Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

O ΑΓΕΕΘΑ «ΑΝΗΣΥΧΕΙ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ!

Σε παράλληλο σύμπαν βρίσκεται δυστυχώς το Υπουργείο Άμυνας και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος.
Συνάδελφοι φαντάροι που συμμετείχαν σε γκρουπ αδειών για το Πάσχα και επέστρεφαν στις μονάδες τους επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δηλώνοντας οικονομική αδυναμία να αντεπεξέλθουν στο αυτό σοβαρό κόστος. Σε μια μάλιστα περίπτωση, φαντάροι που υπηρετούν στις Φέρες Έβρου και έπρεπε να ταξιδεύσουν από την Αθήνα, επικοινώνησαν με το Φρουραρχείο και ο Λοχαγός αρνήθηκε να καλύψει το έξοδο δηλώνοντας αναρμόδιος.
Είναι οι ίδιοι φαντάροι που πεθαίνουν από πνευμονία εξαιτίας της εγκληματικής αδιαφορίας των στρατιωτικών και των ελλείψεων εξαιτίας της πολιτικής περικοπών του Υπουργείου Άμυνας, ενώ συχνότατες είναι πλέον οι καταγγελίες τους ότι στερούνται κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στράτευσης ακόμη και τα πιο βασικά αγαθά: φαγητό-νερό-υγιεινή-φάρμακα!

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αλλού… Είναι κολλημένη με τα παράσημα και τις στολές.
Αφού άλλαξε τις στολές της Στρατονομίας και των αγημάτων, τώρα ετοιμάζει στολές παραλλαγής και για το Πολεμικό Ναυτικό.  Ήδη παραγγέλθηκε ένα τόπι ύφασμα που κόστισε περίπου 4000 ευρώ για να βγουν τα πρώτα δείγματα. Το αποτέλεσμα δεν άρεσε και πάμε σ΄ άλλη… απόχρωση.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το ύφασμα είναι κινέζικο, ο προμηθευτής από την επαρχία και τα δείγματα φτιάχτηκαν στον ΠΟΝ. Οι στολές παραλλαγής ΠΝ προορίζονται κυρίως για τα αγήματα ασφαλείας τα οποία επιχειρούν στα πολεμικά πλοία. Αλλά σε τι θα εξυπηρετήσει η παραλλαγή στη θάλασσα είναι ένα ερώτημα.
Κάποιος φυσικά θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει όλα αυτά περιττές σπατάλες. Όμως να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο, τον αγαπημένο Αρχηγό όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων, που από το φθινόπωρο και για (3) χρόνια θα τον πληρώσουμε σχεδόν 500000 ευρώ για να κάνει τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
diktiospartakos.blogspot.com     

9 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΕΙΣ ! ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;; ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .... και ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ... ΚΕΝΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ... ΑΝΙΔΕΟΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΑΞΙΩΜΑ !! Στο χωριό μου λέγουν:Κόψε Φάτσα και βγάλε συμπέρασμα ! ΓΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ... ΦΩΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ;; (χα χα χα χου χου χου !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ............Α ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ Ανώνυμος16 Απριλίου 2015 - 12:32 π.μ. !!!

    ΝΑΙ Φιλαράκο ! ΕΥΤΗΧΟΩΣ !!! Για ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΙ .... ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .... ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ;;; !!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΑΙ: ΚΩΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!! Και ας αφήσουμαι ΤΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ! ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΛΗ, και αλλο ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ !!! Η "ΣΤΟΛΗ" ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΑΡΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!! Το ΝΤΑΗΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ !!! Και Εσύ ΕΙΣΑΙ σύν τοις αλλοις και ... ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δικιά σου είναι καλύτερη δηλαδή?
      (Ερώτηση κανω? Μπορεί και να είναι..)
      Αν είναι σαν την ορθογραφία σου όμως, υπάρχει πρόβλημα....
      Τουλάχιστον δεν γράφεις greeklish..
      Κατι είναι και αυτό..

      Διαγραφή
    2. Αν έχεις στοιχεία γιατί δεν τα καταθέτεις????? αυτό θα είναι μαγκιά και όχι αυτό που κάνεις τώρα.

      Διαγραφή
    3. 1. Η ορθογραφία "μου" είναι για να σας ... ελέγχο ! Αυτό ΤΟ ΆΛΛΟΘΙ δεν το ... πιάνεται !
      2. Αλοίμονο εάν καταντήσω/μαι σαν και σας, "τα στοιχεία στον εισαγ...." ! Κρίνεις εκ τοων ιδίων τα αλλότρια ;;
      3. Εσείς που ΔΕΝ έχετε ... "ορθογραφικά λάθοι", Σας την φόρεσαν οι Μνημονιακο'ι ! Μάπα το καρπούζι ΣΑΣ !!
      4. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .... ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ... ΛΑΘΟΣ !! ....κακομοίριδες !
      και
      5. ... μήπως έχεται Αλλότριες Αξίες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ;;; .... κακομοίριδες !!!

      Διαγραφή
    4. Τωρα, για την σύνταξη των προτάσεων τι να σχολιάσω??? Υποκείμενο-Ρήμα-Αντικείμενο! Δεν είναι δύσκολο...

      Διαγραφή
  5. Τελικα ειστε τραγικότατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή