Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Γουατεμάλα: Χιλιάδες συμμετείχαν σε διαμαρτυρία εναντίον της κυβερνητικής διαφθοράς και ατιμωρησίας

Guatemala: Thousands Protest Government Corruption and Impunity

Thousands participated in a peaceful demonstration in Guatemala on Saturday April 25 at 3pm in ...
Γουατεμάλα: Χιλιάδες διαμαρτυρίας κυβερνητική διαφθορά και ατιμωρησία χιλιάδες συμμετείχαν σε μια ειρηνική διαδήλωση στη Γουατεμάλα στις Σάββατο 25 Απριλίου στις 3 μ.μ. στην πρωτεύουσα να απαιτήσουμε την παραίτηση του Προέδρου Otto Pérez Molina και αντιπρόεδρος Roxana Baldetti, και την επιστροφή εκατομμυρίων κλαπεί από τα εθνικά ταμεία.

Πιο - http://revolution-news.com/guatemala-thousands-protest-gov…/ οι γενικοί γραμματείς καταθέσει μήνυση εναντίον Molina Pérez Otto Πρόεδρος και αντιπρόεδρος Roxana Baldetti, μετά της Διεθνούς Επιτροπής κατά της ατιμωρησίας στη Γουατεμάλα (CICIG) και το Υπουργείο Δημόσιας αποσυναρμολογηθεί ένα δίκτυο τελωνειακές απάτες και το λαθρεμπόριο που λειτουργούν στην εποπτεία της φορολογικής διοίκησης (SAT).

Το Υπουργείο δημόσιας τάξης και της CICIG (Διεθνούς Επιτροπής κατά της ατιμωρησίας στη Γουατεμάλα) αποκάλυψε ένα εγκληµατικό δίκτυο γνωστό ως "The Line", που είχε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ή να καταργήσετε τη φορολογική διοίκηση επιθεωρητές, να χρεώνουν προμήθειες έως το 30% της αξίας του φόρου στους εισαγωγείς και νομιμοφανών τουλάχιστον $ 2,500,000 quetzales ανά εβδομάδα. Το δίκτυο οδηγήθηκε από Juan Carlos Monzon, πρώην ιδιαίτερος γραμματέας του Baldetti, οι οποίοι επί του παρόντος είναι φυγόδικος από.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου