Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Σίτιση στο ΚΕΔΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ‏- τώρα δε δίνουν ούτε φρούτο στο γεύμα των στρατευμένων

Μια συνηθισμένη απάντηση όταν γνωστοποιούνται καταγγελίες στρατευμένων για τα παράλογα και επικίνδυνα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι η σύγκριση με παρελθούσες εποχές, που παρουσιάζονται πάντα με τα μελανότερα χρώματα.
Φαίνεται όμως ότι τα τελευταία χρόνια αυτή η τάση έχει αντιστραφεί και αναπολώντας οι πατεράδες πλέον τη προσωπική τους υποχρεωτική περιπλάνηση στον Ελληνικό Στρατό, καταλήγουν να οργίζονται με τα όσα συμβαίνουν τώρα.
Έτσι λοιπόν, όσο και αν η προπαγάνδα της σημερινής πολιτικής ηγεσίας αναφέρεται σε μια θητεία που «δεν είναι τιμωρία της νεολαίας» – ενώ φυσικά οι αστοί πολιτικοί έκαναν πάντα την πιο βυσματική θητεία-, τα συνεχή ατυχήματα-απόπειρες αυτοκτονιών-δραματικές απώλειες στρατευμένων, αποδεικνύουν το τελείως αντίθετο.
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα καταγγέλλει γονιός, το παιδί του οποίου υπηρετεί στο ΚΕΔΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ, Θέρετρο δωρεάν διακοπών των στρατιωτικών και χώρος μαύρης απλήρωτης υπηρετικής εργασίας των φαντάρων.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΙΟΥ            
Καλησπέρα στο Δίκτυο Σπάρτακος
Έχοντας ακουστά από χρόνια για το Δίκτυο Σπάρτακος και ευρισκόμενος πλέον στην θέση του πατέρα που έχει τον γιο στρατιώτη, θέλησα να επικοινωνήσω με το Δίκτυο για να σας δώσω συγχαρητήρια και να εκφράσω και μια αστεία απορία.
Είναι δυνατόν, σε μονάδα όπως η ανωτέρω να μην προσφέρεται ΠΟΤΕ φρούτο στα γεύματα;
Μου έκανε εντύπωση γιατί στις μέρες μου μπορεί φαγητό να μην υπήρχε επαρκές, φρούτο υπήρχε πάντα.
Ελπίζοντας σε μια απάντηση, ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ένας πατέρας
Μήπως ο ΑΓΕΣ Τελλίδης, λίγο πριν φύγει για το ταξίδι του στο κράτος δολοφόνο Ισραήλ, λαμβάνοντας μέρος στις εργασίες της Συνόδου «Maneuverability and Combat in a Dynamic and Complex Environment», όπου από κοινού θα σχεδιάσουν τις πανάκριβες και ακραία επικίνδυνες πολεμικές τους προετοιμασίες, μπορεί να μας δώσει μια απάντηση;

Κυρίως βεβαίως, στους στρατευμένους και στους γονείς τους.   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   
Diktiospartakos.blogspot.com 

3 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω να καταγγείλω πως τα τελευταία 2 χρόνια έχουν κόψει και τα προφιτερόλ και τα γεμιστά ντόνατς Στεργίου από το τάγμα ΓΕΣ!!!! Τι έχει να πει ο ΑΓΕΣ? Είναι αυτή υπεύθυνη στάση? Λεφτά για εξοπλιστικά έχουν, αλλά για ένα γεμιστό ντόνατ για τα καημένα τα παιδιά μας που υπηρετούν στα εξαντλητικά αυτά πόστα δεν έχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός γονιός στέλνει το παιδί του στρατό μετά τον θάνατο του 22χρονου απο πνευμονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή