Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/03/15


ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ
Οι φοιτητές γνωρίζουμε ότι ως αυριανοί φαντάροι, θα κληθούμε σύντομα να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους, ντόπιας και διεθνούς ολιγαρχίας, της ΕΕ, ΝΑΤΟ κι Ευρωστρατού.
Λίγο πριν βγούμε στην αγορά της ανεργίας και της ελαστικής, απλήρωτης και ανασφάλιστης εργασίας, θα κληθούμε να γίνουμε οι αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού αστικού ανταγωνισμού, άμισθοι Δούλοι κράτους και Στρατού. Να ζήσουμε ένα 9μηνο με καψόνια, μισαλλόδοξα κηρύγματα και εθνικιστικά τραγούδια. Γεμάτο έξοδα και αγγαρεία στο όνομα της υποχρεωτικής στράτευσης από την οποία λούφαραν όλοι οι αστοί πολιτικοί. Να δίνουμε το λιγοστό χαρτζιλίκι στα ιδιωτικά ΚΨΜ για να κερδίζουν οι Αφοι Κομπατσιάρη, όπως ακριβώς οι ίδιοι κάνουν και στις σχολές μας μέσω των λεσχών σίτισης. Να συμμετέχουμε σε διεθνείς επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, σε αποστολές καταστολής του εσωτερικού εχθρού. Να στηρίξουμε το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.
Ακριβώς για να μην συμβούν όλα αυτά, λοιπόν, σας καλούμε να σταθείτε Αλληλέγγυοι και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό. Διεκδικώντας:
·         Κάλυψη από κυβέρνηση και στρατό όλου του κόστους της θητείας (εισιτήρια, ρούχα, είδη κλπ).
·         Να σταματήσει η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων που καλύπτουν τις τρύπες του κρατικού μηχανισμού και των Δήμων με μαύρη, απλήρωτη εργασία. Δεν είμαστε Υπηρέτες στρατιωτικών.
·         Υπολογισμό του χρόνου στράτευσης ως προϋπηρεσία, αναγνώριση των αντίστοιχων ενσήμων και εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας με επίδομα αμέσως μετά την απόλυση από το Στρατό.
·         Καμία αύξηση στη θητεία, καμία σκέψη για στράτευση των γυναικών. Απαιτούμε αντίθετα η θητεία να μειωθεί και να εξαφανισθεί το τρομακτικό πρόστιμο των 6000 ευρώ για Ανυποταξία.
·         Να κλείσουν εδώ και τώρα τα ιδιωτικά ΚΨΜ. Ακύρωση της διαδικασία πρόσληψης Μισθοφόρων Στρατιωτών και κάθε σχεδίου επέκτασης της εφεδρείας και της συνεχούς πολεμικής προετοιμασίας του εργαζόμενου λαού. Διάλυση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων.
·         Άμεση κατάργηση των ασκήσεων με πραγματικά πυρά. Όχι άλλοι Θάνατοι, ατυχήματα και τραυματισμοί στην εκπαίδευση και τις ασκήσεις.
·         Αξιοπρεπείς συνθήκες υγιεινής, θέρμανση, πρόσβαση σε γιατρούς και φάρμακα.
·         Ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό. Αύξηση του μισθού των φαντάρων.
Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αδιαφορούν για τους Φαντάρους. Στο όνομα «της πατρίδας και του έθνους» είναι έτοιμοι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόλο και τη δύναμη του ελληνικού στρατού προς όφελος της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και σε βάρος των φαντάρων, των οικογενειών τους και συνολικά του εργαζόμενου λαού.
Ως φοιτητές, στεκόμαστε στο πλάι των φαντάρων στο δίκαιο αγώνα που κάνουν από τα κέντρα εκπαίδευσης ως την παραμεθόριο και την Κύπρο.  Οι στρατιώτες πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στη νέα κυβέρνηση και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.  Υπερασπιζόμενοι τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Εμπιστευόμενοι μόνο το συλλογικό αγώνα και τα κοινά συμφέροντα και ελπίδες που έχουν τόσο μεταξύ τους, όσο και με εμάς και με όλο τον κόσμο της εργασίας.
Δεν Πολεμάμε, Δεν Καταστέλλουμε για τα συμφέροντα τους!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου