Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

2 Μαιου 2014/Οι νεκροί εργάτες της Οδησσού που εξολοθρεύτηκαν από τους ναζί

Φωτογραφία της τομασα θωμαις.
φωτο 1/ οι νεοναζιστές της κυβέρνησης του Κιέβου, αφού εγκλώβισαν τους Ουκρανούς αντιφασίστες στο κτίριο, τους βασάνισαν και τους δολοφόνησαν ανενόχλητοι. Η φωτιά μπήκε στο τέλος για κάλυψη. Όπως θα δείτε και παρακάτω με βάσει της φωτογραφίες και τα βίντεο, ο αρθρογράφος υποστηρίζει, πως οι άνθρωποι μέσα στα γραφεία του συνδικάτου, βιάστηκαν, στραγγαλίστηκαν, και πυροβολήθηκαν.
Στο τέλος του άρθρου φαίνονται βίντεο με τους φασίστες να βρίσκονται στο εντός του συνδικάτου πριν βάλουν φωτιά κρατώντας ρόπαλα και μεταλλικές αλυσίδες.Τα βίντεο αυτά αφήνουν καθαρά να εννοηθεί πως οτι ο θάνατός τους, δεν προκλήθηκε από την πυρκαγιά, αλλά οτι πρώτα δολοφονήθηκαν.
Το κείμενο συγκεκριμένα ξεκινάει με
"Είναι ξεκάθαρο ότι ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο Κτίριο των Συνδικάτων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος των 42. Οι προβοκάτορες εγκλώβισαν τους ανθρώπους μέσα στο κτίριο όπου ήταν εφικτό να τους δολοφονήσουν με ατιμωρησία, ευχαρίστηση και χωρίς μάρτυρες. Η φωτιά μέσα στο κτίριο μπήκε για να αποκρύψουν τη μαζική δολοφονία ουκρανών
πολιτών."
φωτο 2/φασίστες που διακρίνονται από τα περιβραχιόνια, βρίσκονται στην οροφή του κτιρίου. Εκεί προκύπτει το ζήτημα ότι ίσως ήταν πριν την φωτιά εκεί
Οι νεκροί εργάτες της Οδησσού που εξολοθρεύτηκαν από τους ναζί (σκληρές εικόνες)
Μάι 3, 2014
Σκληρές εικόνες Ενώ το σύνολο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ (τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες –τουλάχιστον- της Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Βελγίου, Γερμανίας και Πορτογαλίας) εξακολουθούν, για δεύτερη μέρα, να αποκρύπτουν την αλήθεια και να παραπληροφορούν απροσχημάτιστα και επαίσχυντα για τα γεγονότα της Οδησσού, λάβαμε και μεταφράσαμε την παρακάτω πρώτη συγκλονιστική μαρτυρία Ουκρανών αγωνιστών της διεθνιστικής κομμουνιστικής οργάνωσης Μπορότμπα, που βρέθηκαν μέσα στο φλεγόμενο κτίριο των Συνδικάτων
. Του Γιώργου Μητραλιά
Όπως εξάλλου μας πληροφορούν, ο σύντροφός τους Αντρέι Μπραζέφσκι είναι μεταξύ εκείνων που δολοφονήθηκαν από τους νεοναζιστές του Δεξιού Τομέα. Στις 2 Μαΐου το απόγευμα, ακροδεξιές ομάδες εξαπέλυσαν αληθινή νεοναζιστική τρομοκρατία στους δρόμους της Οδησσού. Μερικοί άνθρωποι σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις.
Στη συνέχεια, οι νεοναζιστές πυρπόλησαν την κατασκήνωση των αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην πλατεία Κουλίκοβο Πόλιε καθώς και το «Σπίτι των Συνδικάτων». Κάπου 40 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί ή ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου από το Δεξιό Τομέα κοντά στο κτίριο των συνδικάτων.
Ο Αλεξέϊ Άλμπου τραυματίστηκε κι αυτός σοβαρά εκεί. Καταφέραμε να του τηλεφωνήσουμε και αυτός μας είπε: «Όταν προσπαθήσαμε να φύγουμε από το φλεγόμενο κτίριο των συνδικάτων δεχτήκαμε επίθεση από τον όχλο των εθνικιστών. Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι τραυματίστηκαν περίπου 100 άτομα. Οι άνθρωποι πηδάγανε από τα παράθυρα.
Τα πάντα ήταν μέσα στο καπνό. Εμείς, μαζί με τον Βλαντ τον άλλο ακτιβιστή, είχαμε χτυπηθεί άσκημα στο κεφάλι. Εκείνους που ήταν κάτω στο έδαφος αναίσθητοι τους κλωτσούσαν με λύσσα.
Τώρα πάμε στο νοσοκομείο. Νωρίτερα, ένας άλλος ακτιβιστής μας, ο Ίβαν, τραυματίστηκε από σφαίρα. Ο Δεξιός Τομέας είχε συγκεντρωθεί στη πλατεία Σομπόρναγια. Είναι δύσκολο να πεις ποιος προκάλεσε τις συγκρούσεις αλλά είναι σαφές ότι ο Δεξιός Τομέας ήταν προετοιμασμένος από τα πριν, είχαν πάρα πολλά πυρομαχικά και ήταν καλά οπλισμένοι».
Ο Αλεξέι Άλμπου, ηγέτης της Borotba και δημοτικός σύμβουλος μεταδίδει από το πεδίο των συγκρούσεων: Προγραμματισμένη για τις 2 Μαΐου στην Οδησσό, η «ειρηνική» πορεία των οπαδών ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε οδομαχίες.
Οι χουλιγκάνοι συγκεντρώθηκαν στις 4 μ.μ. στην πλατεία Σομπόρναγια. Ανάμεσά τους υπήρχαν από την αρχή άτομα καλά εξοπλισμένα και μασκοφόροι με ασπίδες, ρόπαλα και κράνη.
Το πλήθος φώναζε εθνικιστικά συνθήματα.
Στη συνέχεια, η φάλαγγα των εθνικιστών προσπάθησε να πάει στην οδό Γκρετσέσκαγια, στο κέντρο της πόλης. Μερικοί υπερασπιστές της Οδησσού, με κόκκινα περιβραχιόνια, προσπάθησαν να μπλοκάρουν την πορεία τους. Κατόπιν, οι εθνικιστές χρησιμοποιώντας ρόπαλα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης επιτέθηκαν στους υπερασπιστές της Οδησσού.
Οι εθνικιστές έσπαζαν το λιθόστρωτο και βομβάρδιζαν τους αντι-εθνικιστές με τα αγκωνάρια. Οι περισσότεροι ήταν αυτοσχέδιοι μαχητές, αν και μερικοί από αυτούς δεν ήταν νέοι αλλά καλά οπλισμένοι άνδρες 35-40 ετών.
Ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν προετοιμαστεί για σύγκρουση από τα πριν καθώς πήγαν προμελετημένα να επιβάλλουν να επιβάλλουν την εθνικιστική τους «τάξη» στην Οδησσό. Ντόπιοι οπαδοί από την Οδησσό που θέλησαν να μετάσχουν στην ειρηνική πορεία, την εγκατέλειψαν αμέσως μόλις κατάλαβαν ότι θα είχαμε οδομαχίες. Ήταν προφανές ότι δεν επρόκειτο για μια αυθόρμητη ενέργεια κάποιων οπαδών ποδοσφαίρου αλλά για μια προσχεδιασμένη και οργανωμένη δράση του Πράβυι Σέκτορ (Δεξιού Τομέα) και άλλων νεοναζιστικών συμμοριών που στόχευε να τρομοκρατήσει το λαό της Οδησσού. Δεν χωράνε νεοναζιστές ακτιβιστές στην Οδησσό» κατάληξε ο Άλμπου.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.kar.org.gr/…/%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF…/ | Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»
=================
http://www.alfavita.gr/…/%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE…
Οι Νεοναζί πρώτα βίασαν, στραγγάλισαν και δολοφόνησαν στο κτίριο του συνδικάτου. Η φωτιά μπήκε για κάλυψη
06/05/2014
Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την θηριωδία της συμμορίας του δεξιού τομέα στην Οδησσό
Επιμέλεια: Κλειώ Ιωάννου
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την θηριωδία στην Οδησσό και στο κτίριο του συνδικάτου, όπου δολοφονήθηκαν από τους νεοναζί, περίπου 42 άτομα. Με βάσει, ρώσικο δημοσίευμα όπου έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά, νέες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα.
Διαβάστε επίσης ΕΔΩ, τις μαρτυρίες μιάς γυναίκας που επέζησε
http://let-them-know.livejournal.com/
Από το δημοσίευμα φαίνεται πως, οι νεοναζιστές της κυβέρνησης του Κιέβου, αφού εγκλώβισαν τους Ουκρανούς αντιφασίστες στο κτίριο, τους βασάνισαν και τους δολοφόνησαν ανενόχλητοι.
Η φωτιά μπήκε στο τέλος για κάλυψη. Όπως θα δείτε και παρακάτω με βάσει της φωτογραφίες και τα βίντεο, ο αρθρογράφος υποστηρίζει, πως οι άνθρωποι μέσα στα γραφεία του συνδικάτου, βιάστηκαν, στραγγαλίστηκαν, και πυροβολήθηκαν. Στο τέλος του άρθρου φαίνονται βίντεο με τους φασίστες να βρίσκονται στο εντός του συνδικάτου πριν βάλουν φωτιά κρατώντας ρόπαλα και μεταλλικές αλυσίδες.Τα βίντεο αυτά αφήνουν καθαρά να εννοηθεί πως οτι ο θάνατός τους, δεν προκλήθηκε από την πυρκαγιά, αλλά οτι πρώτα δολοφονήθηκαν.
Το κείμενο συγκεκριμένα ξεκινάει με
"Είναι ξεκάθαρο ότι ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο Κτίριο των Συνδικάτων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος των 42. Οι προβοκάτορες εγκλώβισαν τους ανθρώπους μέσα στο κτίριο όπου ήταν εφικτό να τους δολοφονήσουν με ατιμωρησία, ευχαρίστηση και χωρίς μάρτυρες. Η φωτιά μέσα στο κτίριο μπήκε για να αποκρύψουν τη μαζική δολοφονία ουκρανών
πολ
Αρχικά στο κέντρο της πλατείας έχουν δημιουργηθεί αρκετά μεγάλες εστίες φωτιάς κοντά στο κτίριο. Οι αντιφασίστες αναγκάστηκαν να κρυφτούν μέσα στο κτίριο των συνδικάτων. Οι νεοναζί της κυβέρνησης του Κιέβου δεν είχαν προετοιμάσει μολότοφ. Το δημοσίευμα αναρωτιέται από που προήρθε η φωτιά στο εσωτερικό του κτιρίου
Οι πυροσβέστες εμφανίστηκαν μόνο όταν, μέχρι και οι είσοδοι είχαν πιάσει φωτιά.
Μόνο από ένα παράθυρο, ήταν ορατή η εσωτερική φωτι
Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, φασίστες που διακρίνονται από τα περιβραχιόνια, βρίσκονται στην οροφή του κτιρίου. Εκεί προκύπτει το ζήτημα ότι ίσως ήταν πριν την φωτιά εκεί!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/…/%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE…
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook
============
ΣΆΒΒΑΤΟ, 10 ΜΑΪ́ΟΥ 2014
5η Μαίου 2014 Οδησσός
Στις 5 Μαΐου, το Κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό τυλίγεται στις φλόγες από συντονισμένη επίθεση των ανδρών του Δεξιού Τομέα και του Σβόμποντα. Μέσα του έχουν καταφύγει δεκάδες αντικυβερνητικοί ρωσόφωνοι διαδηλωτές.
Η πυρκαγιά αποδίδεται σε εμπρησμό με βόμβες μολότοφ από φασίστες που στηρίζουν την κυβέρνηση του Κιέβοου. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τους πρώτους ορόφους του κτιρίου και πέρασε στα ανώτερα πατώματα προκαλώντας ασφυξία στους διαδηλωτές.
Η πυροσβεστική είχε τεχνηέντως αποκλειστεί από τους νεο-ναζί και έφθασε στο κτίριο μόνο όταν οι πόρτες του είχαν καεί και οι νεο-ναζί εκτελέσει όσους ανέπνεαν ακόμα.
Φρικιαστικές εικόνες τις νεοναζιστικής βίας κάνουν τον γύρω του κόσμου, παρά το γεγονός ότι τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ έχουν προσπαθήσει συστηματικά να στρεβλώσουν την πραγματικότητα. Οι νεκροί αντικυβερνητικοί και αντιφασίστες διαδηλωτές ανέρχονται στους 38.
Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγω για ρωσικές παραστρατιωτικές οργανώσεις ενώ τα φωτογραφικά ντοκουμέντα τους διαψεύδουν κατηγορηματικά.
Ορισμένοι διαδηλωτές πηδούν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν τις φλόγες.
Οι νεο-ναζί τους χτυπούν με ρόπαλα και τους αποτελειώνουν στο έδαφος. Αργότερα η πυροσβεστική θα φθάσει.
Θα ανακαλύψουν νεκρούς που έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι και μια έγκυο γυναίκα στραγγαλισμένη με το καλώδιο του τηλεφώνου.
Πρόκειται για μια απλή εργαζόμενη του κτιρίου.
Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται και ο κομμουνιστής Vadim Papura. Πήδηξε στο κενό για να γλιτώσει τις φλόγες.
«Η Ρωσία πληροφορήθηκε με αγανάκτηση το νέο έγκλημα που διαπράχθηκε στην Οδησσό και καλεί το Κίεβο και τους δυτικούς υποστηρικτές του να δώσουν τέλος στην αναρχία και να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώπιον του ουκρανικού λαού», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών στη Μόσχα, προσθέτοντας: «Αυτές οι τραγικές εξελίξεις (. . .) θεωρούνται από τη Μόσχα ως μια νέα ένδειξη της εγκληματικής ανευθυνότητας των αρχών στο Κίεβο, οι οποίες υποστηρίζουν τους ριζοσπάστες εθνικιστές, περιλαμβανομένου του Δεξιού Τομέα, που διεξάγει μια εκστρατεία τρόμου εναντίον όσων υποστηρίζουν την ομοσπονδιοποίηση (της Ουκρανίας) και πραγματικές τροποποιήσεις του Συντάγματος».
Παράλληλα το ρωσικό κεφάλαιο ετοιμάζει τη δική του εθνικιστική ατζέντα.
Στην Ανατολική Ουκρανία το κλίμα παραμένει πολεμικό, καθώς σφοδρές μάχες διεξάγονται στην πόλη Σλαβιάνσκ της επαρχίας του Ντόνετσκ ανάμεσα σε στρατιωτικές δυνάμεις που έχει στείλει η αντιδραστική κυβέρνηση του Κιέβου, γι' αυτό που ονομάζει επιχείρηση «ανακατάληψης» της πόλης και της περιοχής, η οποία όμως συναντά μεγάλη αντίσταση από τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και τις ένοπλες πολιτοφυλακές τους αλλά και απλούς ανθρώπους, που βγαίνουν στους δρόμους για να σταματήσουν τις στρατιωτικές φάλαγγες.
Την εικόνα συμπληρώνει επάξια ο βουλευτής της ουκρανικής Βρχόβνα Ράντα, ο Γιούρι Λουτσένκο, του λεγόμενου «Κινήματος της 3ης Δημοκρατίας», που όπως αναφέρει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Κίεβ Ποστ», έθεσε εκ νέου ζήτημα απαγόρευσης του Κόμματος των Περιφερειών και του ΚΚ Ουκρανίας.
Στις 9 Μαΐου, στην επέτειο της Νίκης κατά του Ναζισμού, το Κτίριο των Συνδικάτων "άλλαξε χέρια" μια άλλη σημαία κυματίζει επάνω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου