Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Στο ΚΕΤΘ Αυλώνα οι φαντάροι δεν έχουν καθόλου θέρμανση και πεινούν, αλλά έχουν εθνικιστική προπαγάνδα και ρατσιστικές διαταγές

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ
«Ο γιος μου υπηρετεί στο ΚΕΤΘ Αυλώνας. Μας είπε πως η κατάσταση είναι τραγική στην 3η Επιλαρχία καθώς δεν υπάρχει καθόλου θέρμανση.
Ακόμα και τις μέρες με το πολύ κρύο δεν άναβαν τα καλοριφέρ.
Πάρα πολλοί αρρώστησαν με πυρετό.
Μετά από διαμαρτυρίες έμαθαν πως το καλοριφέρ είναι χαλασμένο εδώ και ένα μήνα και δεν ξέρουν πότε θα φτιαχτεί ( ίσως μετά το χειμώνα...).
Επίσης το ΚΨΜ είναι μόνιμα κλειστό ενώ και οι μερίδες φαγητού είναι μετρημένες.
Επικρατεί κλίμα τρομοκρατίας καθώς τα στελέχη νοιάζονται μόνο για το αν θα καταφέρουν με τα στεγανά που ορθώνουν  να μην πληροφορηθεί η κοινωνία τα τεράστια προβλήματα».
Η επιστολή καταγγελίας ανήσυχου και εξίσου αγανακτισμένου γονιού που το παιδί του υπηρετεί στο ΚΕΤΘ Αυλώνα είναι αποκαλυπτική των δραματικών συνθηκών που επικρατούν στον Ελληνικό Στρατό αλλά και των προτεραιοτήτων της πολιτικής και στρατιωτικής του ηγεσίας.
Γιατί δεν είναι δυνατόν ΥΕΘΑ Ν.Δένδια να μην περνά βδομάδα που να μην διεξαχθεί μεγάλη πολεμική άσκηση μεταξύ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των αντίστοιχων των ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ισραήλ και ταυτόχρονα να μην είσαστε σε θέση να προσφέρεται καλής ποιότητας και ικανοποιητικής ποσότητας φαγητό. Οι μονάδες να μην έχουν μέσα θέρμανσης ενώ ο καιρός επιδεινώνεται. Οι συνάδελφοι φαντάροι να φορτώνονται και το κόστος μετακίνησης, καθιστώντας την στρατιωτική θητεία ένα μοναδικό βραχνά και συνάμα μια τεράστια έμμεση φορολογική επιβάρυνση της λαϊκής οικογένειας.
Αυτές είναι οι καταχρηστικές δαπάνες που περικόψατε; Εδώ οι πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι ανώτεροι στρατιωτικοί και οι επιχειρηματίες στο χώρο της εμπορίας-κατασκευής όπλων κάνουν πάρτυ με τις μίζες των πολεμικών προμηθειών και εσείς μας φορτώνεται το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης, ενώ μας αμείβεται με 8,7 ευρώ;  Οι περικοπές αυτές και η άγρια φορολόγηση των γονιών μας χρηματοδοτούν ετησίων με δισεκατομμύρια ευρώ το ΝΑΤΟ-υπολογίζεται ότι την περίοδο της τρομακτικής κρίσης 2009-2011 οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ πλήρωσαν στο ΝΑΤΟ 16 δισεκατομμύρια ευρώ!!!
Αναρωτιόμαστε Ν.Δένδια, όλες αυτές τις επιθεωρήσεις που κάνετε το τελευταίο χρονικό διάστημα, γιατί τις κάνετε; Μόνο για να βγουν φωτογραφίες –καταλαβαίνουμε ότι είναι απαραίτητες στις δημόσιες σχέσεις σας και την προεκλογική σας εκστρατεία… Αφού, όπου και να πάτε, αμέσως μετά δημοσιεύεται επιστολή καταγγελίας φαντάρων για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα στρατόπεδα που επισκεφτήκατε- δεν σας ενημέρωσαν ή σας απέκρυψαν το τι πραγματικά συμβαίνει;
Που είναι το ενδιαφέρον σας για τους φαντάρους –όπως αραιά και που δηλώνετε; Πότε επιτέλους θα σταματήσετε να μας αντιμετωπίζεται ως δούλους και αναλώσιμους;
Και πότε επιτέλους ο ΑΓΕΣ Μανωλάς θα καταλάβει ότι στο ΚΕΤΘ Αυλώνα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη διοίκηση της μονάδας; Τι περιμένει για να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα; Τι πρέπει να γίνει για να κατανοήσει ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο;
Συνάδελφοι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε και κανέναν. Βγείτε μαζικά Παραπονούμενοι και υπερασπίστε τα δικαιώματα μας. Ζητείστε ακρόαση από το διοικητή και τα ανώτερα κλιμάκια.
Εμείς ως ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δηλώνουμε ότι είμαστε κάθε στιγμή στο πλευρό σας ότι και αν χρειαστείτε. Μαζί και ενωμένοι μπορούμε να Αντισταθούμε, μπορούμε να Απαντήσουμε στην Αυθαιρεσία και στο τόσο προσεκτικά σχεδιασμένο Παράλογο της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου