Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΣΕ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΑ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ
ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ, ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ ΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ
Συνάδελφοι, πριν από λίγες μέρες περάσατε τις πύλες των στρατοπέδων για να υπηρετήσετε τη «Μαμά Πατρίδα», για να «γίνετε άνδρες», δηλαδή κληθήκατε 
να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους.
Λίγο πριν βγούμε στην αγορά της ανεργίας και της ελαστικής, απλήρωτης και ανασφάλιστης εργασίας, μας υποχρεώνουν να γίνουμε οι αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού αστικού ανταγωνισμού, άμισθοι Δούλοι κράτους και Στρατού. Να ζήσουμε ένα 9μηνο με καψόνια, μισαλλόδοξα κηρύγματα και εθνικιστικά τραγούδια. Γεμάτο έξοδα και αγγαρεία στο όνομα της υποχρεωτικής στράτευσης από την οποία λούφαραν όλοι οι αστοί πολιτικοί: Καραμανλής, Σαμαράς, Βενιζέλος, Καμμένος, Τσίπρας και λοιποί. Να δίνουμε το λιγοστό χαρτζιλίκι στα ιδιωτικά ΚΨΜ για να κερδίζουν οι Αφοι Κομπατσιάρη, όπου διπλασίασαν και τριπλασίασαν τις τιμές κερδίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε κάθε Σειρά Κατάταξης. Να συμμετέχουμε σε διεθνείς επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, σε αποστολές καταστολής του εσωτερικού εχθρού. Να στηρίξουμε το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, τους ΝΑΖΙ της Ουκρανίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν τηρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις στους φαντάρους [ελεύθερο συνδικαλισμό, κατάργηση ιδιωτικών ΚΨΜ, επαναφορά των καταστάσεων επιβίβασης για όσους υπηρετούν στη παραμεθόριο κλπ], αλλά μας στέλνει στα σύνορα για ένα 7μηνο για να απολυόμαστε από εκεί.  Λέει ότι λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά δίνει αυξήσεις και επιδόματα ΜΟΝΟ σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ! 
Σας καλούμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.Διεκδικώντας:
·         Κάλυψη από κυβέρνηση και στρατό όλου του κόστους της θητείας (εισιτήρια, ρούχα, είδη κλπ).
·         Να σταματήσει η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων που καλύπτουν τις τρύπες του κρατικού μηχανισμού και των Δήμων με μαύρη, απλήρωτη εργασία. Δεν είμαστε Υπηρέτες στρατιωτικών.
·         Υπολογισμό του χρόνου στράτευσης ως προϋπηρεσία, αναγνώριση των αντίστοιχων ενσήμων και εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας με επίδομα αμέσως μετά την απόλυση από το Στρατό.
·         Καμία αύξηση στη θητεία, καμία σκέψη για στράτευση των γυναικών. Απαιτούμε αντίθετα η θητεία να μειωθεί και να εξαφανισθεί το τρομακτικό πρόστιμο των 6000 ευρώ για Ανυποταξία.
·         Να κλείσουν εδώ και τώρα τα ιδιωτικά ΚΨΜ. Ακύρωση της διαδικασία πρόσληψης Μισθοφόρων Στρατιωτών και κάθε σχεδίου επέκτασης της εφεδρείας και της συνεχούς πολεμικής προετοιμασίας του εργαζόμενου λαού. Διάλυση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων. Άμεση κατάργηση των ασκήσεων με πραγματικά πυρά. Όχι άλλοι Θάνατοι, ατυχήματα και τραυματισμοί στην εκπαίδευση και τις ασκήσεις. Δεν ξεχνούμε του δολοφονημένους Πεζοναύτες!
·         Αξιοπρεπείς συνθήκες υγιεινής, θέρμανση, πρόσβαση σε γιατρούς και φάρμακα.
·         Ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό. Αύξηση του μισθού των φαντάρων.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ: Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΑΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΥΠΡΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
 Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αδιαφορούν για τους Φαντάρους. Στο όνομα «της πατρίδας και του έθνους» είναι έτοιμοι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόλο και τη δύναμη του ελληνικού στρατού προς όφελος της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και σε βάρος των φαντάρων, των οικογενειών τους και συνολικά του εργαζόμενου λαού. Για την ΑΟΖ και τα πετρέλαια των Λάτση-Βαρδινογιάννη.
Παραχωρώντας το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, ενώ βιώνουμε κοινωνική καταστροφή και εργασιακό μεσαίωνα. Οι στρατιώτες πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στον πόλεμο, εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό. Υπερασπιζόμενοι τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Εμπιστευόμενοι μόνο το συλλογικό αγώνα και τα κοινά συμφέροντα και ελπίδες που έχουν τόσο μεταξύ τους, όσο και με εμάς και με όλο τον κόσμο της εργασίας.
Ότι άλλαξε, βελτιώθηκε, κερδήθηκε ήταν αποτέλεσμα αγώνων του εργαζόμενου λαού. Δε το χάρισε κανείς!
Δεν Πολεμάμε, Δεν Καταστέλλουμε για τα συμφέροντα τους!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com  diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου