Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

ImageΣτην Σάμο 250 μετανάστες έβαλαν φωτιά και καίνε το κέντρο υποδοχής  στο Βαθύ  διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβιώσής τους! 
Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρακολουθούν από απόσταση την “εξέγερση” των μεταναστών.
Είναι ένα ακόμη επεισόδιο του πολέμου κατά των μεταναστών που διεξάγει η αστική Ελλάδα, που επί πληρωμή έχει αναλάβει να υπερασπιστεί την Ευρώπη Φρούριο.
Μια Ευρώπη που συνέβαλε στην έκρηξη των εμφυλίων, εκμεταλλεύεται τους λαούς κατακλέβοντας τις πηγές πλούτου και την υπεραξία που παράγουν οι εργαζόμενοι, που ενίοτε εκστρατεύει με το ΝΑΤΟ ή με διάφορες φονικές Συμμαχίες Προθύμων Ιμπεριαλιστών.
Και όταν οι απελπισμένοι μετανάστες αναζητήσουν σωτηρία ή ένα καλύτερο μέλλον, ορθώνει Τείχη του Αίσχους, τους πνίγει στη Μεσόγειο-Αιγαίο ή τους κομματιάζει στον Έβρο.
Ο αστικός κόσμος στην Ελλάδα, που συμμετέχει σε όλα τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, πρωταγωνιστεί και στον πόλεμο κατά των μεταναστών, προσβάλλοντας τον λαό μας με τα τείχη του Έβρου, τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, τις επιχειρήσεις σκούπας, τις παράνομες κρατήσεις μεταναστών, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες προσφύγων. 
Μια επίδειξη κρατικού αυταρχισμού και κυνισμού, που συχνά γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των κατασταλτικών μηχανισμών με τα Τάγματα Θανάτου των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.
Νίκη λοιπόν στους εξεγερμένους μετανάστες. Αναγνώριση τώρα όλων των δικαιωμάτων.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου