Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Αδίστακτη παραβίαση των δικαιωμάτων των φαντάρων με πρόσχημα το ξαφνικό κυνήγι βυσμάτων από το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες φανταρωνΑπό το μεσημέρι χιλιάδες είναι οι στρατιώτες σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και όχι μόνο τις προνομιακές μονάδες της Αθήνας-Θεσσαλονίκης που έχουν λάβει φύλλο πορείας για τις μονάδες της παραμεθορίου.
Όμως η εκστρατεία αυτή του ΓΕΣ ουσιαστικά τσουβαλιάζει και προκαλεί νέα μεγάλα προβλήματα.
Συνάδελφοι που έχουν πάρει φοιτητικές άδειες για να συμμετάσχουν στις εξεταστικές των ΑΕΙ-ΤΕΙ, για να παραδώσουν  εργασίες ή για να ορκιστούν , πλέον υποχρεώνονται να τα ξεχάσουν όλα αυτά, να παραλάβουν φύλλο πορείας και να φύγουν για τις ακριτικές μονάδες.
Αυτή όμως η απόφαση του ΥΠΕΘΑ ουσιαστικά δημιουργεί πλήθος νέων ακραίων προβλημάτων.

Καταρχήν, απαγορεύεται αύριο ή τις αμέσως επόμενες μέρες στους συναδέλφους να δώσουν μάθημα.
Δεύτερον, υποχρεώνονται να ταξιδεύσουν στην παραμεθόριο και εκεί να παρουσιαστούν για να αιτηθούν νέα φοιτητική άδεια. Το ενδεχόμενο είναι είτε να τους την αρνηθούν λόγω υπηρεσιακών αναγκών, είτε να τους τη δώσουν, υποχρεώνοντας τους όμως να  καταβάλλουν το σημαντικό κόστος μετακίνησης, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.
Για μια ακόμη φορά το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ δρουν με τον πλέον χοντροκομμένο τρόπο, παραβιάζοντας στυγνά τα δικαιώματα τους.
Εμείς απαιτούμε από τον ΑΓΕΣ Μανωλά να δώσει άμεσα στο σημαντικό αυτό πρόβλημα. Μπορούν οι συγκεκριμένοι φαντάροι να κάνουν χρήση της φοιτητικής τους αδείας και να φύγουν μετά για την παραμεθόριο.
Εξάλλου, ο ΑΓΕΣ Μανωλάς, που γνώριζε και συντηρούσε τόσο καιρό την αμαρτωλή κατάσταση των βυσμάτων,  όχι μόνο κατανοεί ότι δεν δημιουργείτε ξαφνικά τόσο μεγάλο πρόβλημα στον αμυντικό σχεδιασμό, ούτε βεβαίως είναι σωστό να μετακυλούμε τις τεράστιες ευθύνες της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στον τελευταίο τροχό της αμάξης, τους φαντάρους.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

5 σχόλια:

  1. Όσο είσασταν καβατζωμένοι ήταν καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά like φίλε μου..Οι υπολοιποι ειναι μαλακες, δεν εχουν σχολες δεν εχουν υποχρεωσεις..Καιρος να πανε στον έβρο για να πάρουν και αυτοι που υπηρετούν εκεί καμια φοιτητική άδεια..

      Διαγραφή
  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΝ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ(ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ) ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν, η αδικία είναι αδικία όπου και σε όποιον γίνεται.
      Παράλληλα, η τοποθέτηση αυτή είναι σκληρή και πονηρή. Γιατί θα περίμενε κανείς να τιμωρηθούν πρώτα οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί που τα έκαναν όλα αυτά. Αντίθετα διατυπώνουν φιλοδοξίες για ΓΕΕΘΑ!

      Διαγραφή
  3. ακομα και για τα βυσματα η μετακινηση ειναι ακρως φασιστικη...μετακινειται η σειρα που εχει μπει εδω και 3 μηνες και καλως η κακως ειχε πλεον προσαρμοστει στη μοναδα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή