Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ


ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ!!! 
ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ:
ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΙ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΚΙΣΜΟΥ-ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΥ!
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης από την πρώτη στιγμή κράτησε αποστάσεις από τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν φέτος οι παρελάσεις, αλλά κυρίως για τις εκδηλώσεις μετά τις παρελάσεις. 
Μάλιστα, με ανάρτησή του στο Twitter άφησε αιχμές κατά της κας Δούρου αναφέροντας:

"Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι στο μέλλον να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα και χωρίς πολύ ταρατατζούμ". 
Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ "ταρατατζούμ".

Φυσικά το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη δεν έμεινε έτσι. Η κα Δούρου έσπευσε να απαντήσει με ένα δικό της καρφί και δικές της αιχμές κατά του κ. Παπαδημούλη 


Με ένα tweet και εκείνη απάντησε: "Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: Τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή...".

Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή...
Πάντως από την πλευρά του ο κ. Παπαδημούλης δεν απάντησε εκ νέου με αιχμές, αλλά με νέα ανάρτησή δήλωσε πως στην πρότασή του για λιγότερα έξοδα και υπερβολές εισέπραξε βολές επί προσωπικού αντί για αντίλογο. 
Με αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα κ υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί "προσωπικού".Λυπάμαι πολύ...
ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ:
 ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ!!!
ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ-ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου