Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Το Πρώτο Θέμα στοχοποιεί τους μάρτυρες κατηγορίας της Χ.Α

δδδδδδδδδ-copy_0Πλήρη λίστα με το ονόματα των μαρτύρων κατηγορίας της ναζιστικής οργάνωσης Χ.Α δημοσίευσε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα του Θέμου Αναστασιάδη. Γνωστή για τη στήριξη που παρείχε και στο παρελθόν στο ναζισμό, μέσω στημένων ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή, η εφημερίδα προσφέρει τους μάρτυρες βορά στα τάγματα εφόδου που από το πρώι της Δευτέρας πραγματοποιούν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον όσων τολμούν να στραφούν εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του στενού συνεργάτη του Θέμου Αναστασιάδη και χορηγού του Πρώτου Θέματος, Αναστάσιου Πάλλη, είχαν βρεθεί σημαίες και σύμβολα της ναζιστικής Γερμανίας.
protothema
Α.Χ

Ανανέωση: Ύστερα από αντιδράσεις το Πρώτο Θέμα κατέβασε τη σχετική σελίδα χωρίς να κάνει καμία ανακοίνωση.http://info-war.gr/2015/04/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B5/

3 σχόλια:

  1. Πού το είδατε να κατεβαίνει; Ενεργό είναι http://www.protothema.gr/greece/article/469152/deite-edo-ton-katalogo-me-olous-tous-martures-sti-diki-tis-hrusis-augis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, χωρίς να είμαστε "κυβερνητική", θεωρούμαι ότι "Ασυνείδητα" σπονζάρεται την φράση του Σαμαρά για "Αριστερή παρένθεση" ! Διότι τουλάχιστόν λέχθηκε από επίσημες κυβερνητικές πηγές η φράση "έχουμαι την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία"! Τί περιμένεται την ... επανάσταση ; Σχεδόν 200 χρόνια η Χώρα μας είτανε υπό ΚΑΤΟΧΗ, (υλική και πνευματική), γιαυτό ΚΑΘΗΛΩΘΕΙΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ! Τί περιμένεται ; "ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ; Αυτό το σύνθημα του Κινήματος το .. είδαμε ! Μάλιστα μπορεί και εσείς (συγνώμη αλλά) να το υποστηρίξαται ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ! Εμείς έχουμαι μια αίσθηση εμπιστοσύνης, έχουμε κάππποια ενόραση σε καθαρή κοινωνικοπολιτική βάση με το επιστημονικό πρίσμα ! Οι πρώτοι που θα τους μουντζόσουν, οι πρώτοι που θα τους ρίξουν μούντζα θα είμαστε Εμείς, όχι .. Εσείς ! ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ, στους δημοκρατικούς χώρους ΜΑΣ, να υπάρχει επίμονα σε μια Εθνική, Απελευθερωτική Λαική κατεύθυνση, ΟΧΙ της εξίσωσεις με το σαθρό σύστημα που μας κυβερνούσε, ΝΑΙ, σχεδόν 200 ! Και ας το ξέρεται και γνωρίζεται και εσείς, και οι κυβέρνηση, είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ! ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! Και δεν είναι ... λόγια ! Δεν είναι συνθήματα ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΑ που, ΝΑΙ, ΜΑΣ κυβερνούσε σχεδόν 200 χρόνια (επανάληψη), ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΘΡΟΙ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΔΗΣ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ... για ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ... ΛΟΓΟΥΣ !!! Παράδειγμα ; Μικρασιατική καταστροφή του 1922, μετά την συμμετοχή μας μαζί με Αγγλους, Αμερικανούς, Γάλλους, Γερμανούς στον Κριμαικό πόλεμο ενάντια στο "ξεκίνημα" της Σοβιετικής Ενωσης (ΕΣΣΔ) !! Και όπως λέει το τραγούδι "μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει του προδομένου ο πόνος της καρδιάς" ! ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ! (βλ. 1974 Κύπρος, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ του 1967, ΕΠΙΣΗΜΑ ... ΣΥΓΝΩΜΗ ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ !) Και ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ... απὀλυτη η ἀποψη ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ... ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ;

      Διαγραφή