Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΔΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες φανταρωνΣυνάδελφοι φαντάροι που συμμετείχαν σε γκρουπ αδειών για το Πάσχα και επέστρεφαν στις μονάδες τους επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δηλώνοντας οικονομική αδυναμία να αντεπεξέλθουν στο αυτό σοβαρό κόστος.
Σε μια μάλιστα περίπτωση, φαντάροι που υπηρετούν στις Φέρες Έβρου και έπρεπε να ταξιδεύσουν από την Αθήνα, επικοινώνησαν με το Φρουραρχείο και ο Λοχαγός αρνήθηκε να καλύψει το έξοδο δηλώνοντας αναρμόδιος.
Και σε αυτή την περίπτωση έρχεται ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναφοράς των καταστάσεων επιβίβασης-δωρεάν εισιτηρίων που χορηγούνταν στις άδειες των φαντάρων που υπηρετούσαν στις πιο απόμακρες μονάδες της παραμεθορίου.

Οι συνάδελφοι φαντάροι μιλούν οργισμένα για τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ που τους φόρτωσαν το κόστος μετακίνησης καταργώντας τις καταστάσεις επιβίβασης, αλλά δηλώνουν εξαπατημένοι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας. Και αυτό γιατί προεκλογικά κατέκριναν τους υπουργούς Παναγιωτόπουλο-Αβραμόπουλο και έκαναν δηλώσεις-ερωτήσεις στη Βουλή για την αδικία αυτή, την οποία όμως συνεχίζουν.
Το χειρότερο είναι ότι οι φαντάροι εκτιμούν ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα προβλήματα, τους αγνοεί και ενδιαφέρεται μόνο για τις ψήφους των στρατιωτικών. 
Γιατί δεν είναι δυνατόν να χορηγεί ο ΥΕΘΑ Π,Καμμένος 20 εκατ. ευρώ επιδόματα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς, αλλά να αρνείται να καταβάλλει το κόστος των 5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για τις καταστάσεις επιβίβασης.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του Φαντάρου με Στολή και να μην φορτωθούν το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης. 
Να πηγαίνουν στα Φρουραρχεία απαιτώντας την κάλυψη του κόστους μετακίνησης τους και να μην φεύγουν από εκεί δηλώνοντας αδυναμία. Επίσης, να ενημερώνουν τις διοικήσεις των μονάδων τους απαιτώντας την κάλυψη του εξόδου.
Το πρόβλημα είναι πολιτικό και απαιτεί την άμεση παρέμβαση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου. 
Ο οποίος ξοδεύει (1) εκατομμύριο ευρώ για εθνικιστικές και μιλιταριστικές φιέστες...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com        

3 σχόλια:

  1. Ας πιούνε 2 ποτα λιγότερα στην άδεια. Δεν θα παθουν τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου...

      Διαγραφή
    2. Για να φύγουν είχανε χρήματα....μάλον τα "παιδία" δεν θα ήθελαν να αποχωριστούν τη μαμά τους και ψάχνανε για δικαιολογίες, εφόσον βέβαια το συμβάν είναι πραγματικό ή ήτανε στημενο....

      Διαγραφή