Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

TΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ERTOPEN.GR [ΠΕΜΠΤΗ 16/4/2015]

Πάσχα στο… χακίΑγαπητοί ακροατές και συναγωνιστές, καλησπέρα σας
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνει και απόψε βραδινή αναφορά στην ERTOPEN
Τη νέα παρέμβαση μας στην ERTOPEN σκεφτήκαμε να την αφιερώσουμε "ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ"  για το οποίο θα μιλήσει ο εκπρόσωπος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  και την  "ΑΣΚΗΣΗ ΗΝΙΟΧΟΣ" την οποία θα παρουσιάσει ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. 
Είναι μαζί σας λοιπόν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για να συζητήσουμε τι σημαίνει ΠΑΣΧΑ στου «Παραλόγου τη Θητεία».
Χωρίς να θέλουμε να αμαυρώσουμε πολιτικές καριέρες και να μηδενίσουμε τις προσπάθειες των στελεχών, εστιάζουμε στα πραγματικά προβλήματα των Στρατευμένων.
Απαιτώντας λύσεις, αναδεικνύοντας εμπειρίες αγώνα και συλλογικών διεκδικήσεων.    
Για να μπορέσει ο Φαντάρος Πολίτης με Στολή να γνωρίσει τα δικαιώματα του και να τα υπερασπίσει μαζί με τους συναδέλφους του.
Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Για τον φαντάρο Πάσχα δεν σημαίνει κυρίως τσουρέκι, κόκκινο αυγό, αρνί και κοκορέτσι.
Πρωτίστως σημαίνει άδεια. Αυτή είναι η αγωνία του…
Συνάδελφοι που συμμετείχαν σε γκρουπ αδειών και επέστρεφαν στις μονάδες επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δηλώνοντας οικονομική αδυναμία να αντεπεξέλθουν στο σοβαρό αυτό κόστος.
Μάλιστα, φαντάροι που υπηρετούν στις Φέρες Έβρου και έπρεπε να ταξιδεύσουν από την Αθήνα, επικοινώνησαν με το Φρουραρχείο. Ο Λοχαγός αρνήθηκε να καλύψει το έξοδο δηλώνοντας αναρμόδιος.
Οι συνάδελφοι μιλούν οργισμένα για τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ που τους φόρτωσαν το κόστος μετακίνησης καταργώντας τις καταστάσεις επιβίβασης.
Επίσης, δηλώνουν εξαπατημένοι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας.
Και αυτό γιατί προεκλογικά κατέκριναν τους υπουργούς Παναγιωτόπουλο-Αβραμόπουλο και έκαναν δηλώσεις-ερωτήσεις στη Βουλή για την αδικία αυτή, την οποία συνεχίζουν.
Παράλληλα, ο ΥΕΘΑ Π,Καμμένος, ο οποίος ξοδεύει (1) εκατομμύριο ευρώ για εθνικιστικές και μιλιταριστικές φιέστες, χορηγεί 20 εκατ. ευρώ επιδόματα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς, αλλά αρνείται να καταβάλλει το κόστος των 5 εκατ. ευρώ για τις καταστάσεις επιβίβασης.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του Φαντάρου με Στολή και να μην φορτωθούν το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης.  Να πηγαίνουν στα Φρουραρχεία απαιτώντας την κάλυψη του κόστους μετακίνησης τους και να μην φεύγουν από εκεί δηλώνοντας αδυναμία. Επίσης, να ενημερώνουν τις διοικήσεις των μονάδων τους απαιτώντας την κάλυψη του εξόδου.
Ένα δεύτερο σημαντικό επεισόδιο του φετινού Πάσχα ήταν το λεγόμενο «Πάσχα του Στρατού» για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
Μια πρωτοβουλία του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου που ξύπνησε μνήμες μιας από τις πιο σκοτεινές περιόδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο δημόσιο διάλογο θέσαμε και εμείς τα δικά μας ερωτήματα, που έμειναν όμως αναπάντητα. 
Αναρωτιόμαστε από πότε και με απόφαση ποιανού, ο Στρατός ανέλαβε να αντικαταστήσει το Κράτος-Πρόνοιας; Γιατί αυτές τις πρωτοβουλίες δεν τις αναλαμβάνουν οι Δήμοι όπως ίσχυε μέχρι τώρα;
Είναι αριστερή πολιτική αντί να οργανώνεις με σταθερότητα και σχέδιο την απάντηση στις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες να κάνεις μιλιταριστικό θέαμα τη φιλανθρωπία της μιας μέρας;
Αντί να οικοδομείς κοινωνικές δομές, να επιχειρείς με το σύνολο του κρατικού μηχανισμού και των Δήμων για να σταθείς στους ανθρώπους που δοκιμάζονται.
Αντίθετα  να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη των φαντάρων και να αναμασάς τα κόλπα της Χούντας των Συνταγματαρχών, αλλά και κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος. που πρόσφερε και θα προσφέρει ευκαιριακά «άρτον και θέαμα», δηλαδή για μια μέρα «σούβλα, μπάντα και Γιώργο Μάγκα»;   
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η φιέστα των Ενόπλων Δυνάμεων, που διαφημίστηκε και προβλήθηκε με οργανωμένο τρόπο, πραγματοποιήθηκε ελάχιστες μέρες μετά την αποκάλυψη κατασπατάλησης 500 εκατ. δολαρίων για άχρηστα πολεμικά αεροσκάφη, ενώ τα κονδύλια για την αντιμετώπιση της ¨ανθρωπιστικής κρίσης¨ είναι 200 εκ. ευρώ.
Είχε και πάλι ως πρωταγωνιστές, στα παρασκήνια, τους φαντάρους, τους διαχρονικούς άμισθους δούλους κάθε αστικής κυβέρνησης, που με τον ιδρώτα τους και τον κόπο τους έδωσαν τη δυνατότητα στον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο να αναδείξει το «Κοινωνικό πρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων».
Είναι αυτοί που έτρεχαν για ώρες και τους άφησαν ελάχιστη ώρα για να φάνε μια μπουκιά, όρθιοι, δίπλα στις χημικές τουαλέτες...
Τους υποσχέθηκαν όμως 5 μέρες άδεια, 5 μέρες ελευθερίας! Έτσι εξαγοράζει ο Στρατός τη δωρεάν εργασία
Ένα γλέντι αλά Πατακού, που είχε πολλές δικαιολογίες, ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα που πέρασαν τα κανάλια, ο καλύτερος προπαγανδιστής του "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".  
Είναι οι ίδιοι φαντάροι που πεθαίνουν από πνευμονία εξαιτίας της εγκληματικής αδιαφορίας των στρατιωτικών και των ελλείψεων εξαιτίας της πολιτικής περικοπών του Υπουργείου Άμυνας.
Ενώ συχνότατες είναι πλέον οι καταγγελίες τους ότι στερούνται κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής στράτευσης ακόμη και τα πιο βασικά αγαθά: φαγητό-νερό-υγιεινή-φάρμακα! 
Να θυμίσουμε ότι από το 2010 έχει ληφθεί απόφαση για λόγους οικονομίας αλλά και μη καταπόνησης των στρατιωτών-μόνιμου προσωπικού ο εορτασμός την Κυριακή του Πάσχα στις μονάδες να μην γίνεται με οβελίες σε παράταξη και πολλούς προσκεκλημένους!
Όμως δεν είναι μόνο οι φαντάροι τα θύματα του Παραλόγου που κυριαρχεί στον Στρατό.
ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ σημειώθηκε σε ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και ακολούθησε ΝΟΣΗΛΕΙΑ του ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!
Γιατί ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ είναι τα ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΗΜΑΤΩΝ!
Δημοσιογραφικές πληροφορίες  αναφέρουν ότι υπαξιωματικός (πατέρας τριών τέκνων) που τις γιορτινές μέρες είχε χωθεί για τα καλά μαζί με τους συναδέλφους του σε διπλές υπηρεσίες και συμμετείχε τη Μεγάλη Παρασκευή στο άγημα απόδοσης τιμών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Από ότι λέγεται βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου. 
Το περιστατικό της αδιαθεσίας από ότι λέγεται δεν έγινε στο σπίτι του μετά τη λήξη του αγήματος και 7 ωρών ορθοστασίας αλλά εντός στρατοπέδου, καθώς μετά το άγημα επέστρεψε στη Μονάδα και παρέμεινε για να συνεχίσει την υπηρεσία του. 
Ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Τελλλίδης θα κάνει τίποτε; Ή μήπως ξέχασε τόσο γρήγορα τις υποσχέσεις του για σεβασμό των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων; Γιατί εμείς τις θυμόμαστε…
Σε ανακοίνωση μας που είχε προηγηθεί γράφαμε:
Πραγματικά, η παράλογη κατάσταση με την παρουσία στρατιωτικών αγημάτων σε θρησκευτικές τελετές όχι μόνο καλλιεργεί κλίμα Ιράν, αλλά μεταφράζεται σε απίστευτη πίεση προς τους συναδέλφους φαντάρους και τους χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς «που πληρώνουν τη νύφη».
Οι διοικητές «κάνουν τους καλούς» στις πλάτες μας, δεν χαλούν κανένα χατίρι και ικανοποιούν τα αιτήματα των δημάρχων και των παπάδων που λειτουργούν με όρους θεαθήναι και δημοσίων σχέσεων.
Ενώ η εκάστοτε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία βρίσκει μια ακόμη ευκαιρία να φέρει τον Στρατό κοντά στο Λαό..
Έτσι λοιπόν σε Μονάδα του Στρατού στη Λάρισα ορίσθηκαν τα ίδια άτομα να παρευρεθούν σε διάφορες αντιπροσωπείες και διμοιρία απόδοσης τιμών τόσο τη Μεγάλη Παρασκευή όσο και το Μεγάλο Σάββατο με πολύωρη διάρκεια. 
Ανάστατα τα στελέχη έψαχναν να βρουν άτομα για να αναλάβουν επί πληρωμή τη φύλαξη των παιδιών τους.
Επίσης, γιατί χώθηκαν και τις δύο μέρες οι ίδιοι άνθρωποι; Ακόμη και σε υπηρεσία απαγορεύεται σε ένα άτομο να εκτελέσει 2ημέρες συνεχόμενα. Ο Διοικητής έδωσε το παράδειγμα συμμετέχοντας ο ίδιος και τις 2 ημέρες; 
Ευτυχώς που για τους Στρατιώτες λήφθηκε μέριμνα και συμμετείχαν μόνο την μία ημέρα.
Εμείς καλούμε τους Δημάρχους, τους τοπικούς πολιτευτές, τους παπάδες, τους διοικητές και τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο να σκεφτούν ότι και οι 20 αυτοί στρατιωτικοί έχουν ανθρώπους που τους περιμένουν, που τους θέλουν δίπλα τους αυτές τις μέρες.
Απαιτούμε ισότητα, δικαιοσύνη, σεβασμό των δικαιωμάτων μας.
Δε θα είμαστε εμείς τα στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα κάθε θρησκευτικής-εθνικιστικής-μιλιταριστικής φιέστας όπως μας θέλουν τα αντιδραστικά ιδεώδη «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».
Πότε επιτέλους θα διαχωρίσει το Κράτος από την Εκκλησία;
Θα αναρωτηθείτε: δεν τα γνωρίζει αυτά η ηγεσία; Δεν νοιάζεται; Δεν ενδιαφέρεται;
O ΑΓΕΕΘΑ «ΑΝΗΣΥΧΕΙ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ!
Δεν κάνουμε πλάκα…
Σε παράλληλο σύμπαν βρίσκεται δυστυχώς το Υπουργείο Άμυνας και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος.
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αλλού…
Είναι κολλημένη με τα παράσημα και τις στολές.
Αφού άλλαξε τις στολές της Στρατονομίας και των αγημάτων, τώρα ετοιμάζει στολές παραλλαγής και για το Πολεμικό Ναυτικό. 
Ήδη παραγγέλθηκε ένα τόπι ύφασμα που κόστισε περίπου 4000 ευρώ για να βγουν τα πρώτα δείγματα.
Το αποτέλεσμα δεν άρεσε και πάμε σ΄ άλλη… απόχρωση.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το ύφασμα είναι κινέζικο, ο προμηθευτής από την επαρχία.
Οι στολές παραλλαγής ΠΝ προορίζονται κυρίως για τα αγήματα ασφαλείας τα οποία επιχειρούν στα πολεμικά πλοία.
Αλλά σε τι θα εξυπηρετήσει η παραλλαγή στη θάλασσα είναι ένα ερώτημα.
Κάποιος φυσικά θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει όλα αυτά περιττές σπατάλες.
Όμως να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο..
Τον αγαπημένο Αρχηγό όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων, που από το φθινόπωρο και για (3) χρόνια, θα τον πληρώσουμε σχεδόν 500000 ευρώ για να κάνει τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε.
Η Διακλαδική Άσκηση «Ηνίοχος 2015», με συμμετοχή στρατιωτικών δυνάμεων ΗΠΑ και Ισραήλ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως 30 Απριλίου, σε συνδυασμό με την άσκηση «Αστραπή» του Πολεμικού Ναυτικού αποτελεί μια τεράστια πρόσκληση από άποψη οικονομικού κόστους, αλλά κυρίως μια ακόμη απόδειξη των επικίνδυνων πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Διεθνής πλέον η άσκηση Όπως αναφέρουν οι «ανώνυμες πηγές του Πενταγώνου», θα “πετάξουν” μαζί σε μια μεγάλη άσκηση στο Αιγαίο, Ιόνιο, Πελοπόννησο και Βόρεια Ελλάδα, 150 πολεμικά αεροσκάφη από Ελλάδα, Ισραήλ και ΗΠΑ.
Στα σενάρια της Πολεμικής Αεροπορίας περιλαμβάνονται δύσκολες και επικίνδυνες ασκήσεις, ακόμη και χαμηλές νυχτερινές πτήσεις. Συμμετοχή θα έχουν Πολεμικό Ναυτικό και Στρατός Ξηράς.
Η ελληνική ΠΑ θα διαθέσει τα πάντα. Μόνο τα αεροσκάφη που θα κάνουν υπηρεσία επιφυλακής για αναχαιτίσεις στο Αιγαίο δεν θα συμμετάσχουν.
Οι Αμερικανοί θα συμμετάσχουν με ειδική δύναμη κατάδειξης στόχων και οι Ισραηλινοί με αεροσκάφη F 16 που μετασταθμεύουν στην Ανδραβίδα. Οι στρατιωτικές δυνάμεις του κράτους δολοφόνου Ισραήλ, θα ασκηθούν για μια ακόμη φορά, σε αποστολές έρευνας διάσωσης σε πεδίο μάχης, στην Ελλάδα. Η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκαν τέτοιου είδους ασκήσεις ήταν το 2009, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, όταν με πλήρη μυστικότητα παραχωρήθηκε ο ελληνικός εναέριος χώρος για τις πολεμικές  προετοιμασίες του Ισραήλ με στόχο τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν. Ενίοτε το Ισραήλ βομβαρδίζει στη κατεχόμενη Παλαιστίνη, στην Συρία, ενισχύοντας τους ακραίους μουσουλμάνους του ISIS και στοχοποιεί πλήθος λαών Μ.Ανατολής και Αφρικής.
Η άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» εντάσσεται στους σχεδιασμούς εξυπηρέτησης των στρατηγικών συμφερόντων της ελληνικής αστικής τάξης. Η κερδοφορία του αστικού κόσμου πατά στην υπερεκμετάλλευση της εργατικής τάξης, με Μνημόνια ή όχι, βρίσκει την συνέχεια της στην ΑΟΖ, την εκμετάλλευση ενεργειακών κοιτασμάτων, στην αναβάθμιση του ρόλου της στην Ανατολική Μεσόγειο, που προβάλλεται ως στρατηγικός στόχος.
Για αυτό ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, ο ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς και ο ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχος τονίζουν την γεωστρατηγική θέση της χώρας, το ρόλο που μπορεί να παίξει στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών σε Ουκρανία-Βαλκάνια-Μέση Ανατολή και Αφρική.
Διαπραγματεύονται με τις ΗΠΑ την αποστολή αμερικανικών UAV σε βάσεις στην Κρήτη και Πελοπόννησο, μετατρέποντας τη χώρα σε βάση εφόρμησης των νέων ιμπεριαλιστικών εκστρατειών.
Θέλουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα εξυπηρετήσουν τα δόγματα άμυνας/ασφάλειας, αντιμετωπίζοντας ως ασύμμετρες απειλές κοινωνικά κινήματα-μετανάστες-πειρατείας κλπ.
Ξοδεύουν 500 εκατομμύρια δολάρια για τα πανάρχαια αεροσκάφη ORION αμερικανικής κατασκευής, που θεωρούνται απαραίτητα στην Ανατολική Μεσόγειο και προγραμματίζουν πολεμικές προμήθειες από ΗΠΑ-Ρωσία, με κόστος δις ευρώ!  
Στο πλαίσιο αυτό, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ανακοινώνει την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ ώστε να εμπλακούν αμερικανικά μεγαθήρια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων και οι αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην προστασία των εγχειρημάτων: «Θα επιδιώξουμε να εμπλακούν στην εξόρυξη και αμερικανικές εταιρείες. Είτε επίσημα το αμερικανικό κράτος, είτε αμερικανικές εταιρείες, διότι είναι σημαντική η παρουσία των ΗΠΑ και για την ασφάλεια αυτών των επενδύσεων».
Ο Π.Καμμένος ξέρει ότι προκαλεί όταν αντιμετωπίζει το Αιγαίο ως «ελληνική λίμνη».
Εκτιμώντας την ενδεχόμενη όξυνση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, δηλώνει: «Τώρα είναι ώρα για επέκταση του ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδας - Κύπρου και με το Ισραήλ και πρέπει να ενισχυθεί και να αναπτυχθεί περισσότερο η συνεργασία με την αμερικανο-εβραϊκή κοινότητα. 
Μπορούμε να χτίσουμε μια μεγάλη συμμαχία και με τη βοήθεια των ΗΠΑ να μπορέσουμε να δώσουμε τη λύση ασφάλειας στην περιοχή. 
Γιατί να μη δώσουμε εναέριο χώρο, αυτό που χρειάζεται το Ισραήλ απ' την Ελλάδα;
Από το Ισραήλ στην Κύπρο και μέχρι την Κρήτη. 
Γιατί να μην υπάρχουν συμφωνίες προστασίας της μεγάλης οικονομικής ζώνης, στον ορισμό της οποίας θα προχωρήσουμε και στην Ελλάδα;
Γιατί να μην προχωρήσουμε και σε αμυντικές συμφωνίες;»!
Το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να σταθεί απέναντι στην Άσκηση «Ηνίοχος 2015»
Τεράστια κοινή πολεμική προετοιμασία Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ
Απαιτείται η παρέμβαση του εργατικού και αντιπολεμικού κινήματος, για να μπλοκαριστούν οι επικίνδυνοι πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί, οι παράλογες αγορές όπλων, η συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και να πεταχτούν στον κάλαθο της ιστορίας τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας.
Ο εργατικός διεθνιστικός αγώνας απέναντι στην κυβέρνηση και την ταξική της πολιτική, στα Μνημόνια και τους τοκογλύφους, την Ε.Ε., το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ είναι η μόνη απάντηση του κόσμου της εργασίας.
Το αντιπολεμικό και αντιμιλιταριστικό κίνημα, πρέπει να αναλάβει άμεσα μαχητικές πρωτοβουλίες ενάντια σε αυτούς τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και την ίδια την Άσκηση «Ηνίοχος».
Αναπτύσσοντας δράση Μέσα και Έξω από τον Στρατό, καλώντας επίσης τους φαντάρους και τα μόνιμα στελέχη να δηλώσουν  Άρνηση Συμμετοχής.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου