Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!

Το Σάββατο 14 Φεβ 2015 και ώρα 13:00, τελέσθηκε ο ετήσιος αγιασμός καθώς και η κοπή πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε αίθουσα του Hotel Metropol στη Λάρισα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές τεσσάρων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου.





Ένωση Στρατιωτικών 1
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησαν οι βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Kωνσταντίνος Δελημήτρος, ο βουλευτής Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλειος Κόκκαλης καθώς και οι πολιτευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Δημήτριος Γελαλής (πρώην βουλευτής Λάρισας) και κ. Σταύρος Γατής των ΑΝ.ΕΛ.
Ένωση Στρατιωτικών 2
Από μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Νέας Δημοκρατίας, παρευρέθηκαν οι βουλευτές Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο κ. Χρήστος Κέλλας και ο πολιτευτής και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Λάρισας κ. Απόστολος Παπαπαρίσης.
Ένωση Στρατιωτικών 3
Το τρίτο κατά σειρά πλειοψηφίας κόμμα, της Χρυσής Αυγής, εκπροσώπησε η βουλευτής Λάρισας κ. Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου.
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Δημήτριος Παπαδημόπουλος.
Το Δήμο Λαρισαίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Δεληγιάννης.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας του Νομού Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Λιούτας και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Σχης ε.α κ. Δημήτριος Γεωργάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου