Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

H δικτατορία των χαζοχαρούμενων

Η νέα τραγωδία στα Ιταλικά παράλια, που έρχεται λίγο μετά τα ξενοφοβικά παραληρήματα του τιτάνα της υποκριτικής αλλά και της πολιτικής σκέψης, Κίτσου Ορφανού, συνθέτει τέλεια το σκηνικό μιας μοντέρνας Πομπηίας. Όπου όχι μόνο όλοι διασκεδάζουν αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω τους, αλλά επιπλέον κυβερνάει η δικτατορία του χαζοχαρούμενου. Όπου όποιος δώσει ένα χέρι βοήθειας είναι δαχτυλοδεικτούμενος και πολύ φοβάμαι πως, στο μακρινό ή κοντινό μέλλον, δε θα είναι αυτή η μόνη συνέπεια.

Από κοντά κι ο φασισμός του ηλίθιου, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του ανθρώπου που στα 45 του είναι υπερήφανος για δυο πράγματα μόνο: για το πτυχίο του Χάρβαρντ και τον ανένδοτο αγώνα του για την απόλυση μερικών χιλιάδων εργαζομένων, ο οποίος προχθές δήλωσε πως δε δικαιολογείται από τη γενικότερη κατάσταση τέτοιο μεταναστευτικό ρεύμα και σήμερα είδαμε στις ειδήσεις μωρά να σώζονται μετά από βομβαρδισμό, με χημικά, χωριού στη Συρία.
Χαζοχαρούμενοι φασίστες, ετοιμάζουν μεθοδικά τις στρατιές των χαζοχαρούμενων ταλιμπάν, που θα βγαίνουν παγανιά, θα βάζουν πολύχρωμα καλαμάκια στα ποτά μας, θα μας κάνουν τατουάζ χαμόγελα και θα μας κρεμάνε επιγραφές, «είμαι τεντυμπόις, σκέφτομαι».http://www.provo.gr/h-diaktoria-twn-xazoxaroumenwn/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου