Stanley, John Lennon’s Imagine. Image Credit: Pablo Stanley I hope some day you'll join us. And the world will live as one.

"Εκτέλεση" Παλαιστινίων εφήβων απο Ισραηλινούς στρατιώτες - ΒΙΝΤΕΟ


Image
Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταγγέλει την εκτέλεση δύο Παλαιστίνιων ηλικίας 16 και 17 ετών, οι οποίοι ήταν άοπλοι και δεν αποτελούσαν καμία απειλή, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει τους δύο νέους να πέφτουν στο έδαφος καθώς περπατούν, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς
Στην συγκεριμένη περιοχή, είχαν σημειωθεί συγκρούσεις κατά τη διάρκεια διαδήλωσης των Παλαιστινίων για την επέτειο της Νάκμπα, τον ξεριζωμό 700.000 Παλαιστινίων μετά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948.

ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΥ-ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ-ΛΑΟΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»:  ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΥ-ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ-ΛΑΟΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
Image
Το νέο μόρφωμα, «Δεξιά της Ακροδεξιάς του Σαμαρά» μαζεύει δυνάμεις και καιροφυλακτεί…
ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΑΙ"ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ¨ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τέσσερις μέρες πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές, στις οποίες ο εργαζόμενος λαός μας ετοιμάζεται να καταδικάσει με πρωτόγνωρο τρόπο τη βάρβαρη ταξική πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ. Ενώ η κυβέρνηση Ερντογάν δοκιμάζεται εξαιτίας του απίστευτου μαζικού εγκλήματος κατά των ανθρακωρύχων, που προκάλεσε το καπιταλιστικό κέρδος και η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων.
Οι δύο άρχουσες τάξεις βρίσκονται σε μια "φυγή προς τα μπροστά", δίνοντας μια ακόμη παράσταση του ανταγωνισμού τους για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. 
Όπως μας ενημερώνουν τα καθεστωτικά μέσα, από την εγκάθετη μνημονιακή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μέχρι άπαντα τα μιλιταριστικά  "σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκεται το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) για την πρόληψη… εκτροπών, καθώς ξεκίνησε η ετήσια άσκηση «Beyaz Fırtına 2014», που εκτείνεται από τη Θάλασσα του Μαρμαρά στο Αιγαίο και μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο. 

Μήπως οι εκλογές στο Ιράκ απέδειξαν ιρανική ηγεμονία;

Τεράστιας σημασίας για το μέλλον της χώρας συνολικά, είχαν οι εκλογές που διεξήχθησαν στο Ιράκ τα αποτελέσματα των οποίων ανακοινώθηκαν προχθές. Οι Ιρακινοί ψηφοφόροι έδωσαν τελικά ψήφο εμπιστοσύνης στον νυν πρωθυπουργό αλ Μάλικι, στις εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα, τις πρώτες από τότε που αποχώρησαν οι αμερικανικές δυνάμεις. ΣΧΟΛΙΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ: Παντελής Καρύκας 
(και με στοιχεία που έδωσε το think tank STRATFOR)

Καθεστώς τρομοκρατίας για τους εργαζόμενους του Βερόπουλου; "Απέλυσαν 35 άτομα για ένα ληγμένο κουτάκι σόδας" - Καταγγελία ΣΟΚ!


Βερόπουλος
Πόσα «μπινελίκια» αντέχετε να ακούτε από τον εργοδότη σας; Και αν στο συμβόλαιό σας έχετε συμφωνήσει να σας βρίζουν; Απίστευτο; Διαβάστε την συνέχεια και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό… Όλα αυτά στην Ελλάδα του σήμερα…

MAP: The worst places in the world to be a worker

ITUC
(ITUC)
The International Trade Union Confederation (ITUC), an alliance of regional trade confederations that advocates for labor rights around the world, debuted its Global Rights Index this week, ranking countries on a 1 (best) through 5 (worst) scale on the basis of how well workers' rights are protected.

ΚΥΡΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ: ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ...

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε δια του αναπληρωτή υπουργού, στρατηγού Μπουλάκοφ, ότι προτίθεται να επιστρέψει στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία από την Κριμαία, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η δήλωση αυτή βέβαια συνιστά μερική υπαναχώρηση, καθώς είχε προηγηθεί δήλωση, νωρίτερα εντός του τρέχοντος έτους, ότι η παράδοση του υλικού θα ολοκληρωνόταν μέχρι τον Ιούνιο.
Ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε επίσης, ότι το στρατιωτικό υλικό θα επιστραφεί στην ίδια ακριβώς κατάσταση που τελούσε, κατά την εγκατάλειψή του από τους Ουκρανούς στρατιώτες. Ήδη, έχουν επιστραφεί 38 από τα 70 πολεμικά πλοία που στάθμευαν στην Κριμαία και περισσότερες από 400 μονάδες τεθωρακισμένων οχημάτων και αεροσκαφών.

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Νέα Ερυθραία: Επίθεση με στόχο ακίνητο του Σμπώκου ή ατύχημα;

Νέα Ερυθραία: Επίθεση με στόχο ακίνητο του Σμπώκου ή ατύχημα;

Κρατήρας, που παραπέμπει σε μηχανισμό, βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης - Η έκρηξη, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ισοπέδωσε το εστιατόριο «La Scala»

ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ! Η γερμανική MAN πάει στην Τουρκία το εργοστάσιο…

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής φορτηγών MAN SE θα κλείσει το μοναδικό εργοστάσιο λεωφορείων της στη Γερμανία και θα μεταφέρει την παραγωγή της στην Τουρκία όπου οι μισθοί είναι χαμηλότεροι, απαντώντας έτσι στην πτώση της ζήτησης σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές.

ΠΗΓΗ: REUTERS, ΑΠΕ-ΜΠΕ, http://mignatiou.com
Στους 420 εργαζομένους που επηρεάζονται από το μέτρο θα προσφερθούν νέες θέσεις εργασίας σε ένα γερμανικό τμήμα της Volkswagen, της μητρικής εταιρείας της MAN, ανακοίνωσε η MAN, που έχει την έδρα της στο Μόναχο.

ΗΠΑ – Κίνα: Ανεβαίνουν οι τόνοι εξαιτίας υπόθεσης κυβερνοπειρατείας

Υπόθεση κυβερνοπειρατείας μεγάλου εύρους επηρεάζει τις σινοαμερικανικές σχέσεις.
Οι ΗΠΑ κατηγορούν για πρώτη φορά επισήμως την Κίνα για κυβερνοπειρατεία σε αμερικανικό έδαφος, κινώντας νομική διαδικασία κατά πέντε Κινέζων στρατιωτικών.
Σύμφωνα με την αμερικανική πλευρά κατάφεραν να αποσπάσουν τεράστιο όγκο πληροφοριών και στρατηγικών σχεδίων Αμερικανικών επιχειρήσεων.
Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Έρικ Χόλντερ ανακοίνωσε το κατηγορητήριο:
«Πρόκειται για μια υπόθεση οικονομικής κατασκοπείας στην οποία εμπλέκονται αξιωματικοί του κινεζικού στρατού. Το εύρος των μυστικών και άλλων ευαίσθητων επιχειρηματικών δεδομένων που έχουν κλαπεί είναι σημαντικά και απαιτείται από την πλευρά μας μια επιθετική απάντηση. 

Εξέγερση 15 μεταναστών σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Βόλο

15 ανήλικοι Αιγύπτιοι μετανάστες  εξεγέρθηκαν χθές το μεσημέρι ενάντια στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Παιδόπολη στην Αγριά Βόλου ζητώντας παράλληλα τα χαρτιά τους για να επιστρέψουν πίσω και να ξεφύγουν από τα κολαστήρια του φασίστα Δένδια.Οι μετανάστες παρά την εξαθλίωση βρήκαν την δύναμη και προκάλεσαν φθορές στις εγαταστάσεις του κολαστηρίου.Έσπασαν κρεβάτια,έβαλαν φωτιά σε στρώματα διεκδικώντας το αυτονόητο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!Αμέσως έτρεξαν οι μπάτσοι όπου τους συνέλαβαν και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον τους,δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από το φασιστική κυριαρχία
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΓΗ-ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ

https://athens.indymedia.org/post/1525242/