Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τρίκαλα Ένοπλοι κατά του εχθρού λαού…

τρικαλα
Μιλούσαμε για τη συνέχιση της αστυνομικής βίας από τις πρώτες κιόλας μέρες που εκδηλώθηκε, αμέσως μετά τις εκλογές και τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. Υπενθυμίζαμε τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμασταν στις προγραμματικές δηλώσεις του υπουργού «Προστασίας του Πολίτη». Απαριθμήσαμε την παρουσία των ΜΑΤ -που θα διαλύονταν, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα χρησιμοποιούνταν κατά λαϊκών κινητοποιήσεων, σύμφωνα με τον κ. υπουργό- σε λαϊκές συγκεντρώσεις. Στιγματίσαμε την επίθεση με γκλομπ και χημικά (απ” αυτά που θα απαγορεύονταν) κατά των διαδηλωτών στην Αμυγδαλέζα.
Δεν είδαμε να καλείται κάποιος υπεύθυνος αξιωματικός σε απολογία. Όπως δεν είδαμε να υπάρχει καμιά αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είδαμε καμιά ανακοίνωση που να καταδικάζει μια πρακτική που θεωρούσαμε πως βρίσκεται στον αντίποδα της πολιτικής του.
Σήμερα, η αστυνομία χτύπησε ξανά. Στράφηκε ενάντια σε ένα κίνημα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε ενεργά μέχρι χθες. Σήμερα στα Τρίκαλα χτυπήθηκε το κίνημα κατά των πλειστηριασμών. Σήμερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν επιλαχόντα δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ και έστειλαν έναν άλλο πολίτη στο νοσοκομείο.

Ένοπλοι! Όπως και στην Αμυγδαλέζα, όπως και στις Σκουριές! Με τα όπλα στην τσέπη, έτοιμα για χρήση κατά του εχθρού λαού! Για να διαψευστεί για μια ακόμη φορά αυτός ο επικίνδυνος υπουργός, που διαβεβαίωνε πως οι αστυνομικοί δεν θα είναι ένοπλοι, ακόμη κι αν χρειαστεί να παραβρεθούν σε κάποια λαϊκή κινητοποίηση.http://ekdohi.gr/%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου