Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ή Ο ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΣΚΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ!!!

Image
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αδιαφόρησαν συστηματικά για τους Φαντάρους!
Από το Πεντάγωνο μέχρι τώρα έχουν περάσει πολλοί: εσώκλειστοι σήμερα στις φυλακές, τσιράκια των Πρωθυπουργών, Αντιπρόεδροι και μεγαλομανείς πολιτικοί, δέλφινοι, τραμπούκοι και βυσματίες, πράκτορες της ΕΥΠ, διαπλεκόμενοι και νενέκοι στις πρεσβείες και στις βιομηχανίες όπλων.
Φαίνεται όμως ότι δεν τα έχουμε δει όλα...
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες μπροστά μας τίθεται το εξής δίλημμα: ή ο επίσης ακραίων αντιλήψεων Πασόκος  Απόστρατος Στρατιωτικός Τόσκας ή ο Πάνος Καμμένος θα είναι ο επόμενος ΥΕΘΑ!
 Ο υποστράτηγος τεθωρακισμένων ε.α. Νίκος Τόσκας ήταν επικεφαλής του Γραφείου του κ. Πάνου Μπεγλίτη από το 2009 ως τον Ιούλιο του 2011 και ο κύριος συντάκτης του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την Άμυνα στις εκλογές του 2009. Εκφράζει και αυτός μια επικίνδυνη εθνικιστική αντίληψη καθώς συχνά τοποθετείται εναντίον του «Εξ Ανατολάς Εχθρού», του «αλβανικού και σκοπιανού αλυτρωτισμού», τονίζοντας την ανάγκη σταθερής συμμετοχής σε ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ (βλέπε Ομιλία του Νίκου Τόσκα στην εκδήλωση του Πράττω για την Άμυνα).
Ταυτόχρονα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα προτείνει στον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να αναλάβουν οι ΑΝΕΛ ένα υπουργείο της νέας κυβέρνησης, αυτό της Εθνικής Άμυνας. Με υπουργό τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο!
Η επιθυμία του Πάνου Καμμένου να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι επιθυμία χρόνων. Στις κυβερνήσεις της ΝΔ δεν του δόθηκε η ευκαιρία ούτε σε θέση υφυπουργού. Ίσως να το υλοποιήσει με κυβέρνηση αριστεράς. Είναι η πολιτική περίεργη πολλές φορές.

Να θυμίσουμε ότι ο Πάνος Καμμένος διακατέχεται από πολύ επικίνδυνες εθνικιστικές απόψεις, εκτιμώντας ότι όλοι οι γειτονικοί λαοί είναι εχθροί του!

Επίσης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τόνισε την απαίτηση του για αποκατάσταση των αποδοχών των στρατιωτικών (υλοποιώντας την σχετική απόφαση του ΣτΕ με το γνωστό χυδαίο επιχείρημα ότι αποτελούν δικαστές-μπάτσοι και στρατιωτικοί το βαθύ κράτος). 
Τέλος, και αυτός δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τους φαντάρους...  
ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Αυτή η προεκλογική διαδικασία σημαδεύτηκε από κοκορομαχίες, από άθλια καθεστωτική προπαγάνδα και καταστροφολογία. Όλοι οι διεκδικητές της εξουσίας απέκρυψαν τα πραγματικά προβλήματα, τις αιτίες και τους λόγους που τα προκαλούν, αποφεύγοντας να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις και να δεσμευτούν επίσημα. Απαίτησαν «εθνική ενότητα», ενώ η ταξική σύγκρουση θεριεύει.
Ακούσατε εσείς να γίνετε πουθενά λόγος για τους φαντάρους και τα δικαιώματα τους;
·         Ποιος μίλησε για αναγνώριση του δικαιώματος στον ελεύθερο συνδικαλισμό του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, τον οποίο δαιμονοποιούν όλοι, ενώ αναγνωρίζουν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των αξιωματικών.
·         Ποιος αναφέρθηκε στο ζήτημα της μείωσης της θητείας και στην κατάργηση του προστίμου ανυποταξίας των 6000 ευρώ, που ποινικοποιεί πτυχές του αντιμιλιταριστικού κινήματος και βάζει τεράστιο πρόστιμο σε όσους φεύγουν ξανά στο εξωτερικό μετανάστες για να βρουν δουλειά και να ζήσουν τις οικογένειες τους.
·         Ποιος ασχολήθηκε με τις συνθήκες που επικρατούν στα στρατόπεδα, όπου ταϊζουν τους φαντάρους λειψό φαγητό και αυτό με κατσαρίδες (ΚΕΝ Σπάρτης), μας υποβάλλουν σε καψόνια [ΚΕΝ Τρίπολης], μας γδέρνουν στα Ιδιωτικά ΚΨΜ [ΚΕΝ Θήβας].
·         Απειλώντας την ακεραιότητα και την ζωή μας με την άθλια συντήρηση των μέσων και τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά για χατίρι ενός Αξιόμαχου που δολοφονεί στρατιώτες και στελέχη. Εμείς δεν ξεχνούμε τον 20χρονο Πεζοναύτη Σ.Κρόκο που σκότωσε το τεθωρακισμένο σαπάκι Μ113, ούτε τους 3 κομματιασμένους Πεζοναύτες, που ο Στρατός δολοφόνησε πρόσφατα σε Πεδίο Βολής στο Βόλο. 
·         Ποιος υποσχέθηκε αύξηση του μισθού κοροϊδία των 8,7 ευρώ και επιστροφή των δωρεάν καταστάσεων επιβίβασης, ώστε να απαλλαγούμε από το δυσβάστακτο κόστος μετακίνησης που μας φόρτωσαν.
·         Ποιος δεσμεύτηκε ότι θα πάψει η στρατιωτική θητεία να αποτελεί περίοδο δουλικής εργασίας των φαντάρων, όπου η δική μας δωρεάν εργασία υπηρετεί τους καραβανάδες και καλύπτει κάθε κενό του κρατικού μηχανισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
·         Ποιος πήρε θέση ενάντια στην επιθετική εθνικιστική και ρατσιστική προπαγάνδα των αξιωματικών και διοικητών, τη μείωση της προσωπικότητας των ομογενών και μουσουλμάνων συναδέλφων. 

Αντίθετα όλοι τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χ.Α. τονίζουν την ανάγκη διατήρησης της χώρας σε ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. Για να συνεχίζουμε να πληρώνουμε το 2% του ΑΕΠ, αντί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα δις ευρώ για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες.  Όλοι τους δεσμεύτηκαν για ενίσχυση της συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, που τόσο αίμα και πόνο προκαλούν στους λαούς, ποτάμια προσφυγιάς που αργά ή γρήγορα φτάνουν σε Αιγαίο και Έβρο για να εκτελεστούν οι απελπισμένοι από το Λιμενικό και την Ευρώπη Φρούριο. Μίλησαν για την ανάγκη ενίσχυσης της στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτικής συμφωνίας με το κράτος Δολοφόνο Ισραήλ. Ότι θα προχωρήσουν σε νέα εξοπλιστικά προγράμματα, αποδεχόμενοι και όλες τις παλιατζούρες των Αμερικάνων.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ-ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
Να κάνουμε τα όνειρα μας, Εφιάλτες τους!  Με Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό. Κλιμακώνοντας από τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου την συνδικαλιστική μας πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το μιλιταρισμό, το φασισμό και τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.
Συνάδελφοι, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους κοινωνικούς αγώνες για τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου. Λέμε όχι σε κάθε διαχειριστή της αστικής πολιτικής. Γυρνάμε την πλάτη στα καλέσματα «εθνικής συμφιλίωσης» και Αγωνιζόμαστε στο πλευρό της εργατικής τάξης και της νεολαίας για τα κοινά μας δικαιώματα, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου