Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ 50 ΕΚΑΤ, ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ CHINOOK! ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ;

Image
Διαβάσαμε στον κυριακάτικο Τύπο και πιο συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του Eυθύμιου Πέτρου,για την “Δημοκρατία”, ότι και για την υπόθεση της παραχώρησης 10 ως 15 ελικοπτέρων Chinook υπάρχει πρόβλημα! Όπως γράφει στο ρεπορτάζ του ο Ε.Πέτρου αν δεν γίνουν σύντομα κάποιες τυπικές κινήσεις τα ελικόπτερα θα χαθούν!
Το κόστος αυτών των μεταχειρισμένων ελικοπτέρων είναι τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ.
Φυσικά η κυβέρνηση δεν σκέφτηκε τον λαό μας που δυστυχεί και στενάζει από την ανεργία, τη φτώχεια και την τρομερή φορολόγηση. Η ίδια κυβέρνηση που πήρε τις αποφάσεις κι έβαλε υπογραφές, βούλες και σφραγίδες δείχνει να μην θέλει τώρα να τις υλοποιήσει!
Γιατί; Μήπως η αιτία είναι ο πόλεμος συμφερόντων ξένων και ελληνικών συμφερόντων στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας πολεμικών εξοπλισμών; 
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι Γερμανοί δε θέλουν με κανένα τρόπο την όποια αμερικανική επιστροφή στο ελληνικό οπλοστάσιο ,πέραν της ΠΑ. Και δεν θα έβλεπαν με καθόλου κακό μάτι να κλείσουν βιομηχανίες όπως η ΕΑΒ. Το Βερολίνο είναι γνωστό ότι θέλει να “μαζέψει” τα πάντα εντός των γερμανικών συνόρων. 

Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει παράλογα τα σενάρια που βλέπουν “γερμανικό δάκτυλο” στην όποια προσπάθεια ενίσχυσης του ελληνικού οπλοστασίου απ΄ οπουδήποτε αλλού πλην Γερμανών και ευρωπαίων δορυφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου