Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"-49χρονος απόστρατος έκλεβε καύσιμα της Πολεμικής Αεροπορίας!

Image

Κλέβουν μωρέ και οι φρουροί της πατρίδας; 
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;
Ένας 49χρονος απόστρατος έκλεβε κάυσιμα απο αγωγό καυσιμων της Πολεμικής Αεροπορίας που περνούσε απο το οικόπεδο του. 
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr ο 49χρονος απόστρατος μάλιστα δεν άφηνε τους πρώην συναδέλφους του να κάνουν έλεγχο στο τμήμα του αγωγού που περνούσε από το οικόπεδο του. 
Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Θηβών και της ΠΑ διαπιστώθηκε ότι αντλούσε και μετάγγιζε καύσιμα αφού είχε τρυπήσει τον αγωγό. Τα καύσιμα όπως αναφέρει το lamiareport με πρόσμιξη κοινού πετρελαίου, μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε λέβητες και κινητήρες πετρελαίου diesel. 
Η Πολεμική αεροπορία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την κλοπή καυσίμων: 
Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), μετά τη διαπίστωση απώλειας καυσίμου από το σύστημα αγωγού καυσίμων, προχώρησε στη διερεύνηση της υπόθεσης από τα αρμόδια όργανά της. Κατά τη διερεύνηση επιβεβαιώθηκε διαρροή καυσίμου στην περιοχή της Θήβας, η οποία εντοπίστηκε σε σημείο του αγωγού εντός ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Κατά τις εργασίες αποκάλυψης του αγωγού για την επισκευή της βλάβης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη μη προβλεπόμενης διάταξης αφαίρεσης καυσίμου. Κατόπιν αυτού, η ΠΑ ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, στο οποίο παρείχε όλα τα μέχρι τότε γνωστά στοιχεία, για περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης, λόγω αρμοδιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου