Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;

Κάλεσμα Συμμετοχής στην Άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015″

MAK-banner_2014
Μακεδονομάχος 2015
Χρόνος Διεξαγωγής
Η Κατάταξη θα αρχίσει από το βράδυ της Πέμπτης 23/4/2015.
Η Πρώτη ομάδα θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 24/04/2015 ενώ η τελευταία θα ξεκινήσει στις 06:00 του Σαββάτου 25/4/2015.
Η Άσκηση θα τελειώσει το πρωί της Κυριακής 26/4/2015 , θα ακολουθήσει απονομή και δεξίωση.
Από την στιγμή που καταταγείτε θεωρείστε εαυτόν επιστρατευμένο και ακολουθείτε πιστά τους στρατιωτικούς κανονισμούς.
Πρόσβαση στην Σταυρούπολη.
Με Αυτοκίνητο μέσω α) Εγνατία – Κόμβος Αμφίπολης – Ροδολίβος – Πρώτη – Δράμα – Νικηφόρος -Παρανέστι – Σταυρούπολη (208km 03h05m)
β) Εγνατία – Καβάλα – Ξάνθη(Δυτική ή και Ανατολική έξοδος) – Σταυρούπολη (243km 02h45m)
Με ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη έχει 9 Δρομολόγια τη μέρα για Ξάνθη – και από Ξάνθη για Σταυρούπολη Τοπικά.
http://www.ktelxanthis.gr/info.html
Με Τραίνο από Θεσσαλονίκη δυο δρομολόγια κάθε μέρα και χρόνο δρομολογίου 04h04m
http://tickets.trainose.gr/dromologia/
Προσοχή Όλοι οι  συμμετέχοντες ( οργανωτική και ασκούμενοι) πρέπει να έχουν μαζί τους τρόφιμα για τον όλο τον χρόνο της άσκησης (48ώρες).
Γενικές οδηγίες-παραινέσεις
Η άσκηση θα διαρκέσει 24 ώρες οπότε η χρήση φακών ΄΄κόκκινου΄΄ χρώματος  είναι απολύτως αναγκαία για όλη την ομάδα , μόνο σε περίπτωση εμπλοκής επιτρέπεται η χρήση φακού ΄΄λευκού΄΄ χρώματος .
Το παράθυρο εκκίνησης είναι από το πρωί της Παρασκευής 24/04/15 μέχρι τις 06:00 του Σαββάτου 25/04/15.
Υποχρεωτικά όλες οι ομάδες θα πρέπει να έχουν τερματίσει στις 08:00 της Κυριακής 26/04/15 έτσι ώστε να γίνουν οι προετοιμασίες για την απονομή.

Οι 24 ώρες για την ολοκλήρωση της άσκησης  είναι δεσμευτικές.
Ενημερώστε μας πότε υπολογίζετε την άφιξη σας στον χώρο της άσκησης , όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο και για σας αλλά και για την διοργάνωση.
Συνάδελφοι  Έφεδροι αξιωματικοί , υπαξιωματικοί , οπλίτες , η άσκηση αυτή γίνεται για  την εκπαίδευση και συντήρηση όλων μας αλλά και ως αξιολόγηση του κατά πόσο είμαστε ικανοί να ανταπεξέλθουμε σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης, αξιολόγηση από εμάς τους ίδιους αλλά και από τον ΕΣ του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε όλοι μας και αν ποτέ χρειαστεί θα πρέπει να σπεύσουμε και να πυκνώσουμε τις τάξεις.
Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους Έλληνες .
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!
Αίτηση συμμετοχής
πηγή: lefed.gr

3 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λέτε μία κουβέντα για την ισλαμοτρομοκρατία που ασκεί το τούρκικο προξενειο στην μειονότητα;;;;;;;;;;;
    και μιλάτε μόνο για τους εγχώριους φασίστες....
    Η σιώπη σας είναι εκωφαντική, αλλά και απάντηση των προθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τοποθέτηση σου είναι άδικη -δε διαβάζεις τις ανακοινώσεις μας, προβοκατόρικη-για ποια ισλαμοτρομοκρατία μιλάς, το προξενείο ασκεί άλλο ρόλο και φυσικά εξυπηρετεί άλλους σκοπούς: αμαυρώνεις, πετάς λάσπη και υπερασπίζεσαι μια επικίνδυνη κατασταλτική κρατική πολιτική γιατί οι φασιστικές λέσχες εφέδρων ανήκουν στο Υπουργείο Άμυνας.

      Διαγραφή
  2. Ποιος είναι, πιστεύεις ο ρόλος και τι σκοπους νομίζεις ότι εξυπερετεί το τούρκικο προξενείο στη θράκη;. Γιατι ετσι οπως το θέτεις, θέλω να πιστεύω, ότι αγνοείς πολλα απο όσα συμβαινούν καθημερινά εδω στη Θράκη.
    Πέρα απο κομματικούς και πολιτικους ενδοιασμούς, βάζοντας στην άκρη την όποια ιδεολογική τοποθέτηση και παρατηρόντας αντικειμενικά την τακτική του προξενείου και αυτα που βιώνει εξαιτίας της όλος ο πλυθυσμός της Θράκης, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μία συντονισμένη προσπάθεια κοσοβοποίησης της περιοχής, γιατί αυτοι οι τύποι σπέρνουν το μίσος, τον θρησκευτικό φανατισμο, χρησιμοποιόντας τακτικές προπαγάνδας και εκφοβισμού της μειονότητας ,ίδιως στους Πόμακους.
    Όλα αυτά αποτελούν εχθρικές ενέργειες εναντίον της χώρας μας, με την ένοχη σιωπή όλων των κομμάτων για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. Και όταν όλοι μας , θέλω να πιστευώ, έχουμε ως σκόπο το κάλο αυτής της χώρας και όλων των πολιτών της, δεν κάνουμε κάτι, έιμαστε το ίδιο συνένοχοι.Το ίδιο και με το παραπάνω ισχύει και για εσάς άφου κάτι μπορείτε να κάνεται καθόσον έχεται τα μέσα να αναδυκνέιεται τέτοια θέματα μέσα απο αυτήν ,έστω, την σελίδα. Τέλικά μόνο αυτές οι οργανώσεις ύψωνουν φώνη και ανάστημα έναντι στη μαύρη πολιτική και στους πράκτορες του ανα χωριό, του προξενείου.
    Οσο αντιμιλιταριστής και να είσαι δεν μπορείς να μην τα βλέπεις αυτά, απαραίτητη προϋπόθεση όμως όπως είπα είναι η επιδίωξη του κοινού καλού για αυτή την χώρα που ζούμε όλοι μας.
    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είμαι ούτε απόστρατος όυτε έχω καμία σχέση με τις οργανώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή