Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΟΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ Ο Α.Σ.Ε.Ε.Δ.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.E.E.Δ.A.) αποτελεί τμήμα ολόκληρου μηχανισμού που έχει στηθεί με την κατεύθυνση-καθοδήγηση του Πενταγώνου στο πλαίσιο της λειτουργίας των Λεσχών Εφέδρων. Ουσιαστικά πρόκειται για μια συντεταγμένη επιχείρηση διάδοσης του μιλιταρισμού που άρχισαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και συνεχίζει η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επεκτείνεται σε αντικειμενα που αφορούν την εφαρμογλη των σύγχρονων δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας και ορίζονται ως ασύμμετρες απειλές: κυνήγι μεταναστών, τρομοκράτηση μειονότητας Θράκης (βλέπε ασκήσεις ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ), καταστολή κοινωνικών κινημάτων (δες σχετικά σενάρια ασκήσεων τους κλπ).
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης θα μπορούσαμε να ορίσουμε ως πρότυπο τους τις Ναζιστικές Πολιτοφυλακές της Ουκρανίας και τα ακροδεξιά καθάρματα των Παραστρατιωτικών της Γιουγκοσλαβίας με τα ολέθρια εγκλήματα τους.
  Τώρα βλέπουμε άλλο ένα επεισόδιο της συστηματικής προσπάθειας που κάνουν να διαδώσουν τις μιλιταριστικές, πολεμοχαρείς και μισαλλόδοξες απόψεις τους, που συχνά συγκατοικούν και ταυτίζονται με τους Ναζί της Χρυσής Αυγής;
Εμείς απαιτούμε την άμεση διάλυση των επικίνδυνων αυτών εθνικιστικών Πολιτοφυλακών και όχι την συστηματική ενίσχυση τους από τον Υπουργό ΥΕΘΑ Π.Καμμένο.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Την Τετάρτη 20 Μαΐου ξεκίνησαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Δημοτική Ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο για τον εορτασμό των Ισαποστόλων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης . Παρώντες και οι εθελοντές έφεδροι του Α.Σ.Ε.Ε.Δ. που τίμησαν τον εορτασμό των Αγίων με την παρουσία τους ως παραστάτες στις εικόνες των Ισαποστόλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου