Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ, Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Παρά τα μεγάλα λόγια για τις ιδανικές συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο, η πραγματικότητα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας. 
Πολύ πρόσφατα 18 καταδρομείς από την Εθνική Φρουρά κατέληξαν με τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο παραμονή πρωτοχρονιάς!
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ «από το ίδιο τάγμα στρατηγείου ΓΕΕΦ στην Λευκωσία κατέληξαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης 16 Κύπριοι και 2 Ελλαδίτες καταδρομείς την παραμονή της πρωτοχρονιάς». Στην ιστοσελίδα της Κύπρου offsite.com.cy αναφέρεται ότι οι στρατιώτες που παρουσίασαν παρόμοια συμπτώματα, εξετάστηκαν από τους γιατρούς του νοσοκομείου, νοσηλεύθηκαν και απολύθηκαν χωρίς ευτυχώς να έχουμε οποιεσδήποτε άλλες συνέπειες».
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ίδιων, είχαν καταναλώσει μακαρόνια με κιμά την προηγούμενη ημέρα.
Μαρτυρίες μάλιστα μιλάνε και για άλλα παρόμοια περιστατικά που αναφέρθηκαν ακόμα και στο ίδιο τάγμα κατά το παρελθόν.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φτάσαμε στο περιστατικό αλλά για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται η κακή κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Φρουρά όσο αφορά την υγιεινή και την διατροφή.
Μήπως το ΓΕΣ πρέπει να ρίξει μια ματιά;

Ας το έχουν και αυτό στο νου τους οι συνάδελφοι της Σειράς Ιανουαρίου 2015, που αμέσως μετά τις εκλογές θα διαβούν τις πύλες των στρατοπέδων καθώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η πραγματικότητα της θητείας στην ΕΛΔΥΚ είναι πολύ διαφορετική από την προπαγάνδα των Επιτελείων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437    
Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου