Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Στο ΚΕΤΘ Αυλώνα έδωσαν στο πρωινό των φαντάρων ληγμένα και αλλοιωμένα βούτυρα!

Μια μεγάλη έκπληξη ετοίμασε η διοίκηση του ΚΕΤΘ Αυλώνα, στους φαντάρους εξ αναβολών που παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων.
Το πρωινό που δόθηκε στους νεοσύλλεκτους περιελάμβανε «υψηλής ποιότητας» ληγμένα (λήξη Φεβρουάριος 2015) και αλλοιωμένες μερίδες βούτυρο.
Όπως καταλαβαίνετε προκλήθηκε αναστάτωση και την επόμενη μέρα τα επικίνδυνα τρόφιμα αποσύρθηκαν από το πρωινό.
Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του ενδιαφέροντος της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους στρατευμένους, εφάμιλλο της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Που να περισσέψουν άλλωστε χρήματα για την αξιοπρεπή σίτιση των φαντάρων, όταν οι υπουργοί Καμμένος-Ήσυχος-Τόσκας πρέπει να δώσουν 500 εκατομμύρια δολάρια σε αμερικανική και ελληνικές πολεμικές βιομηχανίες για παμπάλαια πολεμικά αεροσκάφη, να προσλάβουν 1000 νέους μισθοφόρους ΟΒΑ και να πραγματοποιήσουν τη μια μετά την άλλη άσκηση με τους φονιάδες των λαών ΗΠΑ-Ισραήλ.
Το γεγονός όμως ότι μοίρασαν ληγμένα και αλλοιωμένα τρόφιμα στο ΚΕΤΘ Αυλώνα έχει και μια άλλη παράμετρο, που το Υπουργείο Άμυνας πρέπει να συνυπολογίσει.
Ο ΑΝΥΕΘΑ Ήσυχος, που συχνότατα δηλώνει ότι «η θητεία δεν πρέπει και δεν είναι τιμωρία για την νεολαία», είχε συνοδέψει τους στρατεύσιμους της προηγούμενης Σειράς στο ΚΕΤΘ, είχε φωτογραφηθεί μαζί τους απολαμβάνοντας το μεσημεριανό γεύμα, σε μια προσπάθεια να πείσει τους συναδέλφους στρατιώτες και τους γονείς ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στον Στρατό.
Παρόμοιες δεσμεύσεις είχε εξάλλου διατυπώσει και ο ΑΓΕΣ Τελλίδης…
Αν επομένως συμβαίνουν αυτά στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, με την προσωπική παρέμβαση του ΑΝΥΕΘΑ Ήσυχου όπως την παρουσιάσαμε, φανταστείτε τι συμβαίνει στις υπόλοιπες μονάδες!
Από την άλλη μεριά, οι κατατασσόμενοι αυτή τη βδομάδα, στην πλειοψηφία τους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας -για αυτό και οι αναβολές-, θα επανεξεταστούν οι περισσότεροι για να κριθεί αν θα λάβουν ξανά Αναβολή, θα απολυθούν με Ι5 ή θα υπηρετήσουν κανονικά. Για αυτό και ο χαρακτηρισμός της Σωματικής τους Ικανότητας ως Ι3-Ι4.
Πως είναι επομένως δυνατόν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι να εμπλέκονται σε αγγαρείες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους;
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να περιφρουρήσουν την ζωή τους και να αρνηθούν την εκτέλεση παράνομων διαταγών που τους θέτουν σε κίνδυνο.        
Το πρώτο μέλημα όμως των συναδέλφων φαντάρων είναι να δώσουν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την καθημερινή συνδικαλιστική μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347

Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο: