Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΤΑΚΟ

Η ανάρτηση του onalert.gr "Περιμένουν Τσίπρα στο Γουδή για να σουβλίσει "χακί κατσίκια" με τον Καμμένο" http://www.onalert.gr/stories/perimenoun-tsipra-sto-goudi/41863
θεωρούμε ότι αποκαλύπτει τα αισθήματα του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ.
Όχι μόνο οργάνωσε μια ακόμη μιλιταριστική παράσταση, με έντονο χρώμα εθνικοφροσύνης, τη μέρα του Πάσχα, με δωρεάν εργατικό δυναμικό τους φαντάρους και ντεκόρ του πατερναλισμού-ντεγκολισμού του τους πιο άγρια χτυπημένους συνανθρώπους μας από τα Μνημόνια και την άγρια ταξική πολιτική, που και ο ίδιος υπηρετεί.
Αλλά απαιτεί να δώσει σε όλα αυτά και άρωμα Αριστεράς, απαιτώντας την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 
Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η προκλητική εξαγγελία εκσυγχρονισμού πολεμικών αεροσκαφών, που χάρισε στην αμερικανική πολεμική βιομηχανία και στους Έλληνες εργολάβους συμβόλαιο 500 εκατ. δολαρίων, συνοδεύτηκε από τη δημοσιοποίηση από τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο της αντίστοιχης απόφασης του ΚΥΣΕΑ των Σαμαρά-Βενιζέλου, αποδεικνύοντας την ομοιότητα της αστικής πολιτικής που εφάρμοζαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εφαρμόζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
Εντύπωση όμως προκάλεσε, καθώς αποκάλυψε τη δύσκολη πολιτική θέση του Π.Καμμένου, ο οποίος δεχόταν όλα τα βέλη της κριτικής για την παράλογη αυτή απόφαση -όταν βεβαίως το κόστος του νόμου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση υπολογίζεται σε 200 εκατ. ευρώ- η δημόσια τοποθέτηση των Ήσυχου-Τόσκα.
Είναι η πρώτη φορά που απαιτείται από τον Αναπληρωτή Υπουργό και τον Υφυπουργό να κάνουν δημόσια δήλωση υποστήριξης μιας υπουργικής απόφασης, που επίσης φέρει τις υπογραφές του ΚΥΣΕΑ, δηλαδή των Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένου!
Όλα αυτά δείχνουν αφενός ότι το αγέρωχο πολιτικό προφίλ που οικοδομεί ο Π.Καμμένος είναι βουτηγμένο στην ανασφάλεια και κυρίως, ότι στις στρατηγικές επιλογές της άρχουσας τάξης προσφέρουν στήριξη όλα τα κόμματα εξουσίας και όλες οι κυβερνήσεις.
Περιμένουμε επομένως αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει θετικά  στο Γλέντι Εθνικοφροσύνης που στήθηκε στο Πάρκο Στρατού!       
 Να θυμίσουμε ότι από το 2010 έχει ληφθεί απόφαση για λόγους οικονομίας αλλά και μη καταπόνησης των στρατιωτών-μόνιμου προσωπικού ο εορτασμός την Κυριακή του Πάσχα στις μονάδες να μην γίνεται με οβελίες σε παράταξη και πολλούς προσκεκλημένους!
Άρα, το Υπουργείο Άμυνας λέει ψέματα όταν υποστηρίζει ότι «αντί του παραδοσιακού εορτασμού του Πάσχα σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες αποφασίστηκε φέτος να διατεθούν τα χρήματα για να οργανωθεί  η Γιορτή στο Άλσος Στρατού».
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος έχουν συγκεκριμένες προτεραιότητες. Επιδιώκουν να κάνουν πράξη αυτό που οραματίζεται κάθε αντιδραστική και συντηρητική διακυβέρνηση, τη συναδέλφωση Στρατού-Κοινωνίας, επιδιώκοντας να επιβάλλουν «εθνική ενότητα», συμφιλίωση του θύτη και του θύματος της αστικής πολιτικής, καθώς απαιτούν νέες θυσίες από τον κόσμο της εργασίας. 
Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιάνει το νήμα της αστικής πολιτικής και προχωρά σε μια πολύ πιο συστηματική και συγκροτημένη εκμετάλλευση της παραμέτρου «έθνους», με πρώτη καταγραφή τα συλλαλητήρια ενίσχυσης «της εθνικής διαπραγμάτευσης». 
Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου, το οποίο προβλέπει την έξαρση του εθνικισμού και μιλιταρισμού με την ενορχήστρωση του Υπουργείου Άμυνας και όχι μόνο.
Γιατί το αστικό κατεστημένο γνωρίζει ότι απαιτείται  η υποταγή του κόσμου της εργασίας και η «εθνική συστράτευση στις νέες «Μεγάλες Αστικές Ιδέες».
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν την καθημερινή συνδικαλιστική πάλη και την συλλογική προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Με κίνημα μαζικό, μέσα και έξω από τον Στρατό, η νεολαία και ο κόσμος της εργασίας πρέπει να μπλοκάρει τους εξοπλισμούς, τον πόλεμο και τον εθνικισμό, το μιλιταρισμό και το φασισμό. Παλεύοντας για την ανατροπή της σκληρής ταξικής και μνημονιακής πολιτικής, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com  

3 σχόλια:

  1. Συγνλώμη, αλλά σκεφθήκαται καθόλου ότι μπορείται να κάνεται λάθος εξισώνοντας τα όλα ;, Οπως π.χ. τό μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, άρα το μπουζούκι είναι ... αστυνόμος, και ο αστυνόμος ... μπουζούκι ! Και σε προέκταση, επειδή η λέξη ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ είναι ΑΣΤΥ και ΝΟΜΟΣ, θα σήμαινε ότι η πόλη και οι πολίτες είναι ... μπουζούκια ; Και ο νόμος επίσης ; (εδώ που τα λέμαι έχουμε νόμους μπουζούκια βλ. Παπακωνσταντίνου κ.α. !) Αλλά γιατί προσβάλλλλλουμε το μπουζούκι ; Αυτό το μουσικό όργανο, είναι όργανο των Αγγέλων !!

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (... και Θρησκευτικά και Κοινωνικά και Ελληνικά και Εθνικά) !!!

    (από έναν φίλο που ξέρει καλύτερα την ιστορία και την ουσία του Σπάρτακου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μπορούμε να παρακολουθήσουμε ούτε το σκεπτικό σου, ούτε την ορθογραφία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ Ανώνυμος11 Απριλίου 2015 - 10:22 μ.μ.
    Δε μπορούμε να παρακολουθήσουμε ούτε το σκεπτικό σου, ούτε την ορθογραφία σου...
    -------------------------------------------------------------
    Απάντηση: Φίλε έχεις .. δίκιο !! Θα σου απαντήσω εν ευθέτω ! Θα σου χρωστάω μια απάντηση ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή