Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αρνήθηκαν κατ’ εξαίρεση μετάθεση σε συνάδελφο με χρόνιο αλλεργικό άσθμα! Πήρε μετάθεση για Σάμο..

10 χιλιάδες σημαίες θα μοιράσει το ΥΠΕΘΑ στους πολίτες για την παρέλαση - Ποιος ο στόχος
Στον Στρατό του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου η υγεία των φαντάρων ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ
Πλέον δεν αρκεί να επισημαίνουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αθέτησε τις υποσχέσεις της στους φαντάρους.
Γιατί αποκαλύπτεται ότι οι φαντάροι είναι τα μεγάλα θύματα των πολιτικών επιλογών της πολιτικής ηγεσίας  των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες μητέρας στρατιώτη που αυτή την περίοδο εκπαιδεύεται στα ΣΠΕΝ Μηχανικού, η αρμόδια υπηρεσία του ΓΕΣ απέρριψε την αίτηση για κατ΄ εξαίρεση μετάθεση του παλικαριού. 
Πρόκειται για μια οικογένεια όπου οι γονείς είναι διαζευμένοι και η μητέρα στηρίζει μόνη της τα δύο παιδιά της. Στα κοινωνικά κριτήρια επομένως που ο φαντάρος πληροί πρέπει να προσθέσουμε τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονογονεϊκή οικογένεια, που δοκιμάζεται από την ανεργία. 
 Επίσης το παλικάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο συνάδελφος υποφέρει εκ γενετής από χρόνιο αλλεργικό άσθμα και χρόνια χληστερίνη, που απαιτεί ειδικές εξετάσεις μια φορά το μήνα (υποβάλλεται σε εργαστηριακό έλεγχο) και ακολουθεί ειδική αγωγή από 8 ετών.
Μάλιστα, πρόσφατα είχε νοσηλευτεί για (2) μέρες και είχε λάβει άδεια για (7) μέρες, εξαιτίας της πάθησης του.
Αυτόν επομένως τον συνάδελφο που η σωματική του ικανότητα έχει χαρακτηριστεί (Ι3) ο στρατός του απέρριψε την αίτηση κατ΄ εξαίρεση μετάθεσης και τον στέλνει να υπηρετήσει σε μονάδα του Μηχανικού στην Σάμο.
Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι το άσθμα επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες, την υγρασία κλπ.
Αλλά το ΓΕΣ τον έστειλε να υπηρετήσει σε νησί!
Επίσης, πριν λίγες μέρες  ο συγκεκριμένος φαντάρος ζήτησε από τη γιατρό αξιωματικό να του δώσει το απαραίτητο για την αντιμετώπιση της ασθένειας του φάρμακο ΙΝΕΤΖΙ 10/20, αλλά του απάντησε ότι δεν μπορεί να του το δώσει και του πρότεινε να πάει να αγοράσει το φάρμακο, που κοστίζει 50 ευρώ, σε ένα φαρμακείο της πόλης!
Και ενώ λοιπόν ο Στρατός σταμάτησε να χορηγεί φάρμακα στους στρατευμένους και τους βάζει τα πληρώνουν οι ίδιοι, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη και ακριβότερη μιλιταριστική και εθνικιστική φιέστα στις 25 Μαρτίου, να κατεβάσει τανκς, μπάντες και να μοιράσει 10.000 σημαίες.
Επίσης, στις αποσκευές του ταξιδιού του στις ΗΠΑ μεταφέρει συμβόλαιο αξίας 500.000.000 ευρώ δώρο στον Ομπάμα για τον εκσυγχρονισμό των άχρηστων και εδώ και 6 χρόνια παροπλισμένων πολεμικών αεροσκαφών ORION!
Προσοχή λοιπόν φαντάροι: ο Στρατός Απειλεί την Υγεία μας. Σκοτώνει. Πρώτα απ΄ όλα την νεολαία.
Υπερασπίστε τα δικαιώματα σας. Βγείτε Παραπονούμενοι. Διαμαρτυρηθείτε.
Να αναπτύξουμε όλοι μαζί, συλλογικά και αποφασιστικά, συνδικαλιστική δράση.   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου