Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αίμα - τιμή - Σαμαράς

ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗ ΝΔ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΝΤΑΝ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!
Δεν υπήρχε καλύτερη οπτικοποίηση της στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας ενόψει εκλογών από τον Αντώνη Σαμαρά μπροστά στο φράχτη των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία στον Έβρο. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός έκανε ξεκάθαρο άνοιγμα στα πλέον συντηρητικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας με δήλωση-επίθεση στα ανθρωπιστικά ιδεώδη στην οποία με θράσος υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός δε θα επιτρέψει την είσοδο “λαθρομεταναστών” και την παροχή σε αυτούς νοσοκομειακής περίθαλψης από το ελληνικό κράτος. Αναρωτιόμαστε βάσει ποιων στοιχείων ο πρωθυπουργός λέει κάτι τόσο ακραίο και ρατσιστικό εκπροσωπώντας υποτίθεται τον ελληνικό λαό. Η δήλωσή του έχει ως εξής:
“Αυτός ο φράχτης που είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, είναι το αποτρεπτικό εμπόδιο που απέτρεψε την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών, που έμπαιναν ανεξέλεγκτα μέσα στην Ελλάδα μέσω Θράκης. Και είναι αυτός ο ίδιος ο φράχτης που ορισμένοι θέλουν να τον γκρεμίσουν, να τον ρίξουν. Γιατί η δική τους άποψη είναι ότι πρέπει να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες και από πάνω να τους δίνουμε και ιθαγένεια και να τους δίνουμε και ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομειακή περίθαλψη», είπε, για να προσθέσει ότι αυτό «δεν πρόκειται να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου