Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ¨"ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ"

Δήλωση του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού ε.α Φράγκου Φραγκούλη

Και ξαφνικά, με περίσσια υποκρισία, ο απόστρατος στρατιωτικός που διαπραγματεύτηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα την κάθοδο του στις εκλογές με όλη την σοβαρή Ακροδεξιά -τη ΝΔ του Σαμαρά, το ΛΑΟΣ, τις ΡΙΖΕΣ του Μπαλτάκου-, αλλά έμεινε ¨"μπουκάλα", βγήκε να δηλώσει Παρόν.
Ας θυμόμαστε την έντονη κριτική που του ασκήθηκε τις προηγούμενες μέρες ότι μπλόκαρε από τη θέση του ΑΓΕΣ την τότε αναδιάρθρωση των Ενόπλων Δυνάμεων και λειτούργησε εξυπηρετώντας το πελατειακό κράτος.
Τώρα βγαίνει και το παίζει υπερκομματικός...
Και ζητά "εθνική ενότητα"... 
Αυτός που υπερασπίστηκε του ακροδεξιούς παρανομούντες των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού για τα ρατσιστικά τους συνθήματα, λέγοντας ότι αποτελούν μέρος της εκπαίδευσης τους, άρα νομιμοποιώντας την ναζιστική εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων!

Για μια ακόμη φορά και από τα πιο κατάλληλα χείλη αποδεικνύεται ότι "η εθνική ενότητα είναι μια απάτη"! 
Είναι η απαίτηση  υποταγής των εργαζομένων στα σχέδια κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.
ΔΗΛΩΣΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ 
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, θεωρώ επιβεβλημένη  αναγκαιότητα την  εθνική ομοψυχία, για την αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων όλων όσων επιβουλεύονται την ακεραιότητα της πατρίδας και του έθνους μας.
Οι Έλληνες πρέπει να μείνουν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναζητώντας αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.


Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν αισθάνομαι υποχρέωση να δηλώσω την συμπαράσταση μου  στις υποψηφιότητες εκείνες, οι οποίες διαθέτουν τα απαιτούμενα δημοκρατικά, εθνικά, χαρακτηριστικά, πιστεύοντας στις θεμελιώδεις αξίες μας, με πρώτη την πίστη στα Ιερά και τα  Όσια της Ελληνικής μας φυλής.
Όπως συμπεριφέρθηκα,  ως Έλλην Αξιωματικός που ορκίστηκε Πίστη και Αφοσίωση στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, στους υφισταμένους μου, χωρίς διακρίσεις και προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, έτσι συνεχίζω και τον δρόμο μου, με μόνο γνώμονα την Ελλάδα μας. 

Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης
Επιτίμος Αρχηγός ΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου