Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Άκουσε τα εθνικιστικά συνθήματα το υπουργείο Εθν. Άμυνας;

Στιγμιότυπο από την παρέλαση | EUROKINISSI

Συντάκτης: efsyn.gr
Εθνικιστικά συνθήματα ακούστηκαν από δυνάμεις του στρατού, κατά τη διάρκειας της στρατιωτικής παρέλασης που έγινε στην Αθήνα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 
Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο (πηγή: Eurokinissi) τμήμα των ΟΥΚ ακούγεται να φωνάζει: «Και το όνειρο μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε». Οι άνδρες του σώματος αυτού έχουν πρωταγωνιστήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες εθνικιστικές εξάρσεις.
 Εξάλλου, τμήμα της Σχολής Ευελπίδων τραγουδά το γνωστό: «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα».


Ερώτηση: Άκουσε αυτά τα συνθήματα αυτά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας;

4 σχόλια:

  1. Και τι να τραγουδήσουνε δηλαδή, για να είσαστε ευχαριστημένοι; το < περνά περνά η μέλισσα>.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορούσατε στην παρέλαση να βγάλετε τον σκασμό όπως σας διέταξε ο ΑΓΕΝ Αποστολάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ τι ζόρι τράβας???Σου θίξαμε τα τουρκάκια??
      Πάντως το απόλυτο του τρόπου γραφής σου,δείχνει τάσεις απολυταρχισμού ναπω..? κατί σε φασισμο??Γκέμπελς και βάλε θα λεγα.
      Αντε περαστικα σου τώρα και όση χόλή και βγάζεις ο Ελληνικός Στρατός θα είναι πάντα εδώ για να σας ανεβάζει την πίεση, πάρε και κανα υπογλώσιο, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μπας και νιώσεις λίγο Ελληνας.(χλώμο το κόβω....για το Ελληνας)

      Διαγραφή
  3. Ο Β.αποστολακης είναι ουκας, παλιός εκπαιδευτής, κ πρωην δ/κτης της ΜΥΚ! Ποτε τα διέταξε αυτα ρε??? Σχεδόν όλοι οι ομάδες μαθητές του ήτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή