Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ 516 ΜΚ/ΤΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ-ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ 10000 ΣΗΜΑΙΕΣ!!!

Φαίνεται ότι στο Υπουργείο έχουν λεφτά να σπαταλάνε για της χουντικής εμπνεύσεως εθνικιστικές και μιλιταριστικές επιδείξεις, αλλά σε ότι έχει να κάνει με την κάλυψη των αναγκών των φαντάρων «λεφτά δεν υπάρχουν»

Στείλανε τα παιδιά μας να στελεχώσουν τις μονάδες του Έβρου αλλά «ξέχασαν» να βάλουν πετρέλαιο  στα καλοριφέρ για να ζεσταθούν και να φτιάχνουν αρκετό και ποιοτικό φαγητό για τις μερίδες τους….
Αυτό αποδεικνύει η Επιστολή Καταγγελίας που έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από το 516 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στον Λαγό του Έβρου. Αναφέρουν οι συνάδελφοι συγκεκριμένα:
Τα σώματα των καλοριφέρ δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης των θαλάμων, ενώ ανάβουν πολύ λίγες ώρες ή και καθόλου κατά την διάρκεια της μέρας.
Και αναλογιστείτε τι κρύο κάνει εδώ και έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάσταση με το να κοιμόμαστε με επιπλέον ρούχα και ισοθερμικά για να ζεσταθούμε.
Και σαν να μην φτάνει όλο αυτό το μαρτύριο, το φαγητό που μας σερβίρουν είναι λειψό και χάλια ποιοτικά….
Να φανταστούμε ότι οι ίδιες συνθήκες επικρατούν στο Πεντάγωνο;
Ότι έτσι τουρτουρίζουν και οι Επιτελικοί Αξιωματικοί;
Γιατί κάποιοι έχουν πολύ εύκολο να λένε μεγάλες κουβέντες…
Αστόχαστες και απάνθρωπες…
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντιδράσουν, να Αντισταθούν, να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι.
Συνάδελφοι, μόνο με καθημερινή συνδικαλιστική πάλη, με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com   

6 σχόλια:

  1. σιγουρα αυτα τα εγραψαν τα βυσματα του πενταγωνου που εφυγαν ενα βραδυ!!!τα παιδια τα αλλα πως δεν ειχαν προβλημα τοσο καιρο???πηγαν τα βυσματα και ξανφικα τους πειραζουν τα παντα???τοσο καιρο πως δεν υπηρχε προβλημα και μολις πηγαν τα βυσματα σε ολες της μοναδες ξανφικα αρχισαν τα θεματα!!!γινεται επιτελους αντρες και οχι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άνδρες τόσο πολύ όσο οι ΑΝΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπερβολές όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τσιράκι των ΑΝΕΛ, από τα νέα βύσματα που μπήκαν στο Πεντάγωνο, καρφώνεται γράφοντας τα ίδια και τα ίδια.

      Διαγραφή
  4. eisai o idios pou ta grafei auta gia tis monades tou ebrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν παιδιά ειμαστε φανταροι στον 516 εδω και 4 μήνες και περασαμε χειροτερες συνθηκες σε καιρο και σε αλλα.αυτα που θελω να πω ειναι οτι δεν κατακρίνω το άρθρο αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι πλακα πλάκα είμαστε σε μια μοναδα στην οποια μπορεις να μιλήσεις και να ακουστεις διοτι υπαρχουν ατομα οι οποιοι σε ακουνε αυτο το λεω οχι επειδή θελω να δικαιολογήσω τα στελεχη και τους ανώτερους απλα αυτο που εχει νοημα ειναι να μαθουν να διεκδικήσουν τα πραγματα τα οποία μας αξίζουν.οπως γιάυτους ειναι αδικο να μην εχουμε καποια πραγματα εδω ετσι και για εμας ηταν αδικο να ερχομαστε χωρις βυσμα στον εβρο και να απολυομαστε απο εδω.δεν νομιζω πως μπορει ενας τετοιος ανθρωπος να μπει στη διαδικασια να σχολιασει το οτιδηποτε διοτι ειδικα τωρα ολα ειναι πολυ καλυτερα σε θεμα αριθμου φανταρων.και εμεις περασαμε δυσκολα. και πολυ μαλιστα.δεν γινεται ομως να βγαινουν τετοια αρθρα και τετοια σχολια τωρα που γεμισαν οι μοναδες με " βυσματα ".Και σε αυτο που θελω να καταλήξουμε και να πούμε στους γονεις που ανησυχούν οτι και εμας οι δικοί μας ανησυχούσανε αλλα ρε παιδιά στο στρατό είμαστε και με τα σημερινά δεδομένα.Και αυτο το άρθρο κανονικά παει για εμας που ειμασταν εδω πρωτα οταν τα καλοριφέρ ειχανε παγωσει απο το κρυο και δεν ειχαμε καθολου θέρμανση τοτε αυτοι τι θα έκαναν.Αλλά αντεξαμε.Αυτο δεν παυει οτι ολα αυτα μας αρεσουν και εμας γιατι με τις σειρές μας είμαστε και στηριζουμε. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΥΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή