Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Τελετές εμφυλιοπολεμικού μίσους στην Φλώρινα παρουσία εκπροσώπου του Υπουργείου Άμυνας και του Στρατού! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Για μια ακόμη φορά οι αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων, αυτές οι φωλιές της αντίδρασης, που συχνά συνεργάζονται με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, πρωταγωνίστησαν σε ένα προκλητικό εμφυλιοπολεμικό σόου.
Αναφερόμαστε στο θρησκευτικό μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των "ηρωικώς αγωνισθέντων και πεσόντων για την ελευθερία της Πατρίδας", τελέστηκε χθες στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, με τη συμπλήρωση 66 χρόνων από την Μάχη της Φλώρινας την 12η Φεβρουαρίου 1949. 
Αμέσως μετά, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της κοινότητας Πρώτης.
Το θέμα δεν είναι μόνο τι κάνουν οι αντιδραστικοί Απόστρατοι που με πρόφαση την απόδοση τιμών σε στρατιώτες, χωροφύλακες και τους αποκρουστικούς εθνοφύλακες προπαγανδίζουν τη μισαλλόδοξη ιδεολογική πραμάτεια τους.
Σημασία κυρίως έχει τι κάνει ο ΑΓΕΣ Μανωλάς και η σημερινή ηγεσία του ΥΠΕΘΑ των Π.Καμμένου-Κ.Ήσυχου-Ν.Τόσκα, που όχι μόνο δεν ελέγχουν τις Ενώσεις αυτές, αλλά ούτε κρατούν αποστάσεις, αλλά αντίθετα στηρίζουν τέτοιου είδους διχαστικές συναθροίσεις.
Στο βίντεο γίνεται αναφορά σε εκπρόσωπο του ΥΠΕΘΑ ενώ το παρών δίνει ο συνταγματάρχης πεζικού, εν ενεργεία διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού. 
Ίσως όμως οι αντιδραστικοί απόστρατοι, βρίσκουν την συνέχεια τους στον σημερινό ελληνικό στρατό, καθώς θέτοντας ζήτημα Ασφάλειας από τον εσωτερικό εχθρό, μας θυμίζουν τα σύγχρονα δόγματα άμυνας-ασφάλειας των εθνικών στρατών, του ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ που αντιμετωπίζουν ως ασύμμετρη απειλή τα κοινωνικά κινήματα του κόσμου της εργασίας αντιμετωπίζοντας τα με την αστυνομία που στρατιωτικοποιείται και τον Στρατό που εκπαιδεύεται για την ανάληψη αποστολών Καταστολής Πλήθους. 
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η συνολική καταδίκη τέτοιων πρακτικών και πολιτικών, όπως έπραξε και ο λαός της Φλώρινας που γύρισε την πλάτη στο μίσος και την πολεμοκαπηλεία.    
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Στο 1:40" αναφέρεται η παρουσία εκπροσώπου του ΥΕΘΑ.
 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Το Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, της οποίας μέλη είναι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Στρατού και της τέως Χωροφυλακής του Νομού, με τη συμπλήρωση 66 χρόνων από την Μάχη της Φλώρινας την      12η Φεβρουαρίου 1949, τελεί θρησκευτικό μνημόσυνο στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ηρωικώς αγωνισθέντων και πεσόντων για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Σάββατο 14-2-2015
(Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας)
19:00    Χαιρετισμός Προέδρου Ε.Α.Α.Σ. Υπτγου ε.α. κ. Ευάγγελου Δανιά.
19:15    Χαιρετισμοί Πολιτικών Αρχών.
19:30    Ομιλία από τον Ταξχο ε.α Δημήτριο Σωτηρίου.
19:40    Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Στγο ε.α Κων/νο Κόρκα.
Κυριακή 15-2-2015
10:15    Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
10:50    Πέρας προσελεύσεως στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο.
11:00    Επιμνημόσυνος Δέηση.
11:15    Προσκλητήριο Πεσόντων.
11:20    Χαιρετισμός Προέδρου Ε.Α.Α.Σ. Υπτγου ε.α. κ. Ευάγγελου Δανιά.
11:30    Κατάθεση στεφάνων.
11:35    Σιγή ενός (1) λεπτού – Εθνικός Ύμνος  - Πέρας τελετής.
Χωριό Πρώτη (Κυριακή 15-2-2015)
12:00    Επιμνημόσυνη Δέηση
12:05    Προσκλητήριο Πεσόντων
12:20    Χαιρετισμός Προέδρου Ε.Α.Α.Σ. Υπτγου ε.α. κ. Ευάγγελου Δανιά.
12:25    Κατάθεση στεφάνων.
12:30    Σιγή ενός (1) λεπτού – Εθνικός Ύμνος  - Πέρας τελετής.
 Εκ της Γραμματείας της Ε.Α.Α.Σ./Παραρτήματος Ν. Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. ζητω ο εδες ρε μαλακιρστηρια διεθνιστικα κουμουνιστικα γαμωπαιδα πουτανοσπερματα γαμω τις μανα σας κουμουνακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο παραμένει για να αποδείξει το ήθος των ανθρώπων που τα πήραν χοντρά από τους Άγγλους, ντύθηκαν από τους Γερμανούς, σήκωσαν τα όπλα τα γερμανικά κατά της Αντίστασης, προσκύνησαν το βασιλιά που έφτυναν, ήταν τότε και σήμερα οι τσάτσοι της SIEMENS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή