Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

"ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ Η ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ Ο ΘΕΟΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΓΚΥΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ» 
ImageΈφυγε άδικα από τη ζωή ένα παλικαράκι 22 χρ, ένας φαντάρος που πήγε με χαρά να υπηρετήσει την «Μητέρα Πατρίδα», είχε παρουσιαστεί μαζί με τον Ν……, στην Τρίπολη, γίνανε φιλαράκια , «πειραιωτάκια» και οι δυο-εκεί τον γνώρισα και γω- ένας καλοκάγαθος μικρός γίγαντας μ’ένα μόνιμο χαμόγελο. 
Θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει τη θητεία-λόγω κάποιων επιπλέον κιλών- κι όμως αυτός θέλησε, το θεώρησε τιμή να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό, την μητέρα πατρίδα. 
Δεν γνώριζε όμως ο άτυχος Νικήτας, ότι η πατρίδα ως ΚΡΟΝΟΣ τρώει τα παιδιά της!
 Ο Νικήτας λοιπόν από την Τρίπολη πήγε στο Γύθειο, έμεινε περίπου μια εβδομάδα και τον έστειλαν στο κολαστήριο-στρατόπεδο της Σπάρτης. Εκεί αρρώστησε, σήκωσε πυρετό, τον έβγαλαν εκτός υπηρεσίας, έμεινε στο κρεβάτι περίπου 10 ημέρες εμπύρετος, (με 39-40) κανένας  δεν νοιάστηκε γι’ αυτό το παιδί, ο Νικήτας είχε ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, όταν πλέον έφτασε στο κατώφλι του θανάτου τον πήγαν εσπευσμένα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ήταν όμως αργά, το ταξίδι δίχως γυρισμό είχε ξεκινήσει για τον ΝΙΚΗΤΑ.
ΑΔΙΚΑ,ΑΔΙΚΑ, ΑΔΙΚΑ!!! 
Άραγε θα πληρώσει κάποιος για τον θάνατο του? 
κκ. Υπεύθυνοι,  ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ! 
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ; ΕΣΕΙΣ ΜΑΤΩΣΑΤΕ; 
ΕΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ; 
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ;  
Ας είναι ο Νικήτας, το τελευταίο θύμα ενός ακήρυχτου πολέμου. 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Γράφω με αγανάχτηση και πόνο. Τη στιγμή αυτή έχω 2 ΠΑΙΔΙΑ στον στρατό και ξέρω πολύ καλά τι στο διάβολο συμβαίνει. 
Προσέξτε ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, και εν κατακλείδι δεν είναι ούτε της μητέρας πατρίδας, άλλη μητέρα τα γέννησε, τα μεγάλωσε, πόνεσε… η πατρίδα ήταν απούσα.
Η πατρίδα δήλωσε παρούσα στο θάνατο του Νικήτα, με μια ελληνική σημαία στο φέρετρο και ένα άγημα. (Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον Άγιο Ελευθέριο Καμινίων στις 20/3)

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΗΤΑ, ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΕ ΜΙΚΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ

2 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι ποιός γονιός πλέον, που αγαπά τα παιδιά του τα στέλνει στο στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giati na ta rixnoume stous goneis re file? dld emeis p pigame dn mas agapane? gt kseroun pos ama den pas dikazese- katadikazese - 0 pithanotites na vreis ergasia. ayti einai i pragmatikotita.

      Διαγραφή