Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ

Έντεκα παιδιά νεκρά στο Αφγανιστάν από βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ
Είναι αυτοί, οι Αμερικανοί Πεζοναύτες, Μισθοφόροι εγκληματίες της Νέας και της Παλιάς Τάξης Πραγμάτων.
Ποτάμια το αίμα που έχυσαν και χύνουν.
Σε κάθε γωνιά του πλανήτη που πρέπει να επιβληθούν τα αμερικανικά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Τα εγκλήματα τους αμέτρητα.
Κυρίως κατά αμάχων: απροστάτευτων γυναικών, ηλικιωμένων, παιδιών.
Σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Βιετνάμ, Αφρική, Λατινική Αμερική, Βαλκάνια...  
Μάλιστα για να συγκαλύψουν τα ατελείωτα φονικά ανακάλυψαν τον χυδαίο όρο "παράπλευρες απώλειες"!  
Όμως τα τελευταία χρόνια το ελληνικό κατεστημένο έχει επιλέξει την ακόμη μεγαλύτερη συμβολή του στους Πολέμους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Έχει αυξήσει λοιπόν κατακόρυφα και τις ασκήσεις με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το κράτος φονιά Ισραήλ.
Αμέτρητες οι παρουσίες τμημάτων και μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές στο εξωτερικό και διεθνείς ασκήσεις εκτός συνόρων.
Επιπλέον, στην Ελλάδα των Μνημονίων, της Χρεοκοπίας και της βάρβαρης επίθεσης της αστικής πολιτικής κατά του εργαζόμενου λαού το συμβόλαιο των 500 εκατ. δολ για τον εκσυγχρονισμό των αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών ORION φαίνεται ότι αποτελεί την έναρξη ενός νέου γύρου παράλογων εξοπλισμών. Πολλά δε από αυτά τα συμβόλαια θα κατευθυνθούν σε αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες, για την προμήθεια νέων οπλικών συστημάτων ή για την αποδοχή μεταχειρισμένων.
Για να γίνουν όμως όλα αυτά πράξη απαιτείται η"εθνική συμφωνία" ή τουλάχιστον η ανοχή του εργαζόμενου λαού μας.
Πρέπει λοιπόν να καμφθούν τα αντιαμερικανικά, αντιπολεμικά και αντιμιλιταριστικά αισθήματα του λαού μας.
Η καθεστωτική προπαγάνδα πλέον θέλει "τους Αμερικανούς Φίλους μας".
Αυτά δήλωσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και ηγέτης των ακροδεξιών ΑΝΕΛ στο ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Αυτό προωθεί η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Και θα το κάνουν εκμεταλλευόμενοι τα μεγαλύτερα θύματα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού: τα παιδιά.
Έστησαν λοιπόν μια βρώμικη προπαγανδιστική φιέστα στις πλάτες των παιδιών που απολαμβάνουν τη φροντίδα του "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"!
Και όπως ομολογούν οι ίδιοι στο κόλπο ήταν όλοι μέσα: η ελληνική κυβέρνηση, η αμερικανική πρεσβεία, οι Πεζοναύτες των ΗΠΑ και οι ακροδεξιοί Έλληνες μιλιταριστές.
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πεζοναυτών ανέλαβε την πρωτοβουλία και αυτό που προέκυψε ήταν πολύ σημαντικό.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:
“Την Μ. Τετάρτη, δεν βρέθηκε απλά, ένας Σύλλογος Εφέδρων για μια αγαθοεργία αλλά ένα σύνολο πεζοναυτών, εφέδρων, και εν ενεργεία, από Ελλάδα και ΗΠΑ οι οποίοι φόρεσαν την καλύτερη τους εμφάνιση, και το πιο ωραίο τους χαμόγελο για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά.
Σίγουρα, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό εάν, πρώτα και πάνω από όλα δεν είχε δοθεί η έγκριση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ή τις αρχές της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των Ενόπλων Δυνάμεων προς τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Πως είναι όμως δυνατόν να πει κάποιος “όχι” σε μία τέτοια πρωτοβουλία, η οποία, πέραν του κοινωνικού της έργου, προβάλει με τον καλύτερο τρόπο, τη φιλία και τη συνεργασία των Πεζοναυτών όχι μόνο στο πεδίο των ασκήσεων, αλλά και σε δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς στους συνανθρώπους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος, και θρησκεύματος. Είναι συγκινητική η ταχύτητα με την οποία Ελληνικές και Ξένες Αρχές κινήθηκαν για να μας επιτρέψουν να παρουσιάσουμε αυτή την ωραία εικόνα, και τους ευχαριστούμε για αυτό".
Εμείς λέμε όχι στον εθνικισμό και το μιλιταρισμό. 
Να επιστρέψουν τώρα όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται στο εξωτερικό, να σταματήσουν οι ασκήσεις, να κλείσουν οι βάσεις και να σταματήσουν οι διευκολύνσεις στους βάρβαρους πολέμους τους.
Να φύγει τώρα η χώρα μας από ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και να διαλυθούν οι ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες για την ανατροπή της αντεργατικής και φιλοπόλεμης πολιτικής, για το μπλοκάρισμα των εξοπλισμών και της μηχανής του πολέμου. 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: άραγε οι επικεφαλής του "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" τι έχουν να πουν για τα παιδάκια από την Αφρική, την Παλαιστίνη, την Συρία και όλα τα υπόλοιπα που είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται από την πολιτική των ΗΠΑ και των Συμμάχων τους, που θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο και κομματιάζονται στο Τείχος του Αίσχους στον Έβρο;
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ              

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η Δημοκρατία που επικαλείσται ; Σβήνετε τώρα και τα σχόλια που δεν σας εξυπηρετούν ; Συγχαρητήρια λοιπόν, αλλά μάλλον ο Σπάρτακος θα έπεφτε ανάσκελα από τα γέλια. Απλά θέλω να ρωτήσω εσείς ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετείται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι τσάτσος της αμερικανικής πρεσβείας, εμείς εξυπηρετούμε συμφέροντα;

      Διαγραφή