Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΝΔ: ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ...

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται η χυδαία ακροδεξιά πολιτική και ο κομματικός εναγκαλισμός της ΝΔ στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Χάλασαν πραγματικά τον κόσμο τα γνωστά μιλιταριστικά φασισταριά για την εκλογική κάθοδο συνδικαλιστών και στρατιωτικών με ευρύτερη πολιτικο-κοινωνική προσφορά σε Αριστερά ψηφοδέλτια.
Τώρα όμως και στην προσπάθεια τους να ενσωματώσουν στο ακροδεξιό γαλάζιο τους στρατιωτικούς κατεβάζουν γνωστούς γαλάζιους συνδικαλιστές.
Το θέμα όμως είναι ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που ελέγχουν, έδωσαν σκυλιασμένη μάχη κατά του συνδικαλισμού στον Στρατό και σαμποτάρισαν ανοιχτά τις όποιες διεκδικήσεις.
Τώρα όμως προχωρούν σε χυδαία καπηλεία των αγώνων τους.
Ο Σχης ε.α Απόστολος Παπαπαρίσης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα. Ο Λαρισαίος απόστρατος αξιωματικός είναι όπως όλα δείχνουν η έκπληξη της τελευταίας στιγμής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο συνταγματάρχης ε.α. που έχει διατελέσει και πρόεδρος στην τοπική Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς, «έκλεισε» σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr αργά το απόγευμα της Τετάρτης.   
Εμείς απευθύνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στους συναδέλφους φαντάρους και τα στελέχη:
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437    
Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου