Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟ ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ: ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ! ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ «ΔΙΑΤΑΓΕΣ» ΣΤΗΝ ΙΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ- ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ

Χθες το πρωί 13/1, στην πρωινή αναφορά της Ίλης Διοικήσεως στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, ο ανθυπασπιστής, με την σιωπηλή συγκατάβαση του επιλοχία της Ίλης, ρώτησε τους φαντάρους "ποιοί είναι ομογενείς", και τους διέταξε επιτακτικά "να μην μιλάνε μεταξύ τους αλβανικά"!
Υποστήριξε μάλιστα ότι αυτό είναι διαταγή του ΓΕΣ!!!
Αυτό επειδή «υπηρετούνε στον ελληνικό στρατό» και «ποιος ξέρει τι μπορεί να λένε μεταξύ τους» - αφήνοντας υπονοούμενα για ενδεχόμενα συνωμοσίας και εχθρικής απειλής!
Η ρατσιστική αυτή διαταγή καταργεί στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, όπως αυτό του δικαιώματος στην αυτοδιάθεση των λαών και τον αυτοπροσδιορισμό του ατόμου και μέσα από την γλώσσα.
Εντάσσεται στο ευρύτερο κλίμα απώθησης που καλλιεργείται από τα στελέχη και τον διοικητή της Ίλης στους φαντάρους γύρω από τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Οι έμμεσες αναφορές σε ενδεχόμενα συνωμοσίας είναι κομμάτι της ισλαμοφοβίας και του δόγματος «ασύμμετρης απειλής», μια ακροδεξιά-ολοκληρωτική πολιτική που προωθεί η κυβέρνηση Σαμαρά και αναπαράγουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ που εντείνουν την αντιδραστική τους προπαγάνδα, ιδιαίτερα μετά το χτύπημα των ισλαμοφασιστών του ISIS στην Γαλλία.
Κανείς όμως από όλους αυτούς τους κήρυκες του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας δε θα αποδώσει ευθύνες σε ΝΑΤΟ- ΕΕ- Ευρωστρατό και την συμμετοχή του ελληνικού στρατού, που με τις επί δεκαετίες σφαγές στην Μέση Ανατολή, σε Αφρική-Βαλκάνια-Ασία ενέτειναν την απελπισία και την οργή αυτών των λαών, προκαλώντας ποτάμια προσφυγιάς και ανείπωτης δυστυχίας. Με «ανθρωπιστικές επεμβάσεις» πάντα και για να διαδώσουν τη δυτικού τύπου δημοκρατία, κλέβοντας βεβαίως με τους κατοχικούς στρατούς και τους Μισθοφόρους τον πλούτο των λαών, διαλύοντας κράτη και επιβάλλοντας τη δικτατορική κυριαρχία των πολυεθνικών τους.
Τώρα έρχονται δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού, σε ένα στρατόπεδο που έχουν καταγραφεί πληθώρα καταγγελιών για εθνικιστική προπαγάνδα και βάρβαρη συμπεριφορά, με πρωταγωνιστή την ίδια τη διοίκηση του, να στήσουν αυτό το ειδεχθές ρατσιστικό επεισόδιο. 
Με την ανοχή και γνώση της διοίκησης του ΚΕΤΘ Αυλώνα, αναρωτιόμαστε;
Αλήθεια, ο ΑΓΕΣ Μανωλάς και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων φοβούνται τους φαντάρους και τους θεωρούν απειλή και "εσωτερικό εχθρό";
Τότε, γιατί μας ντύνουν υποχρεωτικά στα χακί και  μας μετατρέπουν σε δούλους τους, κρέας στα κανόνια των πολεμικών τυχοδιωκτισμών τους, κλέβοντας μας 9 μήνες από την ζωή μας για ότι πιο άχρηστο και παράλογο, όπως η Στρατιωτική Θητεία;
Από την οποία όμως απαλλάσσονται τα πλουσιόπαιδα, λουφάρουν συστηματικά στις πιο προνομιακές θέσεις τα βύσματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,  τα οποία φτιάχνει «το τηλέφωνο» του αστού πολιτικού/ανώτατου στρατιωτικού-δημάρχου και Μητροπολίτη στο οποίο «βαρά προσοχή» ο κάθε διοικητής, που φυσικά διαπλέκεται για το καλό της καριέρας του, χώνοντας βεβαίως τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.
Για εμάς η πραγματική Ασύμμετρη Απειλή είναι ο ίδιος ο Στρατός, η πολιτική και στρατιωτική του ηγεσία, η βάρβαρη και ταξική αστική πολιτική που υπηρετεί.

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΣΗ ΤΟ ΓΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΗ- ΑΝ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ
Ο ΑΓΕΣ Μανωλάς πρέπει επιτέλους να δει τι θα κάνει με τα συνεχή απαράδεκτα και παράνομα επεισόδια που σημειώνονται στο ΚΕΤΘ Αυλώνα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Έλα τώρα, ποιο ΓΕΣ, τι μ@@@@ίες είναι αυτές; Του ήρθε του Ανθύπα να το παίξει εξουσία και ως καλός καραβανάς-χατζηαβάτης πήγε να μεταθέσει αλλού την ευθύνη των λεγομένων του. Άλλη δουλειά δεν έχει το ΓΕΣ να στέλνει παιδαριώδεις αντισυνταγματικές διαταγές, να τους κρεμάσουν κουδούνια... Και σταματήστε να χτυπάτε τον Α/ΓΕΣ για το ΚΕΤΘ, είναι θέμα ΥΠΕΘΑ, που δίνει κάλυψη στον Διοικητή του ΚΕΤΘ από πριν γίνει καν ο Μανωλάς Αρχηγός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία τους υπερασπίστηκες.
    Θα μας πεις τώρα τι πρέπει να γίνει με το ΚΕΤΘ;
    Γιατί η ευθύνη του τρόπου λειτουργίας του ανήκει στο διοικητή κια το ΓΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, απλώς επισημαίνω ότι δεν μπορεί να εγκαλείται ο Α/ΓΕΣ πάντοτε. Ιδίως δε για τους ανωτάτους λίγα πράγματα μπορεί να κάνει... Τώρα, τι πρέπει να γίνει με το ΚΕΤΘ... Αποστράτευση του Διοικητή που έχει δείξει ότι είναι πλήρως ακατάλληλος για αυτή τη θέση, ΕΔΕ από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ (σίγουρα πάντως όχι από Τεθωρακισμένους) με το ερώτημα της επιβολής ποινών σε όσους έχουν πράξει διάφορα τελευταία (θυμίζω τα έκτροπα στις πρόβες για την ορκωμοσία της 2015 Ε ΕΣΣΟ με τον όρκο των αλλοθρήσκων). Αυτά για αρχή, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα καθαρά πολιτικής αντίληψης του τι συμπεριφορά θες, άρα του ΥΠΕΘΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή