Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΣΤΟ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΕΛ-ΑΘΛΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Το  ΚΕΕΜ  Σπάρτης είναι γνωστό για τη βρωμιά του, την εγκληματική αμέλεια των στελεχών που αφαιρεί ζωές φαντάρων και την αδιαφορία της διοίκησης.
Όμως οι καταγγελίες που έφτασαν στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων από φαντάρους και γονείς που το έψαξαν λίγο περισσότερο το θέμα αποδεικνύει ότι κάποιοι πονηροί έχουν οργανώσει με πολύ μεθοδικό τρόπο την οικονομική εκμετάλλευση των φαντάρων. Η μετακίνηση στην άδεια-έξοδο των φαντάρων, που θυμίζουμε αμείβονται με 8,7 ευρώ μηνιαίως, από υποχρέωση της μονάδας και του Υπουργείου Άμυνας, έχει μετατραπεί σε πηγή κέρδους. Μια άθλια μεθόδευση που κατοχυρώνεται με συμβάσεις (;) που για να αποκτήσουν υποχρεωτικό-δεσμευτικό χαρακτήρα έναντι των φαντάρων, ενεργοποιούνται οι αξιωματικοί, οι οποίοι απειλούν και τρομοκρατούν τους συναδέλφους, παραβιάζοντας φυσικά κάθε έννοια του Νόμου!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Το ΚΕΕΜ Σπάρτης και πιο σωστά οι αξιωματικοί δεν αφήνουν τους αδειούχους φαντάρους να διαλέγουν όποιο μεταφορικό μέσο θέλουν να χρησιμοποιήσουν, δηλαδή ταξί, τουριστικό λεωφορείο ή ι.χ. και τους αναγκάζουν να παίρνουν μόνο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας, αφού οι φαντάροι πληρώνουν από την τσέπη τους.
Οι διαφορές στις τιμές είναι μεγάλες και κρίνονται τρομακτικές αν αναλογιστούν την κατάσταση που βρίσκεται ο λαός μας, τις απίστευτες θυσίες στις οποίες υποβάλλεται η κάθε λαϊκή οικογένεια για να στηρίξει το στρατευμένο παιδί της κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στράτευσης.
 Εκθέτουμε μερικά παραδείγματα τιμών ώστε να καταλάβει ο καθένας τι παιχνίδι έχει στηθεί στις πλάτες των φαντάρων.
Παράδειγμα   τιμές με το ΚΤΕΛ
από
ΚΕΕΜ-Λάρισα     τιμή ανά άτομο    50 ευρώ
ΚΕΕΜ-Θεσσαλονίκη                     65 ευρώ
ΚΕΕΜ-Καβάλα                            78 ευρώ
ΚΕΕΜ-Ξάνθη                               82 ευρώ
ΚΕΕΜ-Κομοτηνή                           87 ευρώ

Τιμές με τουριστικά λεωφορεία

για Λάρισα..........................35 ευρώ
για Θεσσαλονίκη.................45 ευρώ
για Ξάνθη...........................60 ευρώ

Σχετικά με το θέμα αυτό έχουμε καταγγελίες από φαντάρους και όχι μόνο, ότι οι αξιωματικοί τους εκβιάζουν και τους λένε ότι αν δεν πάνε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ (όταν πάρουν άδεια που πληρώνουν από την τσέπη τους) θα τους κόψουν την άδεια!
Επίσης οι εξοδούχοι που βγαίνουν στην πόλη της Σπάρτης για κάποιες ώρες αναγκάζονται να πληρώσουν το εισιτήριο με επιστροφή στο ΚΤΕΛ άσχετα αν κάποιος θέλει να επιστρέψει με ταξί ή με το δικό του ιχ.

Η απορία μας είναι ποια συμφέροντα εξυπηρετούν οι αξιωματικοί;
Τα συμφέροντα του φαντάρου ή τα συμφέροντα του ιδιωτικού  ΚΤΕΛ;
Γιατί ο Στρατός συμβάλλει στη δημιουργία ιδιωτικών μονοπωλίων –όπως συμβαίνει και με το Ιδιωτικό ΚΨΜ στη Θήβα που ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχονταν προεκλογικά να κλείσει, τώρα το διατηρεί- που εκμεταλλεύονται με τον πιο άγριο τρόπο τους στρατευμένους;
Ο ΑΓΕΣ Τελλίδης που έδωσε τη δική του υπόσχεση στο προσωπικό με την ανάληψη των καθηκόντων του είναι αποφασισμένος να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Στρατευμένων;
Το Υπουργείο Άμυνας του Πάνου Καμμένου θα συνεχίσει να ανέχεται όλα αυτά;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  Diktiospartakos.blogspot.com  

1 σχόλιο:

  1. Να καταργήσει η ψευτοαριστερή κυβέρνηση τον φασίστικο θεσμό της υποχρεωτικής στράτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή