Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΝΕΚΡΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ: Οι στρατιώτες πεθαίνουν και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος μοιράζει 10000 σημαίες για μιλιταριστικές φιέστες!

stratopedoΤο έχουμε πει, το έχουμε γράψει, το διαδηλώσαμε έξω από το ΚΕΝ Θήβας.
Η σημερινή κυβέρνηση και προσωπικά ο νέος ΥΕΘΑ ευθύνονται προσωπικά για τις δραματικές συνθήκες που βιώνουν οι φαντάροι.
Ο Πάνος Καμμένςο ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη και ακριβότερη μιλιταριστική και εθνικιστική φιέστα στις 25 Μαρτίου, να κατεβάσει τανκς, μπάντες και να μοιράσει 10.000 σημαίες αλλά οι στρατιώτες δεν έχουν νερό να πιουν, δεν έχουν φαγητό να φάνε, δεν έχουν καθόλου καθαριστικά και η υγεία τους απειλείται. Δύο κρούσματα μηνιγγίτιδας είχαμε μέσα σε 10 μέρες στην ίδια μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων!
Τώρα πλέον, αυτό που όλοι φοβούνταν, αλλά δεν έκαναν τίποτε να το αποτρέψουν, έγινε. Συνάδελφος που υπηρετούσε στο 3o ΤΑΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ στο ΓΥΘΕΙΟ σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ νοσηλευόταν για  δύο βδομάδες με πνευμονία.
Φυσικά και για αυτό το δραματικό γεγονός το ΓΕΣ δεν έβγαλε ανακοίνωση.
Το απέκρυψε!
Αλλά ο Στρατός του Καμμένου, του Ήσυχου και του Τόσκα επίσης σταμάτησε να δίνει φάρμακα στους συναδέλφους φαντάρους που αντιμετωπίζουν χρόνιες και επικίνδυνες παθήσεις.   
Στρατιώτης που περνά εκπαίδευση ΣΠΕΝ στο Μηχανικό ζήτησε από την γιατρό αξιωματικό να του δώσει το απαραίτητο για την αντιμετώπιση της ασθένειας του φάρμακο ΙΝΕΤΖΙ 10/20, αλλά του απάντησε ότι δεν μπορεί να του το δώσει και του πρότεινε να πάει να αγοράσει το φάρμακο, που κοστίζει 50 ευρώ, σε ένα φαρμακείο της πόλης.
Δεν ξέρουμε που θα βάλουν οι επίσημοι την εξέδρα τους, στο μεγάλο μιλιταριστικό πανηγύρι που  ετοιμάζει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, ηγέτης του ακροδεξιού και εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ. 
Μπροστά, πίσω, πλάγια από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη...
Γνωρίζουμε όμως καλύτερα από τον καθένα τα ονόματα των παιδιών που δολοφόνησε ο Στρατός κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στράτευσης.
Στη μακριά λίστα επομένως στην οποία πρόσφατα προστέθηκε ο Πεζοναύτης Κρόκος, οι τρεις κομματιασμένοι από το Αξιόμαχο Πεζοναύτες στο Βόλο, έρχεται να προστεθεί ο συνάδελφος εκπαιδευόμενος στο Γύθειο.
Προσοχή λοιπόν φαντάροι: ο Στρατός σκοτώνει. Πρώτα απ΄όλα την νεολαία.
Στέρεψαν τα δάκρυα... Δε φτάνει η έκφραση της λύπης μας στους οικείους του.
Υπερασπίστε τα δικαιώματα σας. 
Να αναπτύξουμε όλοι μαζί, συλλογικά και αποφασιστικά, συνδικαλιστική δράση.   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: μετά από ενημέρωση μας το ΓΕΣ έβγαλε ανακοίνωση που αναφέρει ότι:
Θάνατος νεαρού στρατιώτη στο 401 από πνευμονία.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 18 Μαρτίου 2015 ο Στρατιώτης (ΠΖ) Λ.Ν. ετών 22, ο οποίος βρισκόταν νοσηλευόμενος από τις 13 Μαρτίου 2015 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, απεβίωσε λόγω κεραυνοβόλου νεκρωτικής πνευμονίας – πολυοργανικής ανεπάρκειας. 

Ο παραπάνω Στρατιώτης κατετάγη στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στις 28 Ιανουαρίου 2015 και υπηρετούσε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών από την 18η Φεβρουαρίου 2015 για εκπαίδευση σε ειδικότητα. 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Μα ο ελληνικός στρατός σκοτώνει και έλληνες; Πως και έτσι κύριε Τσίπρα;
    Ελλαδιστάν 2015 υποχρεωτικός θάνατος κατά την διάρκεια υποχρεωτικής θητείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα είναι δυνατόν το 2015 να χάνουμε τα παιδιά μας από πνευμονία ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν γραφετε οτιδηποτε να διασταυρωνετε τις πληροφοριες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή