Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Περιστατικό σημερινό στην πλατεία Συντάγματος με ναζίδες,μετανάστες και αντιφασίστες


Περιστατικό σημερινό στην πλατεία Συντάγματος από τον σύντροφο B.L.

"κατεβαίνω το πρωί Σύνταγμα κατά τις 10 να πάρω το μετρό ,βλέπω ελληνικές σημαίες, μπλουζάκια χρυσής αυγής και τυπάδες που προφανώς έψαχναν κάποιον αλλοδαπό να χτυπήσουν(είχαν περίπου 300 χρυσαυγίτες την ώρα που πήγα)...κάθομαι 10 λεπτά, περνάνε δυο άνθρωποι από Αφρική λογικά και πάνε να τους ορμήξουν 7-8 ουγκανα...εγώ ακολουθούσα από πίσω...τελικά 5 άτομα άρχισαν να ξυλοκοπούν τους Αφρικανούς και μπήκαμε στη μέση εγώ και αλλά τρία παιδιά νεαρής ηλικίας...σπρωξιές κλωτσιές, να μας βρίζουν χυδαία μέχρι που το πράγμα ξέφυγε κι αρχίσαμε ξανά να πλακωνόμαστε σώμα με σώμα...η αστυνομία αμέτοχη...κι όμως 4-5 άτομα τους κάναμε καλά σε τύπους που ήταν γομάρια...μετά ήρθαν οι μπάτσοι να μας πάρουν στοιχειά ,και είπα τι ακριβώς έγινε...
ΔΕ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!

D-day Σοκ και Δέος: Χάος κατά την Απόβαση στην Νορμανδία -ΦΩΤΟ


ImageΈνα εξαιρετικό κείμενο για την απόβαση της Νορμανδίας.
John Hall, Daily Mail, 4 Ιουνίου 2014
• Άγνωστες μέχρι σήμερα αεροφωτογραφίες από την Απόβαση στη Νορμανδία που τραβήχτηκαν από αέρος αποτυπώνουν χιλιάδες στρατιώτες να καταδράμουν στις παραλίες της Νορμανδίας. 
• Οι φωτογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν από τα 1000 πόδια ύψος πάνω από την ακτή της βόρειας Γαλλίας από το εσωτερικό μιας αναγνωριστικής μοίρας II (AC) Squadron Mustang 
• Διακρίνονται σκάφη που φθάνουν στις παραλίες φορτωμένα με στρατεύματα, τα γαλλικά χωριά να καίγονται κατά μήκος της ακτογραμμής
• Οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με την παράκτια έκταση, καθώς και την παρακολούθηση της προόδου της εισβολής των συμμαχικών δυνάμεων.

ΝΔ-ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...


Τα χαρτοφυλάκια στους πέντε ευρωβουλευτές που επεξέγησαν με τη Νέα Δημοκρατία, μοίρασε ο πρωθυπουργός, ο οποίος συναντήθηκε χθες με την την "γαλάζια ευρωομάδα"

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Έθνους" κατά τη συνάντηση ο πρωθυπουργός κατένειμε αρμοδιότητες, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, και να προετοιμαστούν άρτια μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα αναλάβουν. Επικεφαλής της ομάδας ορίστηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος θα παρακολουθεί την επιτροπή Εξωτερικών σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ...

ταγματασφαλιτες ναζιστες επιδοξοι τυραννοι του λαου

25 χρόνια από την σφαγή στην Τιεν Αν Μεν: όταν φοιτητές και εργάτες δολοφονούνταν τραγουδώντας τη Διεθνή

Πέρασαν 25 χρόνια από την αιματηρή καταστολή της εξέγερσης στην πλατεία Τιέν Αν Μεν στις 4 Ιούνη του 1989. Η εξέγερση πραγματοποιείται στο έδαφος της στροφής της Κίνας προς την οικονομία της αγοράς και την καπιταλιστική παλινόρθωση - υπό την αυταρχική καθοδήγηση του ΚΚ Κίνας - η οποία φέρνει μαζί της την εξαθλίωση σε πλατιά τμήματα του κινέζικου λαού. Η φοιτητική εξέγερση συμπαρασύρει ευρύτερα τμήματα εργαζόμενων. Κρατούν ψηλά και ανεμίζουν κόκκινες σημαίες τραγουδώντας τον ύμνο της Τρίτης Διεθνούς. Στις 4 Ιούνη ο στρατός ανοίγει πυρ κατά πάντων κατ' εντολή της ηγεσίας του ΚΚ Κίνας, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί πάση θυσία την πορεία ολοκλήρωσης της στροφής προς την αγορά που είχε ξεκινήσει μετά το θάνατο του Μάο Τσε Τουνγκ και αρχιτέκτονας της οποίας ήταν ο Τενγκ Χσιάο Πινγκ. Περίπου 2500 χιλιάδες διαδηλωτές χάνουν τη ζωή τους. 

«Λαϊκή Δημοκρατία της Οδησσού»


«Από σήμερα, η Οδησσός είναι η Λαϊκή Δημοκρατία της Οδησσού, όπου η εξουσία ανήκει μόνον στον πληθυσμό που κατοικεί στα εδάφη της»
Κάτοικοι της Οδησσού της Ουκρανίας ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, την εγκαθίδρυση της «Λαϊκής Δημοκρατίας της Οδησσού», σε μια κίνηση αλληλεγγύης στις αντίστοιχες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ και στις δυνάμεις λαϊκής αυτοάμυνας, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Pravda.

ΣΔΟΕ: €5 δισ «Ιερό» φαγοπότι σε μοναστήρια; Α π ο κ λ ε ί ε τ α ι

simonos-petrasΙερά… κατάνυξη της Μονής Σίμωνος ΠέτραςΕμφάνισε τιμολόγιο €600.000, που είχε εκδοθεί στο όνομα κρατούμενου στις φυλακές Διαβατών. Τον κρατούμενο εμφάνιζε ως εργολάβο του έργου αναστήλωσης.   Η… Ιερά μονή Σίμωνος Πέτρας

Πρόκληση: Ο ναζιστικός ύμνος μεταφρασμένος στα ελληνικά μπροστά στη Βουλή [vid]

XRYSH AVGI SYGKENTRWSIΊσως το πιο προκλητικό έγινε έξω από τη Βουλή μπροστά στο άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη όταν συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες κρατώντας σημαίες και σύμβολα της Χρυσής Αυγής τραγούδησαν από τα μεγάφωνα τον ναζιστικό ύμνο μεταφρασμένο στα ελληνικά και εν συνεχεία φώναζαν με ρυθμό «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».
Με το άκουσμα του ναζιστικού ύμνου των SS έξω από τη Βουλή ορισμένοι βουλευτές αντέδρασαν ζητώντας από την αστυνομία να παρέμβει αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/109999-proklisi-o-nazistikos-ymnos-metafrasmenos-sta-ellinika-brosta-sti-vouli-vid

Στο ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΒΥΛΑ

Image
«Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει το γόητρο του Στρατού της Ελλάς..»
Αυτό το τραγούδι κόντεψε να τραγουδήσει στην χθεσινή αναφορά ο Ταξίαρχος διοικητής του ΚΕΝ Αυλώνα. Με στόμφο και περισσή μιλιταριστική δεινότητα, αφού μάζεψε τους εκατοντάδες νεοσύλλεκτους στην Αναφορά τους είπε  «να μην δημοσιεύουν στο ίντερνετ τα παράπονα τους  για τα άρβυλα και την έλλειψη ζεστού νερού».

defence-point: η καφρίλα των εθνικιστών που τρίβουν τα χέρια τους με το εμφύλιο δράμα του γειτονικού λαού...

ΠΓΔΜ: Ένας φόνος έφερε την έκρηξη ένα βήμα πιο κοντά

Ένα γεγονός που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ, πέρασε, ως συνήθως, σχεδόν απαρατήρητο στην Ελλάδα. Στις 19 Μαΐου ένας Σλάβος, ο 18χρονος Γκιόρτσε Πετρόφ, δολοφονήθηκε από έναν Αλβανό, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει το ποδήλατο του θύματος. Υπό άλλες συνθήκες το θλιβερό γεγονός θα αποτελούσε απλώς θέμα του αστυνομικού δελτίου. Δεν συνέβη όμως έτσι στα Σκόπια.
Από την ημέρα του θανάτου του 18χρονου, σε καθημερινή βάση, σημειώνονται αντιαλβανικές διαδηλώσεις στα Σκόπια. Χιλιάδες «μακεδόνες» όρμησαν στην αλβανική συνοικία των Σκοπίων, έκαψαν αλβανικά καταστήματα και συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η οποία προσπαθούσε να τους συγκρατήσει.

ΒΙΝΤΕΟ-Έρχονται τα ιπτάμενα ασθενοφόρα

Η συλλογή τραυματισμένων στρατιωτών στις απομακρυσμένες, εμπόλεμες ζώνες είναι εξαιρετικά επικίνδυνη διαδικασία και απαιτεί σωστούς χειρισμούς από τους πιλότους των ελικοπτέρων που πραγματοποιούν την επιχείρηση.
Η εταιρεία Tactical Robotics κατασκεύασε ένα πρωτότυπο αυτόματο αερομεταφερόμενο ασθενοφόρο στοχεύοντας να κάνει ακόμα πιο ασφαλή την συλλογή των τραυματισμένων στρατιωτών από το πεδίο της μάχης. Σύμφωνα με το BBC, το εγχείρημα χρηματοδοτείται, σε ένα ποσοστό, από το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας, και η ονομασία του είναι «AirMule».

Έχει μέγιστη ταχύτητα 140 χλμ/ώρα και πετάει σε ύψος 3,600 μέτρων.
Δείτε εδώ το βίντεο του Air Muke 

Άσκηση για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης στην Αττική - Τι τρέχει;


ImageΜια εκτεταμένη άσκηση πολιτικής προστασίας της ΕΕ, η ΕΕ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014”, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, όπου τίθεται σε δοκιμή η συνεργασία και οι ικανότητες αντίδρασης των κρατών μελών μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ. Στην άσκηση μετέχουν ομάδες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Κύπρο, με τη συμμετοχή της Κροατίας, παράλληλα με το Κέντρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Συντονισμού Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (ERCC).
Οι ομάδες καλούνται να αντιμετωπίσουν την καταπολέμηση μιας διπλής καταστροφής σε προσομοίωση. Σύμφωνα με το σενάριο, μια τεράστια δασική πυρκαγιά κοντά σε κατοικημένες περιοχές έχει επηρεάσει μια βιομηχανική ζώνη με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη. Η σύνθετη επιχείρηση δασοπυρόσβεσης και διάσωσης πρέπει να διεξαχθεί ταυτόχρονα, ενώ κατοικημένες περιοχές καλούνται να εκκενωθούν. Βάση του σεναρίου, η έκταση της καταστροφής είναι τέτοια ώστε να απαιτείται η βοήθεια εταίρων κρατών μελών της ΕΕ.

Ιράκ: 35 νεκροί από βομβαρδισμούς στη Φαλούτζα

Φωτογραφία αρχείου
Τριάντα πέντε νεκροί και τουλάχιστον σαράντα τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός βομβαρδισμού στη Φαλούτζα του Δυτικού Ιράκ τις παραπάνω πληροφορίες ανακοίνωσε γιατρός του νοσοκομείου της πόλης. - See more at: http://left.gr/news/irak-35-nekroi-apo-vomvardismoys-sti-faloytza#sthash.SGS53ypL.dpuf
Η Φαλούτζα, όπως και τομείς της πόλης Ράμαντι, 40 χιλιόμετρα πιο δυτικά, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ιρακινών Αρχών από τις αρχές Ιανουαρίου. Ο βομβαρδισμός σημειώθηκε το μεσημέρι και έπληξε μια αγορά, την έδρα της τοπικής κυβέρνησης και τα περίχωρα του νοσοκομείου, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου στην πόλη. Ο ιρακινός στρατός βομβαρδίζει τακτικά την πόλη και έχει εξαπολύσει πολλές χερσαίες επιχειρήσεις για να την ανακαταλάβει.

Κατεδαφίζουν τη συνοικία των διαδηλωτών

Το Οκμεϊντανί, τη συνοικία-προπύργιο αριστερών, κούρδων αγωνιστών, αλεβιτών και γενικά διαδηλωτών στην Κωνσταντινούπολη σχεδιάζει να κατεδαφίσει η τουρκική κυβέρνηση, επικαλούμενη... υψηλό σεισμικό κίνδυνο 
Το Οκμεϊντανί των 82.000 κατοίκων γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη από τη δεκαετία του ’80 και μετά, υποδεχόμενο τα κύματα της εσωτερικής μετανάστευσης από τα βάθη της Ανατολίας. Σήμερα στην περιοχή υπάρχουν πάνω από 18.000 κατοικίες και περίπου 5.500 εμπορικές επιχειρήσεις.
Με το σχέδιο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο του επονομαζόμενου «Σχεδίου Αστικής Ανάπλασης», προβλέπεται η κατεδάφιση περίπου 5.600 κτισμάτων. Ήδη, το τοπικό δημοτικό συμβούλιο, με απόφαση που έλαβε την Τρίτη, χαρακτήρισε την περιοχή «υψηλής επικινδυνότητας».

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η υγειονομική περίθαλψη άγαμων θυγατέρων και αδελφών γυναικών των ενστόλων

Το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ' αριθμ. 111/2014 γνωμοδότησή του έκρινε αντισυνταγματική, διάταξη σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, που προβλέπει την υπαγωγή στην υγειονομική περίθαλψη του Δημοσίου τομέα των άγαμων θυγατέρων και αδελφών γυναικών άνω των 40 ετών των ένστολων όλων των σωμάτων.
Ειδικότερα, στο ΣτΕ είχε κατατεθεί για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία σχέδιο διατάγματος για «την υγειονομική περίθαλψη των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και των μελών των οικογενειών τους». 

ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΝΔ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Ένα βήμα πριν τη ΝΔ ο Καρατζαφέρης! Το κανάλι του πήρε Πανελλαδική άδεια εμβέλειας με ..απευθείας ανάθεση!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ …..!!!!!!!

ESR1

Απόφαση ΕΣΡ με ημερομηνία 2 Ιουνίου!


Μειώθηκαν κατά 26% οι μισθοί μέσα σε 1,5 χρόνο – «Κουρεύτηκαν» κ΄ οι ημέρες εργασίας

adeia_tsepi_4






Στην περαιτέρω «κατάρρευση» των μισθών στον ιδιωτικό τομέα οδήγησαν μέσα στον πρώτο ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οι συνεχιζόμενες, μνημονιακές πολιτικές. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στον κατασκευαστικό κλάδο και στις οικοδομές, η μέση αμοιβή μειώθηκεκατά 26,3% από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και το Νοέμβριο του 2013.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων 2014

Ο γνωστός μουσικός ενώνει τη φωνή του μαζί με γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο σε μία σειρά από βίντεο για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.
Πάνω από 20 γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Khaled Hosseini, η ηθοποιός Yao Chen, η ηθοποιός Diane Kruger, ο μουσικός Juanes και ο μουσικός Αλκίνοος Ιωαννίδης, παρουσιάζουν μία σειρά από βίντεο 30 δευτερολέπτων για την υποστήριξη των προσφύγων εν όψει της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων στις 20 Ιουνίου.

Χριστιανικό κολέγιο στις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι ο Αδάμ και η Εύα ήταν «ιστορικά πρόσωπα» Read more: http://epistoligr.blogspot.com/2014/06/blog-post_5960.html#ixzz33dtDMY00

Δύο πρώην καθηγητές του κολεγίου Bryan, στο Τενεσί των ΗΠΑ, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του κολεγίου επειδή η διεύθυνση αναγκάζει το προσωπικό να υπογράφει μια δήλωση που στηρίζει τη δέσμευση του σχολείου στην πίστη της Αγίας Γραφής

Το εκκλησιαστικό κολέγιο Bryan, στο Τενεσί των ΗΠΑ, έχει δημιουργήσει αναστάτωση σε μερίδα των εργαζομένων καθηγητών, αλλά και των φοιτητών του, επειδή αναγκάζει τους εργαζόμενους καθηγητές να υπογράφουν δήλωση ότι είναι πιστοί στην θεωρία της Αγίας Γραφής, που μιλά για παρθενική γέννηση του Ιησού, για το προπατορικό αμάρτημα και για την προέλευση του ανθρώπου.

Πορεία ενάντια στις Μαφίες & ιδρυτική συνάντηση Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων



Πορεία ενάντια στις Μαφίες & ιδρυτική συνάντηση Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων

Συντάξεις για «χαρτζιλίκι» από το 2015 και ιδωτική ασφάλιση

Συντάξεις για «χαρτζιλίκι» από το 2015

               ιδιωτικές ασφαλιστικές χρειάζονται στήριξη Το «πράσινο φως» άναψε το κράτος για συντάξεις χαρτζιλίκι μετά την υπογραφή του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Βρούτση για την ανάθεση στο ΚΕΠΕ για την διοικητική και οικονομική ενοποίηση 60 διαφορετικών φορέων που χορηγούν κύριες και επικουρικές συντάξεις, καθώς και προνομιακά επιδόματα. Η «εν αμφιβόλω» εγγυημένη σύνταξη από το κράτος θα οριστεί στα 360 ευρώ και το «κενό» θα συμπληρώσουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές.   Της Έλενας Ερμείδου /sofokleousin.gr

To eΚρήτη αποκαλύπτει το επιχειρησιακό σχέδιο της υδρόλυσης των χημικών στη Μεσόγειο


Δημιουργική φωτογραφία του Δημήτρη Μανιώρου
Κάποιοι επιμένουν πως η απαγόρευση της αλιείας σε διεθνή ύδατα της Μεσογείου είναι εντελώς άσχετη με την έναρξη της υδρόλυσης. Πράγματι, δεν μπορεί κανείς να αποδείξει τον συσχετισμό. Δεν μπορεί άλλωστε ούτε να υπαινιχθεί πως η διεθνής άσκηση με ορμητήριο τη Βάση της Σούδας που γίνεται αυτές τις μέρες στην περιοχή μας συναρτάται με την προστασία του αμερικανικού πλοίου Cape Ray. Μπορεί απλά να πρόκειται για μία ακόμη σύμπτωση.
Επειδή όμως το καθήκον της ενημέρωσης επιτάσσει ενίοτε να απαριθμούμε και τις συμπτώσεις όταν πρόκειται για εξαιρετικού ενδιαφέροντος θέματα και υψίστης σημασίας (όπως είναι αυτό με την υδρόλυση των χημικών στη Μεσόγειο) αλλά κυρίως να παραθέτουμε τα γεγονότα, το eΚρήτη παρουσιάζει το επιχειρησιακό σχέδιο της υδρόλυσης των χημικών στη Μεσόγειο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. (STOP NOW THE HYDROLYSIS OF WARFARE CHEMICALS)

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. (STOP NOW THE HYDROLYSIS OF WARFARE CHEMICALS)
4,000
2,792
2,792 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις 4,000
Γιατί είναι σημαντικό;(Follows in English, Italiano, Deutsch, Français, castellano)

Αποκάλυψη-Κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός-ξεπλύματος μαύρου χρήματος- χρηματοδότηση Χρυσής Αυγής


Οι επιχειρήσεις "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" & "Αττικοί Φούρνοι",των αδελφών Αντώνη & Άγγελου Γιαννακόπουλου, είναι βιτρίνα για να ξεπλένονται χρήματα από την εξαναγκαστική πορνεία γυναικών, από τα στριπτιτζάδικα και από τα "ραντεβού για μασάζ". 
Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τους 2 φορές στο παρελθόν, με την κατηγορία ότι διευθύνουν κύκλωμα εξαναγκαστικής πορνείας, εμπορίας γυναικών και trafficking, που ελέγχει το 80% των εκδιδόμενων γυναικών στην Ελλάδα. Το 2008 και το 2010 σε επιχείρηση της αστυνομίας (λευκός άρτος) και του ΣΔΟΕ στα κεντρικά γραφεία του "ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ" (τότε ήταν στην Μιχαήλ Βόδα και Ιουλιανού, τώρα βρίσκονται στην Αγίου Μελετίου και Αχαρνών) και σε άλλους χώρους των Γιαννακόπουλων, μεταξύ των άλλων βρέθηκαν και τα εξής: έγγραφα και σφραγίδες από offshore εταιρεία - "Desena limited"- με έδρα την Κύπρο, που διαχειριζόταν 5 στριπτιτζάδικα στην Αθήνα, ανάμεσά τους το "Αλκατράζ" στην Λ.Συγγρού και το "Star" στη Λ.Ηρακλείου. 

Δύο βίντεο για το Brasil 2014

Εκδηλωση/Συγκεντρωση
Το πρώτο είναι το τρέιλερ ενός ντοκιμαντέρ που αναμένεται να βρει σύντομα το δρόμο προς τη δημοσιότητα. Ένα ντοκιμαντέρ που περιγράφει το τι ακριβώς συμβαίνει στη Βραζιλία, όπου οι πολίτες αντιστέκονται και μάχονται ενάντια στη διοργάνωση.

Σοκ στην Δύση.Κατάργηση του δολαρίου από Ρώσους Κινέζους.


Oι κινεζικές εταιρείες έιναι έτοιμες να εγκαταλείψουν το δολάριο και να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με τις ρωσικές εταιρείες σε ρούβλια και γουάν, αντικαθιστώντας το δολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα ενώ θα δημιουργήσουν ανεξάρτητο οίκο αξιολόγησης ο οποίος θα είναι απολίτικος.