Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Είναι ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και το κόμμα του ακροδεξιοί και εθνικιστές; Για ποιες ενέργειες πρέπει να απαντήσει..


Ο Πάνος Καμμένος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει το “σκαρί” των Ανεξάρτητων Ελλήνων μακρυά από τα βράχια. Για να τα καταφέρει πήρε την μεγάλη πολιτική απόφαση να “στρίψει” το τιμόνι ένα “κλικ” πιο αριστερά, ίσα για να απομακρυνθεί από τις “ακροδεξιές” ξέρες που το απειλούσαν με βύθιση.
Μίλησε για “νέο ΕΑΜ” για να δικαιολογήσει την προσέγγισή του με τον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ πριν από τις εκλογές. Κάλεσε δίπλα του τον Παναγιώτη Σγουρίδη, έναν έμπειρο πολιτικό προερχόμενο από το “παλιό” ΠΑΣΟΚ, άλλαξε την ρητορική του . Και για όλα αυτά δικαιώθηκε,όχι μόνο με την παραμονή των ΑΝΕΛ στην Βουλή αλλά με την ανάληψη πρωταγωνιστικού ρόλου στο πολιτικό-κυβερνητικό παιχνίδι.
Λογικά θα πρέπει να έχει καταλάβει ότι το “σκάφος” πρέπει να ακολουθήσει την πορεία που το απομάκρυνε από το ναυάγιο.
Η “ρετσινιά” του “ακροδεξιού,λαϊκιστή,εθνικιστή” ακόμη χρησιμοποιείτε εναντίον του από ΜΜΕ του εξωτερικού. Και τον αδικεί. 
Καλό είναι λοιπόν να “συμμαζέψει” λίγο το επιτελείο του. Ή κάποιους απ΄ αυτούς που συμμετέχουν σ΄ αυτό. 
Η μεγαλειώδης γκάφα με την αποστολή εκπροσώπου αξιωματικού σε τελετή με ομιλίες διχασμού είναι η πρώτη ένδειξη ότι κάποιοι γύρω του έχουν μείνει κάποιες “φάσεις” πίσω. Ο …αγώνας έχει προχωρήσει.
Η δεύτερη γκάφα είναι το πολύ έντονο φλερτ και η υπερπροβολή από “αγωγούς πληροφόρησης” που μαζί μ΄ αυτόν αποθεώνουν και …την Χρυσή Αυγή. 
Το χειρότερο είναι ότι την ΧΑ την αποθέωναν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τον ίδιον τον ...θυμήθηκαν μόλις έγινε υπουργός.
Ίσως θα έπρεπε να προβληματιστεί από την πρώτη δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε αμέσως μετά από τις εκλογές. Η οποία παρά την δική του εντυπωσιακή και θορυβώδη παρουσία τις πρώτες ημέρες του ως ΥΕΘΑ , δεν απέδωσε απολύτως τίποτα στο κόμμα του.
http://www.onalert.gr/stories/o-kammenos-kai-oi-akrodexioi-gafatzides-toy/40953

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου