Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μετά τον Χάρρυ Κλυνν και τον Γιάννη Ζουγανέλη, κι άλλος ένας γνωστός καλλιτέχνης ένιωσε την ανάγκη να κατακεραυνώσει τον Μανώλη Γλέζο

λουδοβικοςΜετά τον Χάρρυ Κλυνν και τον Γιάννη Ζουγανέλη, κι άλλος ένας γνωστός καλλιτέχνης ένιωσε την ανάγκη να κατακεραυνώσει τον Μανώλη Γλέζο. Πρόκειται για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, που διαπίστωσε ότι ο Γλέζος είναι ένας ναρκισιστής και οι δηλώσεις του δεν αφορούν κανέναν. Είναι εμπόδιο στην εθνική περηφάνεια ο Γλέζος. Δεν πονάει ο Γλέζος:
«Η Ιστορία σάς έχει τιμήσει και δικαίως, κύριε Γλέζο, αλλά αυτό που δηλώσατε, επιτρέψτε μου, είναι ένας ναρκισισμός που δεν αφορά κανέναν! Αφήστε τον κόσμο να ονειρευτεί μετά από τόσο καιρό την εθνική του περηφάνεια! Κρίνατε νομίζω με τόση βιασύνη και πιστέψτε με δεν διαφαίνεται πόνος στη δήλωσή σας».
Όπως και οι άλλοι δύο, έτσι και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συγκλονίζεται από το πάθος για την ελπίδα και τη ζωή αυτού του τόπου. Αυτές τις μέρες. Γιατί μέχρι πρόσφατα αυτό που τον συγκλόνιζε ήταν η στενή φιλία του με την οικογένεια του Κώστα Καραμανλή. Τον οποίο εκτιμούσε ως έναν από τους ανθρώπους που προσέφεραν σ” αυτό τον τόπο.
Αλλάζουν, βέβαια, οι άνθρωποι. Και με το που θα αλλάξουν, έρχονται να μας απαξιώσουν κιόλας. Όπως τότε που βρίσκονταν απέναντί μας… Μόλις προχθές!http://ekdohi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου