Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!

https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/10/01/anilikoi-stratologisi-xrisi-avgi/
2013-09-26-ΕΘΝΟΣ-ΣΕΛ-01 - Χρυσή Αυγή Μάθημα μίσους στα σχολεία - 1103718
Οπωσδήποτε, κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην … φιλαλήθεια και στην ειλικρίνεια της ναζιστικής συμμορίας. Οποτε ανοίγουν το στόμα τους, ακούμε ψέματα, συκοφαντίες, παραπλανητικές ανακρίβειες και διαστρεβλώσεις. Αυτή η συγκεκριμένη πτυχή, όμως, οι ανήλικοι εντός των γραφείων της ναζιστικής συμμορίας και η στρατολόγηση ανηλίκων, και το τι ακριβώς γινόταν μέσα στα γραφεία τους με τους ανήλικους, είναι κάτι πολύ σοβαρό, και πρέπει να διερευνηθεί τάχιστα, μαζί με το άλλο μεγάλο θέμα, τον παράνομο κρυμμένο βαρύ οπλισμό.

Την περασμένη Πέμπτη, 26/09/2013, το «Εθνος» κυκλοφόρησε με το εξής πρωτοσέλιδο:

Στο σχετικό κείμενο διαβάζουμε, μεταξύ άλλων (κλικ εδώ):
«Μάθημα μίσους στα σχολεία
Στις αίθουσες διδασκαλίας εισβάλλει η Χρυσή Αυγή. Δηλητηριάζει τη σχολική ατμόσφαιρα με κηρύγματα και πράξεις βίας. Στόχοι γίνονται μαθητές με αντιφασιστικό φρόνημα και παιδιά μεταναστών. Καθηγητές εντοπίζουν συχνά και καταγγέλλουν περιπτώσεις εξωσχολικών που συστηματικά προσπαθούν να στρατολογήσουν αγόρια και κορίτσια για να τα εντάξουν στις Ομάδες Κρούσης.

Μάθημα μίσους στα σχολεία
Προσπάθειες να διεισδύσει στις σχολικές μονάδες της χώρας κάνει η Χρυσή Αυγή, με στόχο να προπαγανδίσει την ιδεολογία της, να εκφοβίσει μετανάστες μαθητές αλλά και όσους μαθητές και εκπαιδευτικούς εκδηλώνουν αντιφασιστική δράση.
Καθηγητές από πολλές περιοχές της Αττικής δηλώνουν στο «Εθνος» ότι στα περισσότερα σχολεία υπάρχουν πυρήνες της Χρυσής Αυγής και γίνεται προσπάθεια στρατολόγησης μαθητών κυρίως από εξωσχολικούς.
Οι ίδιοι εκπαιδευτικοί δηλώνουν ότι όλο και πιο συχνά δέχονται απροκάλυπτα απειλές από μεγαλύτερους σε ηλικία μαθητές, ακόμα και προκειμένου να τους βάλουν υψηλότερες βαθμολογίες.
Οι καθηγητές παραδέχονται ότι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής έχει εισβάλει στα σχολεία, αλλά πολλοί φοβούνται να καταγγείλουν συγκεκριμένα γεγονότα για να μη στοχοποιηθούν».
Η αντίδραση της εγκληματικής οργάνωσης ήταν άμεση. Την ίδια κιόλας μέρα, ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της την διάψευση με τίτλο «Παραλήρημα από την φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου: «Μάθημα μίσους στα σχολεία»», με την οποία αρνιόταν τα πάντα:

h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-sukofanties-apo-thn-fullada-tou-megaloergolabou-tou-dhmosiou-ara-pame#

Διαβάζουμε :
«»Μάθημα μίσους στα σχολεία«, τιτλοφορείται ένα ακόμη συκοφαντικό δημοσίευμα της φυλλάδας του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου, το οποίο εντάσσεται στην εκστρατεία λασπολογίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι κατ’ εργολαβία υβριστές και συκοφάντες των Ελλήνων Εθνικιστών, αναπαράγουν τις γραφικές μέχρι γελοιότητας κραυγές μαρξιστών καθηγητών, οι οποίοι θεωρούν πως οι σχολικές αίθουσες είναι πρόσφορο έδαφος της ανθελληνικής τους προπαγάνδας.
Το εμετικό δημοσίευμα των χειροκροτητών του Τζέφρυ Παπανδρέου, κάνει λόγο για εισβολή της Χρυσής Αυγής στις αίθουσες διδασκαλίας, με κηρύγματα μίσους και πράξεις βίας! Δίχως να παραθέτει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για να στηρίξει τις ανυπόστατες και στημένες αυτές κατηγορίες, η φυλλάδα καταφεύγει στην προσφιλή της τακτική: κατασκευάζει ανώνυμους και απρόσωπους «καθηγητές» οι οποίοι δήθεν καταγγέλλουν εξωσχολικούς που δήθεν «προσπαθούν να εντάξουν αγόρια και κορίτσια σε ομάδες κρούσης». Είναι της μόδας άλλωστε τελευταία, για τους επαγγελματίες ρουφιάνους της εξαπάτησης, οι «ομάδες κρούσης» και τα «τάγματα εφόδου».
Επιπρόσθετα, επιχειρείται η δημιουργία σκηνικού έντασης στα σχολεία, μιας και οι «ανώνυμοι καθηγητές» (στα πρότυπα μιας πιο εκλεπτυσμένης έκφρασης των «ανώνυμων αλκοολικών»!) καταγγέλλουν πως οι Χρυσαυγίτες επιδιώκουν να εκφοβίσουν μετανάστες μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικούς και μαθητές με αντιφασιστική δράση. Μάλιστα οι ίδιοι αυτοί «καθηγητές», κάνουν λόγο για πυρήνες της Χρυσής Αυγής στα περισσότερα σχολεία της Αττικής. Για να δώσουν τέλος, μεγαλύτερη δόση μυστηρίου στις φαντασιόπληκτες ιστορίες τους, τις οποίες δεν πιστεύουν πια ούτε οι ζουλού συνοδοιπόροι τους, αναφέρονται στον φόβο, «ο οποίος αποτρέπει πολλούς καθηγητές από το να καταγγείλουν συγκεκριμένα περιστατικά». Δημοσιογραφίσκοι και αριστεριστές καθηγητές (κατ’ εξοχήν χωροφύλακες του Καθεστώτος της διαφθοράς και της μίζας), είναι χαρακτηριστικά γελοίοι και δεν το κρύβουν διόλου!
Επί της ουσίας, οι δημοσιογραφικοί λακέδες ανησυχούν ιδιαιτέρως για την απήχηση των θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στην Ελληνική Νεολαία. Τρέμουν στην ιδέα πως το μαρξιστικό μονοπώλιο στο χώρο της εκπαίδευσης καταρρέει, μαζί με το κλίμα τρομοκρατίας το οποίο είχαν απλώσει μαρξιστές καθηγητές πάνω από τους Έλληνες μαθητές. Χάρη στη Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες μαθητές αρνούνται πια να ανέχονται την ανθελληνική, ανιστόρητη και δογματική προπαγάνδα καθηγητών, η οποία καλλιεργήθηκε επί σειρά ετών, καθιστώντας την Ελληνική Νεολαία έρμαιο διεφθαρμένων κυβερνήσεων και όμηρο του άθλιου κομματικού κράτους της μεταπολίτευσης».
Μάλιστα.

Βλέπουμε ότι γίνεται λόγος για: Συκοφαντίες, λασπολογία, κατ’ εργολαβία ύβρεις, γραφικές μέχρι γελοιότητας κραυγές, εμετικό δημοσίευμα, «ούτε ένα στοιχείο» (με κεφαλαία), ανυπόστατες και στημένες κατηγορίες, κατασκευή μαρτυριών, επαγγελματίες ρουφιάνοι της εξαπάτησης, φαντασιόπληκτες ιστορίες τις οποίες δεν πιστεύουν πια ούτε οι ζουλού συνοδοιπόροι. Πολλές κατηγορίες από την … φιλαλήθη ναζιστική ιστοσελίδα-σκουπιδοφυλλάδα.

Αυτά όλα γράφονταν σε έναν υπολογιστή της ναζιστικής συμμορίας εκείνες τις στιγμές. Σε έναν διπλανό Η/Υ, όμως, γράφονταν τα … ακριβώς αντίθετα!!!Εξηγούμαστε.

Στο φύλλο #843 της εφημερίδας, 25/06/2013, στη σελίδα 13, βρίσκουμε μέσα σε πλαίσιο σε μια στήλη που καταλαμβάνει όλη τη σελίδα από πάνω μέχρι κάτω το εξής «κάλεσμα προς μαθητές»:

Κάλεσμα προς ανήλικα παιδιά του σχολείου.
Κάλεσμα προς ανήλικα παιδιά του σχολείου.
____________
Υπόψη, αυτό το «κάλεσμα προς μαθητές» που μόλις διαβάσατε είναι κείμενο που δεν υπάρχει σε κανένα από τα γνωστά σάιτ και ιστολόγια της ΧΑ.

Οπως εύκολα διαπιστώνει ο αναγνώστης, με το ένα χέρι της συμμορίας γράφονται οι διαψεύσεις και με το άλλο γράφεται η … διάψευση της διάψευσης (ή η αυτοδιάψευση). Είναι πανελληνίως γνωστό, βέβαια, ότι όλο αυτό το σκηνικό, το να αρνούνται μετά βδελυγμίας ό,τι μέχρι προ ενός λεπτού διακήρυτταν στεντορείως, είναι μια συνηθισμένη (ναζιστική και χιτλερική) τακτική της οργάνωσης, στ’ αχνάρια του μεγάλου ινδάλματός τους, του Γκέμπελς. Δεν προκαλεί έκπληξη, πλέον, από τα μικρότερα μέχρι τα πολύ σημαντικά, η συμμορία πάντα φροντίζει να αυτοδιαψεύδεται -και να γελοιοποιείται στα μάτια του κόσμου.

Το ίδιο συμπέρασμα προκύπτει και από ένα ακόμη γεγονός. Μόλις πριν λίγους μήνες, ο βουλευτής της συμμορίας Νίκος Μίχος καυχιόταν δημόσια για την στρατολόγηση ανηλίκων. Σε δημόσια εκδήλωση δήλωνε «Εχουμε μπει πολύ δυνατά στα σχολεία».
*******************************
Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα «Χρυσή Αυγή«:
# Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες


# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή «Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη» και στη «Διακήρυξη της Βαρκελώνης», 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα «Ενθέματα» της κυριακάτικης «Αυγής», 2013-03-31)


# Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4


# Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας


# Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και «χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον»


# Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25) + Ποιος είναι ο δημοσιο»γράφος» Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας «Εμπρός»;;;


# Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον «ιδεολογικό» καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο «Μάστορα»


# Η Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Μια σχέση … […] – Μικρή ιστορική αναδρομή


# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για «φούρνους και σαπούνια», στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή


# Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο «Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες» στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο «Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα» στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)


# Διαβάστε στα Ενθέματα της «Αυγής» αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα «Ενθέματα», το Left.gr και την Αυγή Online beta)


# Στροφή 180 μοιρών του Φύρερ Μιχαλολιάκου: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται


# Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων «114» των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε «ανένδοτο 114″!!!


# Ποιός βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;


# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής


# Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις


# Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα:  …


# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών


Εδώ τα άπαντα:


Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ:

1 σχόλιο:

  1. ολα τα σχολεια ακομη και απο τα νηπιαγωγεια που οι καθεστωτικοι αριστεροι κοκκινοφασιστες ..πραγματοποιουν φιεστες ...εκει ???? αν δεν εισασταν τοσο εγκαθετει μπορει να ειχατε σοβαρο λογο υπαρξεως. . παντως το καθεστως εχει τελιωσει και μαζι του ολο το ψευτικο πολιτικο συστημα των λαοπλανων ..επαγγελαμτιων πολιτικαντηδων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή