Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο ΔΕΞΙΟΣ ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ: ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!

Στο ΥΠΕΘΑ δεν άλλαξε τίποτε. Λες και δεν έλειψε ο Δένδιας και η Γεννηματά ούτε μια μέρα...
Και η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιμετωπίζει τους φαντάρους ως άμισθους δούλους  που τους φορτώνει επιπλέον το κόστος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Στα 3500-4000 ευρώ υπολογίζεται το κόστος της θητείας για τους στρατευμένους που πληρώνουν 8,7 ευρώ μηνιαίως.
Αντί λοιπόν ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος να βάλει προτεραιότητα του την αντιμετώπιση των ακραίων προβλημάτων μας έρχεται να υποσχεθεί νέα κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ για άχρηστα εξοπλιστικά προγράμματα και  αυξήσεις στους μισθούς ΜΟΝΟ των στρατιωτικών.
Φυσικά, δεν τίθεται ζήτημα συμμετοχής στο ΝΑΤΟ έστω και αν μετράμε άλλους δύο νεκρούς πιλότους, που εκπαιδεύονταν για νατοϊκές επιθέσεις κατά της Ρωσίας. 

Απάντηση των φαντάρων θα είναι η ενδυνάμωση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό. Η καθημερινή συνδικαλιστική πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, η αμφισβήτηση του εθνικισμού και μιλιταρισμού, του ρατσισμού και φασισμού, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και της ανάληψης από τον Στρατό κατασταλτικών καθηκόντων εναντίον του εχθρού λαού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Ο Π.Καμμένος έδωσε το στίγμα στην ανάληψη του ΥΠΕΘΑ: "Συγγνώμη για την οικονομική επίθεση της κυβέρνησης στα στελέχη των ΕΔ"

Με μια συγγνώμη για την οικονομική επίθεση που υπέστησαν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων από την προηγούμενη κυβέρνηση ανέλαβε τα καθήκοντά του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος.
 
«Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για την οικονομική επίθεση που δεχθήκατε από την πολιτεία και για την αγνόηση των αποφάσεων του ΣτΕ. Αποτελεί πρώτο μέλημα η αποκάτασταση αυτής της αδικίας. Τα στελέχη των ΕΔ δεν έχουν ως πρωταρχικό στόχο τις απολαβές αλλά η πολίτεία οφείλει να σεβαστεί τις οικογένειες των στελεχών που πέρασαν δύσκολα» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.
 
Παράλληλα εξήγγειλε ότι η νέα κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα «προκειμένου να υπάρξουν οι οικονομικοί πόροι ώστε οι ένοπλες δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο με νέα εξοπλιστικά προγράμματα».
 
«Σκοπός μας είναι η επανεργοποίηση της ΕΑΒ, των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων προκειμένου όχι μόνο να καλύψουμε τις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων αλλά και η ελληνική αμυντική βιομηχανία να αναπτυχθεί εξαγωγικά» συμπλήρωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας.
http://kranosgr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου