Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Η ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ "ΓΡΑΝΑΖΙ" ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: "Κυπριακή ΑΟΖ: αέρας κοπανιστός¨"!


Από σήμερα Κυριακή 1/2/2015 κυκλοφορεί η κυπριακή αριστερή εφημερίδα ΓΡΑΝΑΖΙ
Όπως γράφει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της οργάνωσης ΓΡΑΝΑΖΙ (από την οποία πήρε και το όνομα της η έκδοση) η νέα αριστερή εφημερίδα της Κύπρου «φιλοδοξεί να βρίσκεται στα χέρια αγωνιστών και αγωνιστριών, συνοδοιπόρος τους στην καθημερινή πάλη για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση».
Το έντυπο φιλοδοξεί να καλύψει ένα «εκκωφαντικό κενό αντιλόγου», όπως σημειώνουν οι συντάκτες της. Ίσως επειδή όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι ιδέες και οι εμπειρίες της αριστεράς της ανατροπής «δε χωράνε» στις σελίδες των συστημικών εφημερίδων» της Κύπρου.
Για το λόγο αυτό, «φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα παρουσίασης και διάδοσης των ιδεών που αποκαλύπτουν τη βαρβαρότητα του συστήματος και στέκονται στον αντίποδα των επιβαλλόμενων «μονόδρομων» της εποχής».
Εμείς θα σημειώσουμε ότι πέρα ένα έντυπο εναλλακτικής πληροφόρησης, είναι και ένα εγχείρημα υπέρβασης της χαοτικής διάστασης του διαδικτύου που χαρακτηρίζει την εποχή μας…

Διαθέτει πολιτική ταυτότητα την αντικαπιταλιστική Αριστερά της Κύπρου, καθώς σκοπός του εντύπου είναι «να συμβάλλει στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας αριστεράς που όντας σταθερά προσανατολισμένη στην αντικαπιταλιστική προοπτική, συμμετέχει και οργανώνει τους αγώνες της εποχής μας».

Από το πρώτο ξεφύλλισμα που του κάναμε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ξεχωρίζει για την καλαισθησία του στησίματος και την πληθώρα των κατηγοριών. Όπως φαίνεται και στο εξώφυλλο το ΓΡΑΝΑΖΙ επικεντρώνεται σε θέματα που αφορά άμεσα και εμάς και όλους τους γειτονικούς λαούς της περιοχής. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει για μας μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα της περιοχής, σε μια εποχή που η ειρήνη και η ασφάλεια στην περιοχή απειλούνται ξανά.




Όσοι επιθυμούν να το προμηθευτούν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του εντύπου, τη σελίδα στο facebook, στο twitter ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 00357 94007480. 

Καλοτάξιδο!
http://mao.gr/granazi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου